Τετάρτη, Αυγούστου 19

Με πολύ διάθεση ξεκίνησε σήμερα η Α.Ε.Κ. προκειμένου να διατηρήσει τα κεκτημένα αλλά και τον μεγάλο στόχο της Γ' Εθνικής (Φώτο)

Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την προετοιμασία της η πρωταθλήτρια Κεφαλονιάς Α.Ε.Κ..
Το ραντεβού της διοίκησης και του προπονητή Γ. Τόγια ήταν στις 6 η ώρα στον απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο του Δ.Α.Κ. (υπεύθυνοι κάντε επιτέλους κάτι). Στην αρχή έγινε συζήτηση στα αποδυτήρια όπου η διοίκηση καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές, ενώ από τον Γ. Τόγια δόθηκαν οδηγίες και το φετινό πλάνο της ομάδας. 
Επίσης έγινε ανάλυση του προγράμματος προετοιμασίας και ζήτησε από αυτούς να μην απουσιάσουν από καμία προπόνηση αφού την περίοδο αυτή θα κτιστεί η νέα Α.Ε.Κ. και σίγουρα αποτελεί για κάθε ποδοσφαιριστή το σημαντικότερο κομμάτι της χρονιάς.
Οι στόχοι, όπως ανέλυσαν διοίκηση και προπονητής, παραμένουν οι ίδιοι των τελευταίων ετών και δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του φετινού νταμπλ και στη συνέχεια ο μεγάλος στόχος της ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Ένας στόχος που πέρυσι πλησίασε πάρα πολύ κοντά και έχασε στις λεπτομέρειες. Όμως με την εμπειρία αυτή σαν παρακαταθήκη θα προσπαθήσει να καταφέρει αυτή τη χρονιά.
Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο πήραν μέρος και οι νεοαποκτηθέντες, Λ. Λογόνης, Α. Λυκούδης, Γ. Πολλάκης, Γ. Βουκελάτος, Ν. Κίριο, Π. Μπαζάρογλου, Χρ. Μαλισιώβας (δάσκαλος ο οποίος περιμένει διορισμό στο νησί μας που αν τελικά επιτευχθεί θα γίνει μέλος στην κιτρινόμαυρη ομάδα) ήταν αρκετά ελαστικό, κάτι που δεν αναμένεται στη συνέχεια και περιελάμβανε ζέσταμα, τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις με μπάλα.
Απουσίασαν από την πρώτη, δικαιολογημένα οι Ν. Παπαναστασάτος, Μ. Χαλιώτης, Γ. Ευτηριάδης, Μ. Στεφανάτος, Β. Θωμάς, Ν. Παυλάτος, Π. Κουμαριώτης, Β. Πολλάκης και Γ. Μήλας. Επίσης δεν παραβρέθηκε και ο υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστής από την Καλλιθέα Σταύρος Παπαδάκος ο οποίος αναμένεται άμεσα στο νησί. 
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και θα είναι καθημερινές ενώ το πρώτο φιλικό της ομάδας του Αργοστολίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Μαγούλα Ηλείας με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα (Α' κατηγορία Ηλείας) στις 30 Αυγούστου.
Από την πλευρά της η διοίκηση μέσω του εφόρου της, Παν. Μπαμπούρη, είχε φροντίσει τα πάντα ώστε να κάνει όσο πιο εύκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών σε μια περίοδο που αναμένεται να χύσουν ποτάμια ιδρώτα!
Παρόν στο γήπεδο και ένας παλιός μας γνώριμος, Ο Νίκος Στοίλας γνωστός από το πέρασμα του από πολλές ομάδες του νησιού τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και προπονητής. 
Μάλιστα μας είπε ότι έπαθε σοκ από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και τόνισε ότι είναι κίνδυνος θάνατος για τους ποδοσφαιριστές που κινδυνεύουν από σοβαρούς τραυματισμούς.
Μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης της χρονιάς δηλώσεις έκαναν ο προπονητής της ομάδας Γ. Τόγιας και ο ισχυρός άντρας της ομάδας Δ. Κουμαριώτης.
Γ. Τόγιας:
«Εύχομαι υγεία πρώτα από όλα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου, αλλά και όλους όσους λάβουν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς ξεκινάμε με την ελπίδα και το όνειρο για μισό βήμα παραπάνω από ότι κάναμε πέρσι, για ότι καλύτερο. Με σωστό προγραμματισμό, με τη διοίκηση δίπλα μας, αλλά και με τις μεταγραφές που κάναμε, οι οποίες μας ενίσχυσαν πολύ, πιστεύουμε και αισιοδοξούμε για να παίξουμε πάνω από όλα καλύτερο ποδόσφαιρο από πέρσι, αλλά και να βοηθήσουμε την Κεφαλονιά για να έχει επιτέλους μια ομάδα στη Γ Εθνική. Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες».
Δημήτρης Κουμαριώτης
«Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα για τους ποδοσφαιριστές μας. Η ομάδα δουλεύει πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο εδώ και τέσσερα χρόνια για να κάνει την υπέρβαση. Φέτος αποχώρησαν αρκετοί παίκτες, αλλά ενισχυθήκαμε κιόλας με νέους παίκτες έμπειρους, τους οποίους ευχαριστούμε που επέλεξαν την ομάδα μας για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Γιώργο Τόγια, που ανανέωσε τη συνεργασία μαζί μας και θα βρίσκεται και φέτος στον πάγκο μας. Μέσα από τη δουλειά και από την προσπάθεια που κάνουμε πιστεύουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας τη νέα χρονιά. 
Η περσινή παρουσία ανέβασε τον πήχη στην ομάδα μας και θέλουμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα από ότι κάναμε πέρσι.
Θέλουμε να έχουμε κοντά τον κόσμο όπως και πέρσι για να μας δώσει μεγάλη δύναμη και ώθηση.
Ευχαριστώ πάρα πολύ τους χορηγούς μας που μας έχουν στηρίξει και συνεχίζουν να μας στηρίζουν.
Το γήπεδο είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και το έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν.
Ελπίζω οι άνθρωποι που χειρίζονται αυτό το θέμα να βρουν άμεσα τη λύση, γιατί είναι κρίμα για τα παιδιά που χύνουν τον ιδρώτα τους μέσα στο γήπεδο και παθαίνουν ζημιές συχνά. Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να σεβαστούν αυτά τα παιδιά. Ελπίζω από την μεριά της η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και ο πρόεδρός της να κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα για το τοπικό ποδόσφαιρο για όλες τις ομάδες. Με την οικονομική κρίση που υπάρχει να στηρίξει τις ομάδες».
Παρακάτω φώτο από την προετοιμασία της Α.Ε.Κ.








































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου