Δευτέρα, Αυγούστου 24

Εγγραφές στη Σχολή Άρσεναλ Κεφαλονιάς


Για 8η συνεχόμενη χρονιά η σχολή ποδοσφαίρου της Άρσεναλ συνεχίζει την παρουσία της στο νησί μας. 
110 παιδιά συμμετείχαν πέρυσι στο πρόγραμμα σε τμήματα στο Αργοστόλι στη Λειβαθώ, στους Πρόννους και την ‘Ερυσσο, χωρισμένα σε ηλικιακά γκρουπ προσχολικής ηλικίας, παιδικών και εφηβικών τμημάτων. 
Τη φετινή σεζόν η προσπάθεια συνεχίζεται με σεβασμό στην προσωπικότητα των παιδιών, παιδαγωγικές μεθόδους, αλλά και στοχευμένη προπόνηση ανάπτυξης ταλέντων. 
Οι μικροί αθλητές της σχολής μας θα έχουν την δυνατότητα να προπονηθούν υπό την επίβλεψη καθηγητών φυσικής αγωγής, να συμμετάσχουν σε τουρνουά και δραστηριότητες σε όλη την Ελλάδα, να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα εργομετρικής αξιολόγησης, με την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για τους δείκτες υγείας τους, αλλά και τις αθλητικές τους ικανότητες. 
Τέλος η επιλογή της σχολής μας στο πρόγραμμα sports academies του ΟΠΑΠ παρέχει στα παιδιά σας πλήρη ασφαλιστική κάλυψη 1 ώρα πριν, κατά την διάρκεια και 1 ώρα μετά από προπονήσεις και αγώνες, αλλά και τεχνική υποστήριξη από προπονητές, διατροφολόγους, παιδοψυχολόγους επιστημονικό προσωπικό των κλιμακίων της Εθνικής μας ομάδας
Επέλεξε την πιο αξιόπιστη και επιστημονική λύση για την άθληση των παιδιών σου
Έλα και εσύ στην μεγάλη παρέα της Arsenal

ZΗΣΙΜΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6944334690

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου