Δευτέρα, Αυγούστου 17

Από νωρίς στα δύσκολα οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ.... Αύριο ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας του Γ. Τόγια για τη νέα περίοδο


Νωρίς Νωρίς αρχίζουν τα βάσανα για τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Κεφαλονιάς αφού αύριο το απόγευμα έχει προγραμματισθεί το πρώτο ραντεβού της νέας χρονιάς στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Μετά την ξενοιασιά του καλοκαιριού έφτασε η ώρα που θα πέσει πολύς ιδρώτας τόσο εκτός όσο και εντός αγωνιστικού χώρου ώστε να κτιστεί η Α.Ε.Κ. της νέας περιόδου. Άλλωστε έχει να ολοκληρώσει κάτι που δεν κατάφερε πέρυσι τελευταία στιγμή και δεν είναι τίποτε άλλο από την κατάκτηση του τοπικού νταμπλ  και στη συνέχεια η άνοδος στη Γ΄ Εθνική.
Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» του Αργοστολιού Γ. Τόγιας περιμένει όλους τους ποδοσφαιριστές του, παλιούς και νέους, στο Δ.Α.Κ. στις 6 το απόγευμα προκειμένου, όπως προαναφέραμε, όλοι μαζί να συνεχίσουν το έργο που ξεκίνησαν από πέρυσι στην ομάδα και γενικότερα τα τελευταία χρόνια.
Άλλωστε η ομάδα του δουλεύει σχεδόν επαγγελματικά και είναι αυτή που ανοίγει το χορό των προετοιμασιών των τοπικών ομάδων από πολύ νωρίς μάλιστα!
Από πλευράς διοίκησης τα πάντα είναι έτοιμα προκειμένου να κάνει το έργο του προπονητή και των ποδοσφαιριστών ακόμη ευκολότερο και να δουλέψουν όλοι απερίσπαστα έτοιμοι να υλοποιήσουν τους φετινούς στόχους της.
* Οι φώτο είναι από την περυσινή προετοιμασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου