Τρίτη, Αυγούστου 11

Σημαντική η παρουσία του κανόε καγιάκ του Ν.Ο.Α. στο Μεσσολόγγι


Το τμήμα κανόε- καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, όπως κάθε χρόνο, συμμετείχε στο 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε- Καγιάκ 2015 που διεξήχθη στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου 7-9/08/2015.
Συμμετείχαν 294 αθλητές από 20 σωματεία, με ηλικίες αθλητών από 9 ετών έως  14 ετών.
Ο σύλλογος μας έλαβε μέρος με 7 αθλητές με συνοδούς τον Πρόεδρο κ. Νιφοράτο Λουκά και τον προπονητή του τμήματος κ. Ντβούλιατ Σεργκέι.
Η διοργάνωση των αγώνων ήταν ικανοποιητική με  μόνο πρόβλημα τις καιρικές συνθήκες την 1η μέρα, όπου οι αθλητές μας δυσκολεύτηκαν διότι και μικροί είναι αλλά και νέοι στο άθλημα.  Τα σκάφη για να επιπλεύσουν χρειάζονται εμπειρία λόγω αστάθειας.  Η δεύτερη αγωνιστική ημέρα κύλησε ομαλά και οι αγώνες διεξήχθησαν κανονικά σε όλα τα αγωνίσματα.
Οι αθλητές μας  έκαναν την πρώτη του εμφάνιση μετά από 2μηνη προετοιμασία.  Ήταν αρκετά ικανοποιητικό το επίπεδο τους με αισιόδοξο μέλλον.
Οι αθλητές μας Κουρκουμέλης Αλέξανδρος – Βουτσινάς Νικόλας στο διπλό καγιάκ  (Κ-2) 1000μ. στην κατηγορία Παίδων Αρχαρίων κατάφεραν στον τελικό του αγωνίσματος να καταταγούν στην 4η θέση.
Οι υπόλοιποι αθλητές μας έφθασαν μέχρι τους ημιτελικούς τερματίζοντας ως:
Σακκάτος Γεώργιος 9η θέση  Κ-1(μονό καγιάκ)  Παμπαίδων 200μ.
Πανταζάτος Άγγελος  7η θέση Κ-2(διπλό καγιάκ)  Παίδων Αρχαρίων 200 μ.
Καββαδίας Ευάγγελος  7η θέση Κ-2(διπλό καγιάκ)  Παίδων Αρχαρίων 200 μ. Τσεβεκίδης Γεώργιος  9η θέση  Κ-1 (μονό καγιάκ)  Παίδων Αρχαρίων 200 μ.
Καψάλης Δημήτρης   7η θέση  Κ-1 (μονό καγιάκ)  Παίδων Αρχαρίων 200 μ. στον προκριματικό.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που προετοιμάστηκαν και ασχολούνται με το άθλημα αλλά και στους γονείς τους που αποφάσισαν, αν και όχι άρτια προετοιμασμένοι, να λάβουν μέρος στην αποστολή.   Απέκτησαν μια εμπειρία που θα αποτελέσει τη βάση για να βελτιωθούν περισσότερο.  Συγχαρητήρια στον προπονητή μας κ. Ντβούλιατ Σεργκέι  για την σωστή εκμάθηση και προπόνηση στους αθλητές μας.
Ευχαριστούμε την ναυτική εταιρεία ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ για την χορηγία της προς τον Όμιλό μας  και τους γονείς για τη συμπαράστασή τους.  
Ενημερώνουμε  ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται ολοχρονικά  σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώνει ο προπονητής του τμήματος.
                                                                Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου