Παρασκευή, Αυγούστου 28

Ξεκίνησε ο ΑΣΚ! «Πρώτη» σε ανδρικό, εφηβικό και παιδικό (Φώτο)


Την πρώτη προπόνηση της σεζόν, έκανε την Τρίτη 25 Αυγούστου το απόγευμα το ανδρικό τμήμα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία του εν όψει της νέας χρονιάς που τον βρίσκει στην Α1 κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η. 
Την ομάδα και τον προπονητή αυτής, Λεωνίδα Παπαδάτο, καλωσόρισε ο Γενικός Διευθυντής του συλλόγου Θανάσης Μουίκης, ενώ το παρών έδωσαν το μέλος του ΔΣ του συλλόγου  Ράνια Πολλάκη,  ο προπονητής του παιδικού τμήματος του ΑΣΚ, Πάνος Ματιάτος, όπως επίσης και ο έφορος της ομάδας Γιώργος Γιαννάτος.
«Καλωσορίζω παίκτες και προπονητές όλων των τμημάτων του συλλόγου.  Πιστεύω ότι και αυτή τη χρονιά, θα παρουσιαστούμε δυνατοί στις νέες προκλήσεις, με νέες προσθήκες σε όλα τα τμήματα και ειδικά του αντρικού. Εκεί προστέθηκαν δύο άντρες από Ζάκυνθο και Πάτρα, καθώς και  τρία δικά μας παιδιά από το παιδικό τμήμα»  ήταν τα λόγια του Γενικού Διευθυντή του συλλόγου Θανάση Μουίκη, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:
«Τα φιλικά παιχνίδια ξεκινούν το επόμενο Σαββατοκύριακο, τόσο στο αντρικό τμήμα, όσο και στο παιδικό. 
Σε αυτή την δεκάμηνη προσπάθεια του συλλόγου, ζητάμε από τους συμπολίτες μας, να βοηθήσουν οικονομικά και να στηρίξουν αγωνιστικά τα τμήματα, με την παρουσία τους στους αγώνες των ομάδων μας.
Και φέτος ο ΑΣΚ θα κατεβάσει ομάδες τόσο στο Ανδρικό, όσο και στο Εφηβικό και Παιδικό στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η, δίνοντας έτσι για άλλη μία χρονιά το στίγμα της Κεφαλονιάς στο μπάσκετ εκτός του νησιού. 
Όσον αφορά τα μικρά τμήματα υποδομής, και φέτος  θα λάβουν μέρος σε τουρνουά αντίστοιχων κατηγοριών στην Πάτρα».
Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη 26 Αυγούστου, έκαναν την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα σεζόν, τα τμήματα Εφήβων και Παίδων του ΑΣΚ με προπονητές τον Μανώλη Δούλια, τον Πάνο Ματιάτο και τον Γιάννη Βουργίδη. 
Καλή χρονιά με υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες!
Παρακάτω φώτο από την"πρώτη" του Α.Σ. Κεφαλονιά





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου