Δευτέρα, Αυγούστου 24

Κινήσεις ουσίας αλλά και πρωταθλητισμού από τον Παλληξουριακό


Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον Παλληξουριακό. Οι ερυθρόλευκοι της Παλλικής ενέταξαν στο δυναμικό τους έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της Ληξουριώτικης ομάδας στο νέο πρωτάθλημα και να πετύχει τους στόχους της μιας και ο πήχης φέτος έχει ανέβει αρκετά ψηλότερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Πρόκειται για τον Μάκη Κόμητα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία και γεμάτα πρωταθλήματα σε ομάδες που πρωταγωνιστούν (Α.Ε.Κ. – Α.Ο.Κ.Ι.) και αποτελούσε βασικό τους στέλεχος. Παρά την νεαρή ηλικία του, ο Κόμητας θεωρείται ένας από τους πλέον έμπειρους επιθετικούς στο τοπικό ποδόσφαιρο και η παρουσία του είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τον Παλληξουριακό να κάνει το «άλμα»!
Στο Ληξούρι γίνονται κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στο νέο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Έτσι σε αυτή τους την προσπάθεια παλεύουν για μια ακόμη μεγάλη προσθήκη. 
Πρόκειται για τον Κέβιν Χασάη που αναμένεται από τη νέα περίοδο να φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα του Παλληξουριακού. Εν τω μεταξύ η περίπτωση του Αλέκου Πολλάτου μετά από συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών φαίνεται ότι ναυαγεί και δύσκολα και αυτός θα ρίξει "άγκυρα" στο λιμάνι του Ληξουριού αφού δεν μπορεί να παρακολουθεί όλες τις προπονήσεις λόγω εργασίας.
Εκτός των παραπάνω αναμένεται βέβαια να αποκτηθούν ακόμη κάποιοι Ληξουριώτες ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα από την Ανωγή, η οποία ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τοπικού πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου