Τρίτη, Νοεμβρίου 23

Νίκη τίτλου για την Εικοσιμία 4-1 τον Παλληξουριακό στο Κ-16 και πρωταθλήτρια 2021-2022

Πρωταθλήτρια και μαθηματικά η Εικοσιμία, έστω και αν απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη χθες το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου επί του Παλληξουριακού με σκορ 4-1.

Μια νίκη που έθεσε εκτός τίτλου τον αντίπαλο της και άνοιξε το δικό της δρόμο για την στέψη του φετινού πρωταθλητή.

Μια πανάξια επιτυχία για τα πιτσιρίκια του Δημ. Ζησιμάτου που αναμφισβήτητα άξιζαν και με το παραπάνω.

Μια ομάδα με 6Χ6 μέχρι τώρα, με διαφορά από τον δεύτερο στους 8 βαθμούς και με στόχο πλέον το αήττητο και το 8Χ8, δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, από να την χειροκροτήσεις και να την συγχαρείς.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, παρακολουθήσαμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι πολύ καλοί και αξιόμαχοι να πάλεψαν, μέχρι τέλους για τη νίκη, όμως οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς που είχαν την υπεροχή, σε ένα παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου εν πολλοίς, κρίθηκε στο 3-1, το οποίο σημειώθηκε στα τελευταία 5' λεπτά, άσχετα αν μετά ακολούθησε και  τέταρτο γκολ και έτσι να παίρνουν μια μεγάλη νίκη - τίτλο!

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ στο 38’ με το δυνατό σουτ, εκτός περιοχής του Τσιλιμιδού, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 55’ θα έρθει και το 2-0. Ο Φίλιππας με ένα νέο, δυνατό σουτ και πάλι εκτός περιοχής, με την μπάλα αφού βρει πρώτα στο δεξί δοκάρι να καταλήγει στα δίχτυα.

Μετά από 5’ λεπτά, οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν σε 2-1 με μια φανταστική απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουμπουλή, πολύ μακριά από την περιοχή των γηπεδούχων, η μπάλα θα καταλήξει στο δεξί «Γ» της εστίας του Αλυσανδράτου.

Το 3-1 των γηπεδούχων στο 75’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαραλαμπέλη και την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα Βλάχου του Παλληξουριακού, με κοντινό σουτ ο Φίλιππας, θα στείλει την μπάλα από κοντά στα δίχτυα, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά νίκη και τίτλο.

Το τελικό 4-1 θα σημειωθεί στις καθυστερήσεις και θα δώσει διαστάσεις θριάμβου για τους νικητές.

Φίλιππας - Φουρνιέ

Μετά από ωραία ενέργεια του Φίλιππα (που θα πετύχει χατ τρικ) από δεξιά, θα μπει στην περιοχή και στην πάσα του προς το δεύτερο δοκάρι, η μπάλα θα βρει σε σώμα αμυντικού και θα καταλήξει στα δίχτυα.

Το σφύριγμα της λήξης θα βρει την ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου να πανηγυρίζει μια νίκη που τις χαρίζει τον φετινό τίτλο και όπως προαναφέραμε άξιζε με το παραπάνω.

Διαιτητής ο κ. Ν. Καναλλάτος με βοηθούς τις κ. Ιρ. Δούλου και Ε. Μπακάκη.

Οι συνθέσεις

Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Αλυσανδράτος, Αλιβιζάτος, Θεοδωράτος, Μεσολωράς, Χαραλαμπέλης, Τσιλιμιδός, Πίρα, Πρέντζας (70' Μεσσάρης), Φίλιππας, Κοραμπάτος, Στρατιώτης (70' Χοτζάι). 

Α.Ο. Παλληξουριακός:(Γ. Ζάβαλης), Βλάχος, Σινάι, Κουμπουλής, Φαρακλός, Μπαράκος, Μουρελάτος, Τζουγανάτος, Κρίστο, Κόλιερ, Νικολακάκης (80' Βεσάι), Ζυκάι.

                       

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ.

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας

6

6

0

0

34 - 06

18

2.

Α.Ο. Παλληξουριακός

6

3

1

2

21 - 11

10

3.

Α.Ο. Σάμης

5

2

1

2

15 - 18

07

4.

Π.Α.Ο. Εύγερος

5

1

2

2

13 - 09

05

5.

Α.Ο. Διλινάτα

6

0

0

6

04 - 43

00

                       

Η επόμενη (8η) αγωνιστική

α/α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Διλινάτα - Π.Α.Ο. Εύγερος

2.

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Σάμης

3.

Ρεπό: Α.Ο. Παλληξουριακός


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου