Σάββατο, Αυγούστου 29

Αγωνιστική δράση για την Α.Ε.Κ.... Δυνατό φιλικό αύριο στην Ηλεία με Κένταυρο Μαγούλας (Φώτο από την τελευταία προπόνηση)


Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας περιόδου θα δώσει αύριο, Κυριακή 30-8, η Α.Ε. Κεφαλληνίας στην Ηλεία και συγκεκριμένα στη Μαγούλα με τον τοπικό Κένταυρο, ομάδα με πολύ καλή παρουσία και πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ. Ηλείας.
Η παραπάνω φιλική αναμέτρηση είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον τεχνικό της ομάδας Γ. Τόγια να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές του μετά από δυο περίπου εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας και σιγά - σιγά να δημιουγήσει το μοντάρισμα ενόψει της νέας περιόδου.
Ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» του Αργοστολίου αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Το παιχνίδι αυτό είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17:45 στο Δημοτικό γήπεδο Μαγούλας.
Το ταξίδι θα είναι αυθημερόν. Η αναχώρηση θα γίνει στις 12:30 από Αργοστόλι μέσω Πόρου στις 14:30 για Κυλλήνη. Η επιστροφή θα γίνει με τον ίδιο τρόπο στις 22:00 από Κυλλήνη για Αργοστόλι.
Αρχηγός αποστολής το "αφεντικό" της ομάδας Δημήτρης Κουμαριώτης.
Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Η τελευταία προπόνηση έγινε χθες, Παρασκευή, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου μιας και ο Γ. Τόγιας έδωσε ρεπό για σήμερα, Σάββατο, στους ποδοσφαιριστές του.
Φώτο από την τελευταία προπόνηση

























 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου