Παρασκευή, Μαρτίου 29

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: PRE GAME 1ου ΤΕΛΙΚΟΥ PLAYOFFS

PLAYOFFS
1ος ΤΕΛΙΚΟΣ PLAYOFFS
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ
Τώρα πλέον έμειναν οι δύο τους να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή της Β' κατηγορίας. Φωκάτα-Πρόννοι ή Πρόννοι-Φωκάτα αν προτιμάτε, θα μονομαχήσουν για την κούπα. 
Να υπενθυμίσουμε ότι αν μια ομάδα καταφέρει να πετύχει δυο νίκες επί του αντιπάλου της θα είναι η πρωταθλήτρια για το 2012-2013 της Β' κατηγορίας του τοπικού ποδοσφαίρου.
Σε περίπτωση διεξαγωγής τριών αγώνων και οι ομάδες έχουν ισοβαθμία τότε θα ληφθούν υπόψιν τα εκτός έδρας τέρματα.
Αναλυτικά οι διαιτητές και βοηθοί του 1ου τελικού των playoffs
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 30-3-13 ώρα 16:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ 
ΕΛΕΥΘ.
Κιόσης Κων.
Σκαλτσής Αθ.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο ΠΡΟΝΝΟΙ 









ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ"
Με την διεξαγωγή των τελικών αγώνων των playoffs και με το πρώτο παιχνίδι της σειράς συνεχίζεται το Σάββατο 30-3-2013 και ώρα 16:00 στις Κεραμειές το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας. Εκεί λοιπόν η πρωταθλήτρια ομάδα της κανονικής περιόδου Α.Ο. Φωκάτων φιλοξενεί την δεύτερη της τελικής κατάταξης Α.Ο. Πρόννων σε μια σειρά που αναμένεται να φτάσει την αδρεναλίνη των συμμετεχόντων στα ύψη.
Οι γηπεδούχοι σε μια καταπληκτική χρονιά και με εξασφαλισμένη (όπως και οι αντίπαλοι τους) την άνοδο στην "μεγάλη" κατηγορία στην πολύ μικρή τους παρουσία στα τοπικά πράγματα, έχουν βάλει σαν στόχο την κούπα!! και θα αγωνισθούν για την κατάκτηση της. Μάλιστα όπως έδειξαν στον ημιτελικό με αντίπαλο την Ανωγή βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση  "καθαρίζοντας" τη σειρά με δυο νίκες.
Διατηρούν επίσης το αήττητο από την 2η αγωνιστική. Τελευταία τους ήττα την 1η αγωνιστική και "δράστης" ο σημερινός τους αντίπαλος αφού τους είχε νικήσει στα Τζανάτα με σκορ 2-1. Έκτοτε αγνοεί την ήττα για 13 συνεχόμενες αγωνιστικές!!!! και όλοι στην ομάδα ελπίζουν ότι θα διευρύνουν ακόμη περισσότερο το εντυπωσιακό τους σερί.
Από την πλευρά τους οι Πρόννοι μόνο εύκολος αντίπαλος δεν μπορεί να θεωρηθούν αφού στα playoffs και στον ημιτελικό  κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο του εξαιρετικού φέτος Παπυργιακού παρά το μειονέκτημα έδρας που είχαν και με δυο νίκες να βρεθούν σε αυτόν τον τελικό. Φάνηκαν πολύ δυνατοί και μάλιστα είναι και αρκετά ενισχυμένοι σε σχέση με την ομάδα που παρουσιάστηκε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η οποία τερμάτισε στην 3η θέση.
Στην ομάδα υπάρχει μεγάλη πίστη  ότι θα καταφέρει να σηκώσει την κούπα και να επανέλθει πανηγυρικά στα "σαλόνια" την Α' κατηγορίας μετά τον άδικο περσινό της υποβιβασμό, σίγουρα πολύ πιο δυνατή και με καινούριες εμπειρίες.
Προβλήματα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν και οι δυο προπονητές Μιχ. Αθηναίος και Γ. Κουρκουμέλης θα παρουσιάσουν ότι καλύτερο διαθέτουν προκειμένου να κάνουν το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την υλοποίηση του στόχου τους.
Οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλες για 3η φορά φέτος με τα αποτελέσματα στις προηγούμενες συναντήσεις τους να είναι ισορροπημένα έχοντας η κάθε μια από μια νίκη. Συγκεκριμένα οι Πρόννοι είχαν επικρατήσει την 1η αγωνιστική στα Τζανάτα με σκορ 2-1, ενώ τα Φωκάτα πήραν την μεγάλη ρεβάνς στις Κεραμειές με σκορ 2-0. Η συνολική συγκομιδή τερμάτων 3-2 για τους γηπεδούχους.
Φαβορί:Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί ούτε έδρες και θεωρούμε ότι και οι δυο ομάδες έχουν την δυνατότητα να πετύχουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Διαιτητής ο κ. Μενεγάτος Ελ. με βοηθούς τους κ.κ. Κιόση Κων. και Σκαλτσή Αθ.
Δηλώσεις
Δηλώσεις παραχώρησαν στο sportsthea οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, ο έμπειρος και μεγάλος απών του αυριανού παιχνιδιού Λεωνίδας Βανδώρος των Φωκάτων, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται εκτός νησιού αλλά και ο νεαρός αμυντικός των Πρόννων Διονύσης Χιόνης.
Λεωνίδας Βανδώρος:"Καταρχήν Θεωρώ ότι φέτος στη Β´ κατηγορία έγινε ένα πολύ αξιόλογο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αυτό φάνηκε σε όλη την διάρκεια του, με τις θέσεις από 1-5 να έχουν συνεχείς  εναλλαγές. Αποκορύφωμα ήταν η τελευταία αγωνιστική, όπου οι θέσεις της τετράδας, κρίθηκαν ουσιαστικά στα τελευταία λεπτά των 3 παιχνιδιών.
Λ. Βανδώρος
Μετά λοιπόν τούς δυο ημιτελικούς, επάξια η ομάδα των Φωκάτων με την ομάδα των Πρόννων θα αναμετρηθούν, προκειμένου να στεφθεί ο φετινός πρωταθλητής .
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει φαβορί σε αυτές τις αναμετρήσεις, διότι τόσο η ομάδα των Φωκάτων, όσο και αυτή των Πρόννων, είναι πλήρεις σε όλες τις γραμμές τους.
Θεωρώ ότι όσα παιχνίδια γίνουν, κύριο στοιχείο θα είναι η δύναμη και πιστεύω ότι όποιος καταφέρει να ελέγξει το χώρο του κέντρου, θα αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα.
Εύχομαι όσα παιχνίδια γίνουν να είναι αντάξια των δυο ομάδων και προσωπικά να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μου τα Φωκάτα. Οι  επαγγελματικές υποχρεώσεις δυστυχώς με αναγκάζουν να είμαι εκτός Κεφαλονιάς και δυστυχώς δεν μπορώ να προσφέρω και εγώ με  την συμβολή μου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος".
Διονύσης Χιόνης:"Το Σάββατο διεξάγεται ο πρώτος τελικός που είναι ίσως ο πιο σημαντικός και για τις δύο ομάδες.
Δ. Χιόνης
Από τη μεριά της η ομάδα μου ο Α.Ο. Πρόννων πέτυχε τον πρώτο στόχο της που ήταν η επιστροφή μας στη πρώτη τοπική κατηγορία και στην οποία θεωρώ ότι εκεί ανήκει. 
Τώρα θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτούς τους αγώνες να κλείσουμε ακόμα πιο επιτυχημένα την χρονιά κατακτώντας και το πρωτάθλημα. Σίγουρα αυτό δεν θα είναι εύκολο γιατί αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο αυριανός μας αντίπαλος.
Από τη μεριά μου θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στα Φωκατα και μακάρι να δούμε ένα καλό παιχνίδι ώστε να βγει κερδισμένο το τοπικό ποδόσφαιρο και ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου