Δευτέρα, Αυγούστου 31

Φιλική ισοπαλία..... της πρωταθλήτριας Α.Ε.Κ. με τον Κένταυρο στη Μαγούλα Ηλείας (Φώτο)

Πολύ καλή εμφάνιση, παρά την "λευκή" (0-0) ισοπαλία, από τον Κένταυρο Μαγούλας σήμερα το απόγευμα στην Ηλειακή πόλη για την Α.Ε. Κεφαλονιάς.
Η Κεφαλονίτικη ομάδα έδειξε και μάλιστα με το καλημέρα και στο πρώτο της φιλικό, πολύ καλά στοιχεία και αξιόλογο βάθος. Ο Γ. Τόγιας έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική της εικόνα της ομάδας του, αλλά και την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές του.
Το αποτέλεσμα σε τέτοια παιχνίδια δεν είναι το ζητούμενο, άλλωστε ούτε δυο εβδομάδες δεν συμπληρώθηκαν από την έναρξη της προετοιμασίας, απλά αποτελούν τεστ για τους προπονητές, κυρίως να δουν την κατάσταση κάθε ποδοσφαιριστή τους ξεχωριστά, αλλά και γενικότερα των ομάδων τους.
Ο Γ. Τόγιας χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε πάρει μαζί του.
Το άσχημο νέο από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο τραυματισμός του Θανάση Μπαζάρογλου στο γόνατο σε μια ανύποπτη φάση στο β' ημίχρονο.
Το παιχνίδι τώρα και για την ιστορία, όπως προαναφέραμε, ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς σκορ για τις δυο ομάδες. Σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά καλό, σε σχέση με την εποχή αυτή, μιας και οι δυο ομάδες είναι αρκετά κουρασμένες από την σκληρή προετοιμασία. Παρ' όλα αυτά όσοι χρησιμοποιήθηκαν προσπάθησαν και μάλλον τα κατάφεραν.
Διαιτητής ο κ. Στ. Σφυρής από τον σύνδεσμο Ηλείας.
Οι συνθέσεις
Κένταυρος Μαγούλας:Τσαμπίρας, Βαγγόπουλος, Κλάδης, Φωτακόπουλος, Φίτσος, Κατσιώλης, Μανόπουλος Θ., Καρβουνιάρης, Στροφύλιας Δ., Χριστόπουλος Θ., Χριστόπουλος Νικ..
Έπαιξαν και οι: Κατσιώλης, Μανόπουλος Κ., Χοντάι, Κούβελλας, Στροφύλιας Παρ., Κλειδέρης και Καραγκούνης.
Α.Ε. Κεφαλονιάς:(Γ. Τόγιας), Τσιαουσντέλιο, Κίριο, Λαμπρόπουλος, Φωκάς, Λογκόνης, Ζαμπαύτης, Λυκούδης, Κορσιάνος, Μαλισσιώβας, Κόμητας Σπ., Πολλάκης.
Έπαιξαν και οι: Νεσερένκο, Παπαναστασάτος Νικ., Δρόσος, Μπαζάρογλου, Βουκελάτος, Ευτηριάδης, Καλογηράς, Μήλας, Παρασκευόπουλος και Χαλιώτης.
Ακολουθούν φώτο από το παιχνίδι































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου