Σάββατο, Αυγούστου 29

Σημαντική προσθήκη στα Φωκάτα.... Μεταγραφή ουσίας που αναμένεται να λύσει το επιθετικό τους πρόβλημα!


Μετά την περυσινή του «περιπέτεια» στην πρωταθλήτρια Α.Ε. Κεφαλονιάς και τελικά την αποχή του από το τοπικό ποδόσφαιρο, για ένα χρόνο, ο Μάκης Κανάκης, υπέγραψε στη νέα του ομάδα που από φέτος θα είναι τα Φωκάτα.
Ήταν η τρίτη και «φαρμακερή» προσέγγιση της ομάδας της Λακήθρας να εντάξει στο ρόστερ της τον ταχύτατο επιθετικό. Τρία χρόνια το πάλευε ο πρόεδρος και ξάδελφος του ποδοσφαιριστή να τον πάρει κοντά του και τελικά τα κατάφερε. Άλλωστε ποτέ δεν είναι αργά και ειδικά όταν η αξία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι τόσο μεγάλη.
Ο Μάκης όπως προαναφέραμε μετά από τον Α.Ο.Κ.Ι., πέρυσι υπέγραψε δελτίο στην Α.Ε.Κ. με την οποία όμως δεν αγωνίστηκε, αφού διαφώνησε σε κάποια πράγματα στην ομάδα, και ιδιαίτερα με την μη χρησιμοποίηση του στην ενδεκάδα με αποτέλεσμα να απέχει στη συνέχεια.
Η αξία του ωστόσο είναι σημαντική και τα Φωκάτα στο πρόσωπο του ευελπιστούν να λύσουν φέτος το μεγάλο πρόβλημα που είχε μέχρι τώρα στο σκοράρισμα η ομάδα του Μιχάλη Αθηναίου.
Ο Μ. Κανάκης μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής. Διακρίνεται για την ταχύτητα του αλλά και στο σκοράρισμα. Είναι πολύ εγωιστής στο παιχνίδι, θέλει να είναι νικητής και συνεχώς μάχεται για την επιτυχία της ομάδας που αγωνίζεται.
Είναι μάλιστα σίγουρο ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι μια πολύ καλή επιλογή στα χέρια του προπονητή των «κυανόλευκων» της Λακήθρας και την δυναμώνει πάραπολύ στην προσπάθεια που θα κάνει να απαλλαγεί το συντομότερο δυνατόν από το άγχος του υποβιβασμού και να σώσει νωρίς την «παρτίδα»!
Περιττό να πούμε για τη χαρά του προέδρου της ομάδας ο οποίος στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο f/b έχει αναρτήσει μαι πολύ ιστορική φωτογραφία την οποία και εμείς δημοσιεύουμε παραπάνω.
Εδώ να αναφέρουμε ότι μέχρι την Δευτέρα θα έχει ολοκληρωθεί και η μεταγραφή δυο ακόμη νεαρών ποδοσφαιριστών στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου