Δευτέρα, Νοεμβρίου 22

Πέρασε από τις Βασιλικάδες η Εύγερος 4-1 τον Α.Ο. Ερύσσου

Επιστροφή στις νίκες για την Εύγερο, αφού μετά τις τελευταίες απώλειες, σήμερα το απόγευμα θα φύγει από τις Βασιλικάδες με μια πολύ σημαντική νίκη, που την διατηρεί στην 6η θέση και παράλληλα, αυξάνει την διαφορά της από τις ομάδες που την ακολουθούν.

Οι «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων, θα επικρατήσουν του Α.Ο. Ερύσσου με σκορ 4-1 και θα διατηρηθούν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι χωρίς βαθμό μέχρι τώρα και αρνητικό απολογισμό 3Χ3, παραμένουν ουραγοί!

Για τους φιλοξενούμενους ήταν η δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, που αφήνει πίσω της με τον καλύτερο τρόπο τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα.

Συμπερασματικά, στο «Στ. Βασιλάτος» στις Βασιλικάδες, έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, με τη νίκη των “πορτοκαλί” του Θ. Βουκελάτου να είναι δίκαιη.

Τα  γκολ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι, θα μπουν από νωρίς «οδηγοί» στο παιχνίδι, αφού μόλις στο 4’ θα προηγηθούν 0-1.

Ο Μπούκας από δεξιά, θα βγάλει την σέντρα με την μπάλα να φτάνει στο ύψος του πέναλτι, οι αμυντικοί δεν απομακρύνουν σωστά και ο Αντ. Κορσιάνος, με ένα ωραίο αριστερό στην κίνηση, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καββαδία.

Με αυτό το 0-1 θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο και συγκεκριμένα 62’, ο Κορσιάνος θα παίξει για τον Ηλιόπουλο και ο τελευταίος, από την γωνία της μεγάλης περιοχής, θα πιάσει έναν «κεραυνό» και θα στείλει την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Ν. Καββαδία για το 0-2.

Το 0-3 που θα «κλειδώσει» μια σημαντική νίκη για την ομάδα του, θα πετύχει στο 72’ ο Βαγγελάτος, με πλασέ, από το ύψος του πέναλτι, μετά την πάσα του Θεοδωρόπουλου.

Οι γηπεδούχοι, θα μειώσουν το σκορ σε 1-3 στο 85’, με τον Παπαλεξάτο, ο οποίος θα «κλέψει» την μπάλα, λίγο έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων, από τον Καραντινό, θα μπει στην περιοχή και θα σουτάρει, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καρβούνη.

Τέλος στο 87’, οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι στην ανατροπή στην περιοχή του Βασιλειάδη.

Εκτελεί εύστοχα ο Ηλιόπουλος πετυχαίνοντας το τελικό 1-4 στο παιχνίδι και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Σημαντική λοιπόν η νίκη για τους φιλοξενούμενους, που είναι η δεύτερη της σεζόν μέχρι τώρα.

Αντίθετα για τους γηπεδούχους, η ήττα αυτή είναι η 4η συνεχόμενη σε ισάριθμα παιχνίδια και πλέον θα πρέπει να ψάξουν αποτελέσματα και βαθμούς, πριν πάει χαμένη η πρώτη και ιστορική τους χρονιά στη «μεγάλη» κατηγορία!

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κ. Ε. Μπακάκη.

Οι συνθέσεις

Έρυσσος:(Κ. Κουγιανός), Καββαδίας Ν., Βασιλάτος, Καββαδίας Γ., Πατρίκιος (88' Ποταμιάνος), Ταβάνι, Κάκιας,  Rexha Ρ., Sula (55' Κοντογούρης), Rexha A., Πετρόπουλος (78' Καρούσος), Καραχρήστος (60' Παπαλεξάτος).

Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καρβούνης, Θεοδωρόπουλος (70' Τσιαμπάος), Πάπα (70’ Βασιλειάδης), Καραντινός, Ψάλτης, Μπούκας, Κρούσσος, Βαγγελάτος (70' Αλαφοστέργιος), Ηλιόπουλος, Κορσιάνος (70' Μανωλάτος), Μόκας (70’ Ποιμενίδης).

Φώτο από το σημερινό παιχνίδι






Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου