Σάββατο, Αυγούστου 22

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Α.Ε. Κεφαλονιάς (Εικόνες από τη σημερινή προπόνηση)


Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές της, συνεχίζεται η προετοιμασία της Α.Ε. Κεφαλονιάς στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου παρόντος μάλιστα του ισχυρού άντρα της ομάδας Δ. Κουμαριώτη.
Η «κιτρινόμαυρη» ομάδα, πρωταθλήτρια Α’ κατηγορίας τα τρία τελευταία χρόνια, έκλεισε την 4η ημέρα σκληρής δουλειάς, με τον Γ. Τόγια αρκετά ικανοποιημένο μέχρι τώρα από την πορεία της, να δίνει μεγάλο βάρος στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, παράλληλα με κάποιες ασκήσεις τεχνικής. 
Σήμερα μάλιστα έδωσε αρκετή μπάλα πραγματοποιώντας ένα δίτερμα σε μικρό χώρο. 
Από την πλευρά τους οι ίδιοι, δείχνουν διάθεση και βγάζουν το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα, όπως ακριβώς έχει σχεδιάσει ο κόουτς!
Από τις προπονήσεις απουσιάζουν δικαιολογημένα οι Π. Κουμαριώτης, Β. Πολλάκης λόγω εργασίας, καθώς και ο νεοαποκτηθείς από την Καλλιθέα Στ. Παπαδάκος ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα τις 25 του μήνα.
Επίσης να αναφέρουμε ότι το παρών στη σημερινή προπόνηση έδωσε και ο νεαρός 14χρονος εξελίξιμος τερματοφύλακας Φίλιππος Αντωνίου ο οποίος είναι το τελευταίο απόκτημα των πρωταθλητών.
Άτυχος στάθηκε στη σημερινή προπόνηση ο Αλέξανδρος Λυκούδης ο οποίος σε μια διεκδίκηση της μπάλας συγκρούστηκε με συμπαίκτη του στον αέρα με αποτέλεσμα να σκιστεί το δεξί του φρύδι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου εκεί οι γιατροί του τοποθέτησαν ράμματα. Η κατάσταση του φυσικά δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
Από όσα διακρίνουμε μέχρι τώρα η Α.Ε.Κ. διαθέτει ένα πολύ δυνατό ρόστερ που δύσκολα θα αλλάξει πριν τον Γενάρη μιας και ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες του προπονητή και των διοικούντων την ομάδα. Εκτός και αν προκύψει κάτι πολύ σημαντικό.
Για αύριο ο Γ. Τόγιας έχει δώσει ρεπό στην ομάδα ώστε να πάρουν «ανάσες» οι ποδοσφαιριστές του αλλά και να χαλαρώσουν από την σκληρή προετοιμασία.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά την Δευτέρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Επίσης, το πρώτο φιλικό, όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας θα δοθεί την επόμενη Κυριακή 30/8 στην Μαγούλα Ηλείας με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα, ομάδα Α1΄ τοπικής Κατηγορίας.
Εικόνες από τη σημερινή προπόνηση



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου