Τρίτη, Αυγούστου 25

Σαρωτικές αλλαγές στη Σάμη που φέτος θα παρουσιαστεί πολύ δυνατή


Μπορεί να μην υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, παράλληλα με μια απέραντη σιωπή. Όμως αυτό κάθε άλλο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αφού φέτος εκεί στη Σάμη κάτι….… καλό φαίνεται να δημιουργείται.
Σύμφωνα με πληροφορίες που σίγουρα δεν μπορεί να διαψευστούν, στην ομάδα του Α.Ο. Σάμης υπάρχει μεν σιωπή αλλά και μεγάλη κινητικότητα. Το σίγουρο φέτος είναι ότι όλα θα είναι διαφορετικά προς το καλύτερο για την πολύ καλή αυτή ομάδα.
Οι αλλαγές, αναφέρουν οι πηγές μας, θα κάνουν την εμφάνιση τους παντού. Ακόμη και στον πάγκο, μιας και υπήρξε αλλαγή «φρουράς» εκεί, με τον Γιώργο Καρελάκη να αποτελεί παρελθόν και τη θέση του να παίρνει ο «παλιός» ποδοσφαιριστής της ομάδας ο οποίος αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της και φυσικά μιλάμε για τον Κώστα Βιτωράτο (Κόκκορα) που θα έχει για συνεργάτη του, μια άλλη ιστορική μορφή της ομάδας, ένα παιδί "μάλαμα" τον Βαγγέλη Μιχαλάτο αλλά και έναν γυμναστή. 
Όσον αφορά την ενίσχυση των «κυανόλευκων», ο Ηλίας Κοσμάτος έχει έρθει σε κατ΄ αρχήν  συμφωνία για να φορέσει φέτος την φανέλα του Α.Ο.Σ. και δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτό. Σίγουροι επίσης πρέπει να θεωρούνται ο Διον. Αλυσανδράτος από τον Πυλαριακό, με τον Δημ. Βασιλάτο (νέα εγγραφή), ενώ «μάχη» δίνει απέναντι στον Παγκεφαλληνιακό για την απόκτηση του Αλ. Ποταμιάνου του Πυλαριακού. Στα ευχάριστα η επιστροφή στην ομάδα τόσο του νεαρού και αξιόλογου αμυντικού Κώστα Βιτωράτου, ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του, όσο και του τερματοφύλακα Κυριάκου Μωραίτη (μπορεί να δώσει λύση και εντός γηπέδου και συγκεκριμένα σαν φορ), μιας και αυτός ολοκλήρωσε τις σπουδαίες του στο εξωτερικό και θα δραστηριοποιηθεί εργασιακά στην περιοχή. Ακόμη οι άνθρωποι και το τεχνικό team της Σάμης καταβάλλουν προσπάθειες να κρατήσουν στην ομάδα για μια ακόμη χρονιά τον Χρ. Μπεκατώρο. Κάτι που αν συμβεί θα πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, αφού στην περυσινή σεζόν και όσο αγωνίστηκε, ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του τοπικού πρωταθλήματος. Μάλιστα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε ήδη προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.
Μαζί σε αυτούς πρέπει να προστεθεί και ο Στ. Καππάτος, που υπηρετεί μεν την Στρατιωτική του θητεία, αλλά απολύεται τους επόμενους μήνες και επιστρέφει μετά από ένα χρόνο παρουσίας στον Α.Ο.Κ.Ι.. Και αυτός αναμένεται να βοηθήσει πολύ φέτος στο ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας .
Επίσης να αναφέρουμε την πρόθεση των ανθρώπων της Σάμης να προωθήσουν και κάποια νεαρά παιδιά της ακαδημίας ώστε να πάρουν εμπειρίες αλλά και κάποια παιχνίδια με τη μεγάλη ομάδα.
Σίγουρα οι Σαμικοί θα κινηθούν και για κάτι πολύ καλό (έτσι ακούγεται) στη συνέχεια προκειμένου να ενισχυθούν και να έχουν μια πολύ καλύτερη από πέρυσι πορεία, ιδιαίτερα στις θέσεις των μικρών.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις το σίγουρο είναι ότι φέτος ο Α.Ο. Σάμης γίνεται πολύ ανταγωνιστικός, βάζοντας ακόμη ψηλότερα τον πήχη με στόχο την διάκριση του στο τοπικό κύπελλο αλλά και την είσοδο του στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.
Χθες, Δευτέρα, ο Α.Ο. Σάμης ξεκίνησε την προετοιμασία του για την νέα περίοδο, η οποία θα συνεχιστεί καθημερινά στο γήπεδο του Καραβόμυλλου με τον νέο της προπονητή να βγάζει το "λάδι" των παικτών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου