Σάββατο, Αυγούστου 22

Αύριο στο Βαθύ η έναρξη της προετοιμασίας της Προόδου Ιθάκης



Αύριο, Κυριακή 23/8, στο Βαθύ η Πρόοδος Ιθάκης ξεκινάει την προετοιμασία της. Ο πρόεδρος της ομάδας και Δήμαρχος του νησιού του Οδυσσέα, Διονύσης Στανίτσας μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ. και τον προπονητή Κώστα Πίππο περιμένουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους στο γήπεδο του Βαθιού στις 7 μ.μ. για την  πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς. Αφού τους αναλύσουν, οι πρώτοι τους φετινούς στόχους και ο δεύτερος, το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα μπουν από την αρχή στα «βαθιά» μιας αναμένεται να τρέξουν πολλά χιλιόμετρα αλλά και να ρίξουν πολλά ποτάμια ιδρώτα στη συνέχεια. Άλλωστε τα «αγαθά κόποις κτώνται». 

Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το κομμάτι, της προετοιμασίας για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές αλλά και την πορεία της στις φετινές της υποχρεώσεις σε κύπελλο και πρωτάθλημα και για τον λόγο είναι σίγουρο ότι δεν θα απουσιάσει κανένας από αυτή.
Φετινός στόχος της Θιακιώτικης ομάδας δεν είναι μόνο η παραμονή αλλά και το κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρυσι αφού αναμένεται πιο δυνατή, περισσότερο ενισχυμένη και σίγουρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να το πετύχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου