Σάββατο, Αυγούστου 22

Δήλωση προέδρου Super League Γιώργου Μποροβήλου για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου

890x433_fQ4Bx46JliAZXArT6Wmd8PEFfkeUhS5Q

Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος, με αφορμή την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Ο φετινός μαραθώνιος ξεκινάει στις 22 Αυγούστου. Το νέο Πρωτάθλημα της Super League, με τη συμμετοχή 16 ομάδων που καλύπτουν γεωγραφικά το σύνολο σχεδόν της χώρας μας, παρά τα ζητήματα που υπάρχουν, είτε λόγω της δυσμενούς συγκυρίας, είτε λόγω διαχρονικών προβλημάτων είναι, όπως κάθε χρόνο, πιστό στο ραντεβού του με τους φιλάθλους. 
Οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, περιμένουν να δουν στα γήπεδα τις ομάδες και τους αληθινούς πρωταγωνιστές, τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με τις ενέργειές τους θα ξεσηκώσουν την κερκίδα και θα δώσουν μια ευχάριστη διέξοδο σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου, ιδίως σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που βιώνει η Ελλάδα.
Δε θα αναλωθώ σε ευχολόγια. 
boronew
Έχοντας ωστόσο πλήρη επίγνωση της ευθύνης που απορρέει από τη θεσμική μου ιδιότητα ως προέδρου της Super League, θα συνεχίσω να πορεύομαι με μετριοπάθεια, με διάθεση συνεννόησης και συνεργασίας με όλους, τόσο στο πλαίσιο των Διοικητικών Συμβουλίων της διοργανώτριας, στο οποίο συμμετέχουν όλες οι ομάδες, όσο και με τους θεσμικούς εταίρους μας και τους φορείς της Πολιτείας.
Στην προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διεξαγωγής του Πρωταθλήματος δεν περισσεύει κανείς. Ο καθένας, από τη θέση ευθύνης του, μπορεί και οφείλει να συνεισφέρει με στόχο την πρόοδο του Ποδοσφαίρου. 
Ας μην αφήνουμε το πρόσκαιρο όφελος να επισκιάζει το μακροπρόθεσμο καλό του Ποδοσφαίρου, ας εστιάζουμε στις λύσεις και όχι στη διαπίστωση των προβλημάτων, ας βάλουμε ο καθένας το λιθαράκι του για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον. 
Καλή αρχή σε όλους με υγεία, με πλούσιο θέαμα, γκολ και χαρές που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει στους φιλάθλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου