Σάββατο, Αυγούστου 29

Αύριο Κυριακή 30/8 ξεκινάει η προετοιμασία του Παλληξουριακού

Άλλη μια ομάδα από το τοπικό ποδόσφαιρο η τέταρτη στη σειρά ξεκινάει την προετοιμασία της ενόψει της νέας περιόδου.
Πρόκειται για τον Παλληξουριακό. Η ιστορική ομάδα του Ληξουριού έχει την «πρώτη» της την προσεχή Κυριακή, 30/8, στις 7 το απόγευμα, όπου ο Παναγής Μαρκέτος και η διοίκηση περιμένουν τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου για ένα νέο ξεκίνημα και πολλές υποσχέσεις.
Έτσι λοιπόν όλοι στο Ληξούρι μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας προκειμένου να κτιστεί ο Παλληξουριακός της νέας περιόδου.
Στην "πρώτη" της ομάδας αναμένεται να παρουσιαστούν και τα νέα μέχρι στιγμής μεταγραφικά αποκτήματα των "ερυθρολεύκων" Γ. Κόμητας και Κέβιν Χασάη αλλά και ο Απ. Καραίσκος που ανανέωσε την συνεργασία του για έναν ακόμη χρόνο.
Παρελθόν από την ομάδα του Ληξουρίου αποτελούν οι, Λαδάς Ιωσήφ, Μαυροειδής Χαρ., και Δαμουλιάνος Διονύσης που μετακομίζουν στην άλλη ομάδα της Παλλικής, τον Εθνικό Κεφαλονιάς. Παράλληλα συνεχίζεται από τον προπονητή και τη Διοίκηση ο μεταγραφικός σχεδιασμός και όλα παραμένουν ανοικτά σε σχέση με την παραπέρα ενίσχυση του υπάρχοντος δυναμικού.
Ο Παλληξουριακός και φέτος αναμένεται πολύ ανταγωνιστικός και ο βασικός στόχος όλων στην ομάδα, εκτός από το καλό ποδόσφαιρο θα είναι η διάκριση του σε πρωτάθλημα με την είσοδο κατ’ αρχήν στην 4αδα αλλά και τοπικό κύπελλο, το οποίο έχασε πέρυσι 5-4 στον τελικό από τα Διλινάτα στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου