Παρασκευή, Αυγούστου 7

Ευχαριστήριο διοργανωτών αγώνα δρόμου Θηναίας γης


Μετά την πρόσφατη ιδιαιτέρως επιτυχημένη  διοργάνωση του 2ου Δρόμου Θηναίας Γης την Κυριακή 2 Αυγούστου, εισπράττοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό με τον οποίο αντιμετωπίσθηκε και ενισχύθηκε η δεύτερη αυτή μας προσπάθεια,  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε καταρχήν τους αθλητές μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, συμμετέχοντας ενεργά τόσο στο τρέξιμο στην διελκυστίνδα και στην σφαίρα, τους γνωστούς, φίλους, συγγενείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας συνεισφέροντας σε οτιδήποτε τους ζητήθηκε και όλους όσους προθυμοποιήθηκαν από μόνοι τους να συνδράμουν υποστηρίζοντας με όποιον τρόπο, μπορούσε ο καθένας την εκδήλωση, οικονομικά ή διαδικαστικά. 
Θεωρούμε ότι με συνεννόηση, συνεργασία και εθελοντική προσφορά μπορούμε όλοι,  να υλοποιήσουμε ιδέες που προάγουν τον τόπο μας, προσφέρουν μια υγιή διέξοδο στην καθημερινότητά μας και δημιουργούν τις βάσεις  για δράση και δημιουργία, για εμάς και τα παιδιά μας.
 Η διοργάνωση έλαβε χώρα σε έναν εξαιρετικά όμορφο χώρο, με έκδηλο το στοιχείο της παράδοσης και ζωντανό τοπικό χρώμα ενώ οι συμμετέχοντες και παραβρισκόμενοι απεκόμισαν τις καλύτερες των εντυπώσεων τόσο για τα αγωνιστικά δρώμενα όσο και για το σύνολο της οργανωτικής πρωτοβουλίας και τις επιπλέον παροχές του αγώνα, μεταξύ των οποίων τα εκλεκτά σπιτικά φαγητά και γλυκά που είχαν την καλοσύνη να προσφέρουν οι γυναίκες του Αγκώνα.
Όπως και πέρυσι, σήμα κατατεθέν του αγώνα, απετέλεσε η επίδειξη του παραδοσιακού αθλήματος της διελκυστίνδας, η πρόκληση της οποίας, δεν άφησε αδιάφορους ούτε τους γυμναστές που υποστήριζαν την διοργάνωση αλλά  ούτε και τους αιρετούς οι οποίοι και πρωτοστάτησαν στα αγωνιστικά δρώμενα. 
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κος Κωσταντάκης προς τιμήν του απετέλεσε την ευγενή εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, ότι οι άνθρωποι της εξουσίας απλά «χαιρετίζουν εξ΄ αποστάσεως τις εκδηλώσεις» πολλών δε όταν αυτές εμπεριέχουν ιδρώτα και «λέκιασμα» της ως συνήθως ατσαλάκωτης «στολής εξόδου» των πολιτικών.
Συγκεκριμένα ο κος Κωσταντάκης έλαβε θέση Τρίτη στο αγώνισμα της σφαίρας και συμμετείχε με την ομάδα του στους ημιτελικούς της διελκυστίνδας ενώ η σύζυγός του η γυμνάστρια Σοφία η Μαραβέγια, εκτός από την προσφορά της στον συντονισμό των αγώνων, συμμετείχε και κέρδισε τον αντίστοιχο αγώνα διελκυστίνδας των γυναικών, με την ομάδα της τις «κούκλες». Ελπίζουμε η δράση αυτών των ανθρώπων να αποτελέσει παράδειγμα για όλους όσους απλά παρακολουθούν και καρπώνονται τα οφέλη της εξουσίας αποστασιοποιημένα. 
Στην διελκυστίνδα αγωνίστηκε επίσης η γυμνάστρια Ελευθερία Τζωρτζάτου αλλά και ο προπονητής Παρίσης Κουλουμπής που συνεισέφεραν στην διεξαγωγή του δρόμου αντοχής.
Η προσπάθεια όλων όσων έλαβαν μέρος στα παράλληλα αγωνίσματα επιβραβεύθηκε από  τον έκδηλο ενθουσιασμό και το ένθερμο χειροκρότημα όσων το παρακολούθησαν.
Εκ μέρους της κοινότητας του Αγκώνα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους συνεργάστηκαν για την υλοποίηση του δεύτερου αγωνιστικού μας εγχειρήματος και απέδειξαν ότι με θέληση, ομοψυχία και διάθεση για προσφορά μπορούμε από κοινού να επιτύχουμε πολλά, καθώς και τον Δήμο Κεφαλλονιάς και την ΚΕΔΗΚΕ, που εξ ΄ αρχής αντιμετώπισαν θετικά την ιδέα μας και συνέδραμαν σε ότι τους ζητήθηκε. Η συγκεκριμένη διοργάνωση ευελπιστούμε ότι αποτελεί το εφαλτήριο παρόμοιων δημιουργικών εγχειρημάτων που θα παρέχουν  περισσότερες ευκαιρίες για τα παιδιά μας, υγιή και ελπιδοφόρα εξέλιξη για τον τόπο μας.
Αναλυτικά ευχαριστούμε τους:
·                  Άγγελο Κωνσταντάκη και την ΚΕΔΗΚΕ γενικά, για την αγαστή μας συνεργασία και από την ΚΕΔΗΚΕ την Στάμω Στεργιώτου για όλη την ανταπόκριση και βοήθειά της.
·                  Ηλία Τουμασάτο, Μάκη Δανελάτο, Ευγενία Μπεκταώρου, Αρετή Κουλουμπή, Ειρήνη Κουλουμπή, Σοφία Δρόσου, Ιλιάνα Μαρούλη, Ρεγγίνα Κουλουμπή, την Ελένη και την Ασπασία Ζαχαρή και γενικά όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και βοήθησαν για την κάλυψη των ιδιαίτερα απαιτητικών αναγκών της γραμματειακής  και διαδικαστικής υποστήριξης του αγώνα . Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Ηλία Τουμασάτο, Μάκη Δανελάτο, Ευγενία Μπεκτατώρου καθώς παρέμειναν στις επάλξεις έως το πέρας της διοργάνωσης επιδεικνύοντας  επιμονή και υπομονή στην χρονοβόρα και επίπονη εργασία της έκδοσης των αποτελεσμάτων
·                  Μαρία Αυγουστάτου, Ρούλα Βώρου, Κουλουμπή Παρίση, Ελευθερία Τζωρτζάτου, για την χρονομέτρηση των  αθλητών καθώς, την γενικότερη συμβολή τους στην διοργάνωση και για το ότι πάντα ανταποκρίνονται σε κάθε μας κάλεσμα.
·                 Σπύρο Δρόσο, Ιατρό του αγώνα, για την πολύτιμη παρουσία του αναφορικά με την ιατρική κάλυψη του γεγονότος.
·                  Μεταξά Διονύση, για την καθοδήγηση, την διαιτησία και ουσιαστική συμβολή του στο σύνολο της διεξαγωγής του αθλήματος της σφαίρας και της διελκυστίνδας και  τους αθλητές του, από τον Σύλλογο Πάλης που έλαβαν μέρος ομαδικά στο άθλημα.
·                  Φωκά Αικατερίνη για την πρόθυμη βοήθεια της σε οτιδήποτε της ζητήθηκε αναφορικά με την διοργάνωση και την παρουσίαση του τερματισμού των αθλητών.
·                  Γιάννα Κουλουμπή για ολοκληρωμένη και εύστοχη παρουσίαση του αγώνα της διελκυστίνδας
·           Νικόλαο Κακαρούμπα και την σύζυγό του κα Λίτσα Κακαρούμπα για την προσφορά του εξοπλισμού (τραπέζια –ομπρέλες κτλ), στον χώρο της εκκλησίας
·                   Τοπική κοινότητα Ζόλων, τον πρόεδρο κο Απέργη,  Τοπική Κοινότητα Καρδακάτων τον πρόεδρο Κωσταντάτο, Τοπική κοινότητα Νυφίου, τον πρόεδρο κο Βανδώρο και Σύλλογο Νυφίου, για την ενεργό συμμετοχή τους στην εκδήλωση.   
Ειδικά ο κος Σπύρος Βανδώρος επέδειξε εξαιρετικό ζήλο στην υποστήριξη του αγώνα συμβάλλοντας υλικά, οικονομικά και διαδικαστικά στην επιτυχία του εγχειρήματος .
·                  Αθηνά Καρούση, την εξαιρετική μας γραφίστριά που έδωσε ξεχωριστό τόνο στην διοργάνωση με την έμπνευση και την σχεδιαστική της παρέμβαση στις αφίσες, τα διπλώματα και τον χάρτη του αγώνα μας
·                   Τα παιδιά της οικογένειας του Ανδρέα Κουλουμπή, αδελφούς Μάκη Κουλουμπή, Ορέστη Κουλουμπή,  Αλέξανδρο Κουλουμπή, Νικηφόρο Κουλουμπή, και τον εξάδελφο Μάκη Κουλουμπή του Παναγή, που συνέβαλλαν τα μέγιστα, στον εξωραϊσμό και την προετοιμασία του χωριού, του δρόμου και της εκκλησίας για την διοργάνωση, καθώς και στις μεταφορές των προμηθειών (αναψυκτικά κάποια γλυκά) και σε σωρεία άλλων τεχνικών θεμάτων.
·                  Τον Αυγουστινιάτο τον Στέλιο για την επιμέλεια και  τον καθαρισμό/καλλωπισμό του χώρου της εκκλησίας αλλά και την γενικότερη εξυπηρέτηση και συνεργασία του.
·                  Τις κυρίες : Γερασιμίνα Κουλουμπή, Γερασιμούλα Κουλουμπή, Μαρία Κουλουμπή, Ευαγγελία Κουλουμπή, Βούλα Κουλουμπή , Νικολέτα Κουλουμπή, Σοφρώνη Ζαφειράτου, Κατερίνα Κουλουμπή-Αντύπα, Παναγιώτα Αντύπα, Σεβαστή Κουλουμπή, Σοφία Δρόσου, Ευλαμπία Παναγιωτάτου, Βίκυ Παναγιωτάτου, Ντίνα Παναγιωτάτου και Λίτσα Κουλουμπή για τις εξαιρετικές χειροποίητες γευστικές τους δημιουργίες που εντυπωσίασαν όλους τους παραβρισκόμενους καθώς και όσους συνεισέφεραν στο σερβίρισμα των επισκεπτών
·         Τους Διονύσιο και Σαράντη Παναγιωτάτο για την εξαιρετική  προθυμία τους και την συμβολή τους στην μεταφορά των αθλητών από και προς την ΤΚ Αγκώνα με την διάθεση των λεωφορείων τους
·         Τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλληνίας που συμμετείχε με τους αθλητές του στον αγώνα
·         Τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγκώνα κο Σπύρο Τουμασάτο που ήταν πανταχού παρόν για οτιδήποτε απαιτήθηκε.
·                  Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα οποία και μνημονεύονται στην αφίσα που επισυνάπτεται στο παρόν και τα οποία μας προέβαλλαν από την προετοιμασία έως το πέρας της διοργάνωσης αδιαλείπτως. Ζητούμε συγνώμη αν κάποιους αυθαιρετώντας τους αναγράψαμε ως χορηγούς επικοινωνίας στην αφίσα αγνοώντας κάποιους ειδικούς όρους για την χρήση αυτής της ορολογίας, ουσιαστικά θεωρήσαμε την ανάρτηση των ανακοινώσεων μας ως χορηγία και θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε.
·         Τους χορηγούς μας που χωρίς την οικονομική βοήθειά και τις προμήθειές τους δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε την διοργάνωση και οι οποίοι αναρτήθηκαν στην αφίσα που επισυνάπτεται στο παρόν και επιπλέον για την πολύτιμη οικονομική τους στήριξη τους:
·         Τον Γιώργο Κατηφόρη
·         Τον Φίλιππα Φιλιππάτο
·         Την Δανελάτου Γεωργία
Ζητούμε συγνώμη αν παραλείψαμε κάποιον να αναφέρουμε αλλά και για τις τυχόν ελλείψεις του αγώνα. Υποσχόμαστε να επανέλθουμε του χρόνου, εδώ στην Θηνιά, με ακόμη περισσότερες συμμετοχές και αρτιότερη διοργάνωση.
ΕΚ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΚΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου