Τετάρτη, Αυγούστου 12

Συνέντευξη Συλλόγου Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ. «Ο Κέφαλος» με βολές κατά πάντων (Φώτο)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου Mediteranee της Λάσσης η συνέντευξη του προέδρου και προπονητή του Συλλόγου Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ. «Ο Κέφαλος» Νίκου Γαλιατσάτου και των αθλητών που συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα άρσης βαρών. 
Στο πάνελ παρακάθησαν επίσης, ο χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών Ευάγγελος Γαλιατσάτος και η Αναστασία Μεταξά η οποία κατετάγη 6η στους αγώνες που διεξήχθησαν πριν περίπου μια εβδομάδα στη Λαντσκρόνα της Σουηδίας.
Νίκος Γαλιατσάτος..... Δε μας βοήθησαν αυτοί που έπρεπε
Στην αίθουσα ήταν οι γονείς και τα αδέλφια των δυο αθλητών.
Ο πρόεδρος αφού ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για όσα μεσολάβησαν πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Σουηδία ήταν πολύ καυστικός απέναντι στην Ομοσπονδία και τον πρόεδρο της κ. Πύρρο Δήμα που τον χαρακτήρισε εμπόδιο για τη συμμετοχή των Κεφαλλονιτών αθλητών στη διοργάνωση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι.... Από το 2004 υπάρχει πτώση στο άθλημα και πλέον έχει μπει «λουκέτο» σε αυτό. Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απουσία της πολιτείας και συγκεκριμένα από την περιφέρεια και το Δήμο.
Μάλιστα μετά την ανακοίνωση της ΚΕΔΗΚΕ και τα ...«ευχαριστούμε» συμπλήρωσε: «Με ευχαριστώ» δεν βάφονται μετάλλια. Πρέπει να αξιολογούνται οι όλες οι δραστηριότητες και να χρηματοδοτούνται. Όχι αυτό να γίνεται μόνο για χορούς και τα πανηγύρια!
Ανέφερε ότι στο παρελθόν η άρση βαρών στην Κεφαλονιά βοηθήθηκε από τον τότε Δήμαρχο Λειβαθούς τον Διον. Μαγουλά αλλά και τον τότε Νομάρχη Διον. Γεωργάτο. 
Ενώ από τον ενοποιημένο Δήμο, μόνο ο Διον. Λυκούδης, ο οποίος με δικές του ενέργειες κατάφερε να του παραχωρήσει το γυμναστήριο του κολυμβητηρίου στο οποίο βρήκε «στέγη» ο Σύλλογος.
Από την οργή του Νίκου Γαλιατσάτου δεν γλίτωσε ούτε η ΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι της οι οποίοι δεν μπήκαν στον κόπο να καλύψουν ένα τόσο σπουδαίο γεγονός για την Ελλάδα.
Όσον αφορά τα έξοδα της Ελληνικής αποστολής στη Σουηδία ανέφερε ότι καλύφθηκαν από την τσέπη των γονιών των αθλητών.... με τους τελευταίους να μας λένε ότι όπως και να έχει.... «θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα παιδιά μας»!
Αμέσως μετά έγινε προβολή Video σχετικού με τις προσπάθειες των παιδιών στη Σουηδία αλλά και την απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Βαγγέλη Γαλιατσάτο.
Σπύρος Γαλιατσάτος, αντιπεριφερειάρχης..... «Νιώθουμε ενοχή»
Παρών στη συνέντευξη ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Σπύρος Γαλιατσάτος ο οποίος κάνοντας την αυτοκριτική του εμφανώς συγκινημένος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απουσία στήριξης της περιφέρειας λέγοντας ότι.... “αισθανόμαστε ένοχοι που δεν μπορέσαμε να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά, όπως έπρεπε”.
Αναστασία Μεταξά:Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την άρση παρακινούμενη από τον Βαγγέλη
Το λόγο πήραν και οι δυο αθλητές. Πρώτη μίλησε η Αναστασία η οποία μεταξύ των άλλων είπε ότι την απόφαση να ασχοληθεί με την άρση βαρών την πήρε παρακινούμενη από το εξάδελφο και συναθλητή της Βαγγέλη Γαλιατσάτο κάποια φορά που παρακολουθούσε τις προσπάθειες του.
Βαγγέλης Γαλιατσάτος..... πρότυπο μου ο Κάχι Κχιασβίλι
«Δεν έχω ακόμη συνειδητοποιήσει τι έχω κάνει και ότι κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό, το οποίο αφιερώνω σε όσους ήταν κοντά μας, στην οικογένεια μου, τον προπονητή μου και ειδικά στον πατέρα μου Παναγή που την ίδια ημέρα είχε τα γενέθλια του».
Παρόν στην αίθουσα και ο γυμναστής Γιώργος Αντωνάτος ο οποίος κατά το παρελθόν είχε ασχοληθεί με το άθλημα και όπως είπε ο Νίκος Γαλιατσάτος θα μπορούσε να είχε φτάσει πολύ ψηλά!
Ευχαριστούμε το Mediteranee
Ο αθλητικός Σύλλογος Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ. «Ο Κέφαλος» θέλει να ευχαριστήσει το ξενοδοχείο Mediteranee της Λάσσης και ιδιαίτερα τον διευθυντή κ. Θεοδ. Παντούλια και τον υποδιευθυντή κ. Παν. Βασιλάτο για την παραχώρηση της αίθουσας που πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη.
Φώτο από τη συνέντευξη




































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου