Σάββατο, Αυγούστου 29

Σήμερα ξεκίνησε επίσημα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με την "πρώτη" του για τη νέα περίοδο ο ιστορικός Παγκέ (Πλούσιο φωτορεπορτά)

Σήμερα Σάββατο 29/8 είχαμε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την πρώτη επίσημη του ιστορικού Παγκεφαλληνιακού ενόψει της νέας περιόδου, αφού χθες Παρασκευή, έγινε μόνο συνάντηση γνωριμίας μεταξύ των ποδοσφαιριστών με τον νέο κόουτς.
Με νέα πρόσωπα τόσο στον πάγκο, με τον Θόδωρο Βουκελάτο να διαδέχεται τον Γ. Βασιλάκη, αλλά και στο ρόστερ με τον Κ. Παπαναστασάτο από τον Α.Ο.Κ.Ι., τον Ν. Μοσχόπουλο (επιστρέφει μετά από 7-8 χρόνια στην ομάδα), Π. Κορσιάνο, Νίκο Μανωλάτο από τα Διλινάτα, Νίκο Κοκκόση, Διον. Κοψίνη από τoν Παπυργιακό και τους επιστρέψαντες από τον Α.Ο.Κ.Ι. Αρμάντο Καράι και Ανδρ. Μαγδαληνό.
Επίσης την Δευτέρα αναμένεται να οριστικοποιηθούν και δυο πολύ μεγάλες μεταγραφές με την απόκτηση του έμπειρου επιτελικού μέσου Σπύρου Χρυσανθακόπουλου από τα Φωκάτα και Τάσου Κλειτογιάννη από τον Α.Ο.Κ.Ι.!!
Τέλος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας ο Παγκέ αναμένεται να ταράξει τα τοπικά "ύδατα" με μια σπουδαία μεταγραφή ενός νεαρού ποδοσφαιριστή προερχόμενου εκτός Κεφαλονιάς και από τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Πειραιά. Το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή το γνωρίζουμε αλλά για ευνόητους λόγους δεν θα το αναφέρουμε. Η θέση του είναι δεξί μπακ - χαφ. Στον Πειραιά μιλάνε για μεγάλο ταλέντο ηλικίας 18 ετών! Αυτά υπομονή για τις λεπτομέρειες.
Στα ευχάριστα εκτός από τα παραπάνω, για τον κόουτς, η επιστροφή μετά από έναν χρόνο αποχής από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα των Τάσου Παπαθεοδωρόπουλου, ενός ποδοσφαιριστή που προπονητής και διοίκηση πιστεύουν πολύ και του δυναμικού αμυντικού Νικηφόρου Κουλουμπή οι οποίοι επέστρεψαν για να βοηθήσουν την ομάδα τους να πετύχει τους στόχους της.
Από τους "κυανόλευκους", φέτος,  αποχώρησε  ο Ν. Κίριο  (άλλωστε και πέρυσι κάτι ο στρατός κάτι κάποιες διαφωνίες του με την ομάδα δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί), για την πρωταθλήτρια Α.Ε. Κεφαλονιάς και ο Μάκης Θωμάς που θα εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη για σπουδές.
Στα ευχάριστα είναι η προώθηση στην ομάδα των νεαρών και εξελίξιμων ποδοσφαιριστών, Γερ. Βανδώρου, Γιαν. Καμπίτση, Δημ. Μαγδαληνού, Δημ. Κονδάκη και Διον. Γεωργόπουλου, από την ακαδημία του Συλλόγου αφού και σε αυτούς αναμένεται να δοθούν οι ανάλογες ευκαιρίες προσβλέποντας και για το μέλλον.
Χθες είχαν δοθεί οι φετινές κατευθύνσεις και στους ποδοσφαιριστές μίλησε από την διοίκηση ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Μαγδαληνός με τον Γιώργο Βασιλάκη που ανέφεραν τους στόχους της ομάδας και δεν είναι άλλοι από μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα με την είσοδο  στα playoffs της Α’ κατηγορίας, αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου που είναι παραδοσιακά ο στόχος της κάθε χρονιά.
Στη συνέχεια ο νέος προπονητής της ομάδας ανέλυσε το πλάνο της προετοιμασίας ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να είναι παρόντες σε αυτή, αφού η ομάδα θα κτιστεί πάνω σε άλλες βάσεις και νέα φιλοσοφία. Για αυτό όπως τόνισε η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.
Σήμερα το πρόγραμμα είχε γήπεδο και τρέξιμο. Οι ποδοσφαιριστές βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και υπό τις οδηγίες του Θ. Βουκελάτου πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση της σεζόν η οποία δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατή και περιελάμβανε τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις με μπάλα.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και θα διεξάγονται στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Εδώ να πούμε ότι στενός συνεργάτης του Θ. Βουκελάτου θα είναι ο περυσινός προπονητής της ομάδας Γ. Βασιλάκης ο οποίος παράλληλα θα είναι υπεύθυνος των ακαδημιών.
Δηλώσεις
Δηλώσεις έκανε στο sportsthea ο πρόεδρος του Παγκεφαλληνιακού κ. Ανδρέας Μαγδαληνός θέτοντας εκτός των άλλων θέμα σχετικά με την καταλληλότητα του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου καθώς και ο νέος προπονητής της ομάδας Θόδωρος Βουκελάτος.
Ας δούμε παρακάτω τι μας είπαν:
Ανδρέας Μαγδαληνός
"Ξεκινήσαμε σήμερα με όρεξη, διάθεση και άριστη ψυχολογία την προετοιμασία μας ενόψει της νέας περιόδου και νέο προπονητή στον πάγκο τον Θ. Βουκελάτο στον οποίο έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και θα είμαστε δίπλα του στην προσπάθεια που θα γίνει φέτος ώστε ο ιστορικός Παγκεφαλληνιακός να πάρει τη θέση που του αξίζει.
Θα είχαμε ξεκινήσει νωρίτερα, όμως η διοργάνωση της συναυλίας στο γήπεδο του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου μας καθυστέρησε κατά μια εβδομάδα και ελπίζουμε να μην το αποτελειώσουν.
Θεωρώ ότι έφτασε επιτέλους η ώρα, οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στα παιδιά και τον τοπικό αθλητισμό και να δρομολογήσουν άμεσα τις εργασίες αντικατάστασης του απαράδεκτου τεχνικού χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου.
Η αντικατάσταση του είναι επιβεβλημένη αφού ο αγωνιστικός χώρος εκτός από ακατάλληλος είναι πλέον και επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών που κάνουν χρήση.
Μάλιστα καλό θα είναι οι όποιες εισπράξεις της συγκεκριμένης συναυλίας να διατεθούν  μαζί με κάποια άλλη χρηματοδότηση από την πολιτεία για αυτό τον σκοπό.
Εύχομαι στην ομάδα μου, όπως και στα υπόλοιπα σωματεία να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, επιτυχίες και το σημαντικότερο μακριά από τραυματισμούς ώστε όλοι να χαιρόμαστε από αυτό που αγαπάμε.
Ιδιαίτερα στους παράγοντες όλων των ομάδων καλή δύναμη για να συνεχίσουμε το πολύ δύσκολο, όσο όμως και σημαντικό έργο που επιτελούμε για να κρατήσουμε τα παιδιά μας στα γήπεδα σε μια εποχή δύσκολη όσο και προβληματική από όλες τις απόψεις και εγκαταλελειμμένοι από όλους.
Καλή χρονιά σε όλους".
Θόδωρος Βουκελάτος
"Ξεκινάει μια καινούργια χρονιά με μια νέα ομάδα. 
Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν υγεία και μέσα από την σκληρή δουλειά να πραγματοποιήσουμε τους στόχους και να περάσουμε μια όμορφη ποδοσφαιρική σεζόν.
Θέλω με την ευκαιρία αυτή, να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την επιλογή της στο πρόσωπο μου. Ελπίζω να τους δικαιώσω και όλοι μαζί να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά"!
Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη σημερινή 1η του Παγκέ στο Δ.Α.Κ.

































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου