Παρασκευή, Αυγούστου 28

Το "μαύρο" χάλι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου "διώχνει" έναν - έναν τους Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές..... Και νέα αποχώρηση

Καταιγίδα εξελίξεων με επίκεντρο τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και τους υπευθύνους να μη δίνουν μέχρι τώρα λύση.
Έτσι την κατάσταση πήραν στα χέρια τους οι ίδιοι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και ένας – ένας εγκαταλείπουν την αγωνιστική δράση μέχρι νεωτέρας με σκοπό..... μήπως τελικά και «ιδρώσει» κανένα αυτί υπευθύνων.
Μετά την χθεσινή ανακοίνωση αποχώρησης του τερματοφύλακα των Διλινάτων Λευτέρη Καλαφάτη πριν από λίγο μας απεστάλη μια δεύτερη, από ποδοσφαιριστή του ίδιου Σωματείου και συγκεκριμένα του Κώστα Τζωρτζάτου.
Αλήθεια, ποιος σκέφτηκε αυτά τα παιδιά που παίζουν μόνο και μόνο από αγάπη και προσφορά στο τοπικό ποδόσφαιρο;
Ποιός θα αποζημιώσει αυτά τα παιδιά που κινδυνεύουν άμεσα με σοβαρούς τραυματισμούς;
Και εν πάσει περιπτώσει ποιός θα λογοδοτήσει αν συμβεί κάτι χειρότερο σε έναν απερίγραπτα άθλιο αγωνιστικό χώρο;
Θεωρούμε ότι είναι καιρός να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να βρεθεί η χρηματοδότηση για την αλλαγή τουλάχιστον του τάπητα. Ήρθε η ώρα αυτοί που κόπτονται για την πρόοδο του αθλητισμού της Κεφαλονιάς και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου να αποδείξουν πραγματικά ότι είναι έτσι.
Δεν είναι, τέλος πάντων, εικόνα για το κεντρικό γήπεδο της πρωτεύουσας αλλά και του νησιού!
Το Sportthea τα τελευταία χρόνια τόνιζε συνεχώς το πρόβλημα, έστω και αν γινόμασταν γραφικοί, αλλά κανείς δεν άκουγε. Ούτε καν οι ίδιοι οι παράγοντες! Αλήθεια, έπρεπε να φτάσουμε στο σημείο «0» μπας και συγκινηθούν (αν συγκινηθούν) οι υπεύθυνοι;
Έπρεπε να αρχίσουν να διαλύονται ομάδες από τις αποχωρήσεις, λίγες μέχρι σήμερα, σίγουρα όμως πολύ περισσότερες σε λίγο. 
Αναλυτικά η επιστολή του ποδοσφαιριστή των Διλινάτων Κώστα Τζωρτζάτου.
«Θεωρώ άκρως επικίνδυνο τον αγωνιστικό χώρο στον οποίο διεξάγονται οι περισσότεροι από τους αγώνες του τοπικού μας πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και δεν βλέπω τον λόγο να διακινδυνεύουμε την σωματική μας ακεραιότητα, μια και είμαστε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και παίζουμε μπάλα από αγάπη και όχι για λόγους επιβίωσης. Επιτέλους, ας κάνει κάποιος κάτι.
Αποχωρώ και εγώ από το πρωτάθλημα και ελπίζω να με ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές...»
Κώστας Τζωρτζάτος

Ποδοσφαιριστής Διλινάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου