Δευτέρα, Αυγούστου 24

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Βαθύ η "πρώτη" συγκέντρωση της Προόδου Ιθάκης


Με συγκέντρωση στο γήπεδο Ιθάκης στο Βαθύ ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα το απόγευμα η νέα χρονιά για την Πρόοδο.
Στο ραντεβού της διοίκησης και του προπονητή Κώστα Πίππο παραβρέθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, ενώ κάποιοι που απουσίαζαν ήταν δικαιολογημένοι.


Δεν έγινε προπόνηση αφού όπως προαναφέραμε πραγματοποιήθηκε μόνο συγκέντρωση για να δοθούν οι οδηγίες και το πλάνο διοίκησης - προπονητή ενόψει της νέας περιόδου.

Στόχος φέτος των Θιακών είναι μια καλύτερη παρουσία, ένα καλύτερο από πέρυσι βαθμολογικό πλασάρισμα αλλά και διάκριση στο τοπικό κύπελλο παράλληλα με το καλό θέαμα.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος και δήμαρχος Ιθάκης κ. Διονύσης Στανίτσας ο οποίος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να είναι τυπικοί στην παρουσία τους στην ομάδα και να προσπαθήσουν να φέρουν την Πρόοδο εκεί που της ανήκει υπακούοντας στις οδηγίες του κόουτς.

Ο προπονητής Κώστας Πίππος έδωσε οδηγίες για την προετοιμασία, ενώ ανέλυσε και το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί. Ζήτησε δε την παρουσία απάντων των ποδοσφαιριστών σε αυτή την πολύ σημαντική φάση.

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές στο γήπεδο στο Βαθύ, ενώ έχουν προγραμματιστεί και κάποια ενδιαφέροντα φιλικά παιχνίδια εκτός νησιού.

Παράλληλα στην ομάδα συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός και δεν αποκλείεται να σκάσει «βόμβα» με την απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος αλλά και κάποιων άλλων ποδοσφαιριστών.

Επίσης η Πρόοδος θα δώσει μεγάλο βάρος φέτος στις ακαδημίες και θα προωθηθούν στην ομάδα κάποια από τα παιδιά που δείχνουν μια αξιόλογη πρόοδο και πρέπει να τους δοθούν ευκαιρίες παίρνοντας παράλληλα εμπειρίες που θα τα βοηθήσουν να καθιερωθούν και να αγωνιστούν στη μεγάλη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου