Τρίτη, Αυγούστου 18

Στον Α.Ο. Λεβάντε ο Εμιλιάνο


Στη Ζάκυνθο και στον Α.Ο. Λεβάντε, επιβεβαιώνοντας τις καλά πληροφορημένες πηγές μας και γράφαμε πριν αρκετό καιρό, θα συνεχίσει να αγωνίζεται, κάνοντας ένα βήμα παραπάνω στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο τρις πρωταθλητής με την Α.Ε. Κεφαλονιάς και δις πρώτος σκόρερ του τοπικού πρωταθλήματος Εμιλιάνο Μουτσάι.
Χθες ο εξαίρετος 24χρονος (1991) επιθετικός ταξίδεψε στο γειτονικό μας νησί και υπόγραψε το νέο του δελτίο με την Ζακυνθινή ομάδα ξεκινώντας το ταξίδι του στο δύσκολο και συναρπαστικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας στο οποίο η νέα του ομάδα φέτος θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση.
Ο Εμιλιάνο όπως είναι γνωστό ξεκίνησε από τον Α.Ο.Κ.Ι. στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Παπυργιακό για να καταλήξει να αγωνίζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Α.Ε. Κεφαλονιάς με την οποία είχε πολλές επιτυχίες κατακτώντας μάλιστα τρία πρωταθλήματα, ενώ αναδείχθηκε τις δυο τελευταίες χρονιές πρώτος σκόρερ του τοπικού μας πρωταθλήματος. Την τελευταία μάλιστα με 32 τέρματα!
Η απόκτηση του Εμιλιάνο ενισχύει σημαντικά τη Ζακυνθινή ομάδα αφού για την αξία του δεν χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια ούτε και συστάσεις.
Είναι ένας ποδοσφαιριστής με αγάπη και πάθος για αυτό που κάνει, με πολλά τρεξίματα στον αγωνιστικό χώρο, πολύ καλή τεχνική και ιδιαίτερη έμφαση στο σκοράρισμα.
Σίγουρα το μέλλον του ανήκει και είμαστε σίγουροι ότι ο Λεβάντε θα βγει κερδισμένος από αυτή τη συνεργασία ενώ για τον ίδιο θα είναι ένας σταθμός στην καριέρα του ανοίγοντας σύντομα «φτερά» για κάπου παραπάνω!
Το sportsthea εύχεται στον Εμιλιάνο καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του, εύχεται κάθε επιτυχία και να είναι γερός, μακριά από τραυματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου