Τρίτη, Νοεμβρίου 23

Η Pre game με τη συνέχεια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας... Τετάρτη 24/11

Αύριο Τετάρτη 24/11 συνέχεια στο τοπικό πρωτάθλημα 
της Α’ κατηγορίας 2021-2022 με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής
Συνέχεια αύριο, Τετάρτη, στο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας, με τους 2 υπολειπόμενους αγώνες του προγράμματος και την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής.
Αγωνιστικά τώρα, αύριο Τετάρτη 24/11/2021, θα διεξαχθούν τα 2 παιχνίδια που υπολείπονται της αγωνιστικής.
Συγκεκριμένα και τα δύο είναι προγραμματισμένα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το απόγευμα.
Δύο παιχνίδια με διαφορετικό ενδιαφέρον, αφού στο πρώτο μεταξύ Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς υπάρχει αρκετό, ενώ στο δεύτερο και το ντέρμπι των ουραγών Εθνοφρουρός - Έρυσσος, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά αγωνιστικά θα είναι περιορισμένο.

          

Αναλυτικά τα παιχνίδια αφού οι διαιτητές των αγώνων δεν ανακοινώθηκαν μέχρι τώρα από την διοργανώτρια.

α/α

Αγώνας

1.

Τετάρτη  24-11-21   ώρα 15:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Διλινάτα

2.

Τετάρτη  24-11-2021  ώρα:18:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός – Α.Ο. Ερύσσου

         

Αναλυτικά η υπόλοιπη 3η Αγωνιστική

Τετάρτη 24/11

Με το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Α.Ο. Διλινάτων, συνεχίζεται αύριο Τετάρτη 24/11, στις 3 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το υπόλοιπο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας. 

Οι δύο ομάδες έχουν μείνει πίσω βαθμολογικά και το συγκεκριμένο παιχνίδι για πολλούς και διάφορους λόγους, είναι σημαντικό και οι τρεις βαθμοί απαραίτητοι.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, στα τρία μέχρι τώρα παιχνίδια που έχουν δώσει, έχουν γευθεί την χαρά της νίκης μόνο μια φορά, αφού ο απολογισμός τους είναι 2 ήττες, μία νίκη και βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας με 3 βαθμούς.

Ακόμη χειρότερη είναι η κατάσταση στο "στρατόπεδο" των Διλινάτων, αφού στα τρία, επίσης παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί μέχρι σήμερα, μετρούν 2 ήττες και μία ισοπαλία, με αποτέλεσμα να βρίσκονται, σε μια άβολη για την ιστορία της ομάδας θέση, όπως είναι η 9η με μόλις 1 βαθμό!

Μετά τα παραπάνω, σίγουρα πρόκειται για έναν αγώνα στον οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και το τρίποντο, όχι γιατί κινδυνεύουν άμεσα, αλλά γιατί πρέπει να ανέβουν εκεί που τους αξίζει και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Οι φιλοξενούμενοι, δεν πρέπει να χάσουν άλλο έδαφος και επιτέλους να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, σαν ομάδα. Όμως αλίμονο αν πιστέψει κάποιος ότι, η ομάδα του "μεγάλου χωριού" έπαψε να είναι μια σημαντική, ποιοτική ομάδα και με έναν από τους καλύτερους προπονητές στο νησί στον πάγκο της. Κάποια στιγμή θα πάρει μπροστά και είναι σίγουρο ότι δεν θα αργήσει να γίνει αυτό!

Αυτό που "απαγορεύεται" όμως είναι μια νέα γκέλα!

Οι "πράσινοι" προέρχονται από ήττα στο Ληξούρι, με αντίπαλο τον δυνατό Παλληξουριακό, ενώ η ομάδα του Γ. Τόγια, από εντός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα Ληξουρίου.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές ομάδες και αυτό μας κάνει αισιόδοξους ότι, εκτός από θέαμα θα χαρούμε και αρκετά τέρματα.

Δικαίωμα στη νίκη έχουν και οι δύο, από εκεί και πέρα όλα θα αποδειχθούν στο "χορτάρι"!

         

Την ίδια ημέρα και λίγη ώρα αργότερα, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου επίσης, σε ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά εκτός απροόπτου λιγότερο αγωνιστικό και στο ντέρμπι των ουραγών, ο Εθνοφρουρός φιλοξενεί τον Α.Ο. Ερύσσου.
Και οι δύο ομάδες, στην πρώτη και ιστορική τους παρουσία στην Α' κατηγορία, μέχρι σήμερα παραμένουν χωρίς βαθμό και η ανάγκη για το τρίποντο βρίσκεται σε σημείο κομβικό ένθεν και ένθεν.
Οι γηπεδούχοι, με τα μόνιμα και γνωστά τους αγωνιστικά προβλήματα στα δύο παιχνίδια που αγωνίστηκαν γνώρισαν ισάριθμες βαριές ήττες, ενώ στο 3ο δεν παρουσιάστηκαν στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι με αντίπαλο τον Παλληξουριακό (αναμένεται άμεσα η απόφαση της Π.Ε. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.).
Και οι φιλοξενούμενοι όμως, δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά. Μετά τον αποκλεισμό τους, από τη συνέχεια του τοπικού κυπέλλου, ήρθαν και οι τρεις συνεχόμενες ήττες στη συγκεκριμένη διοργάνωση και τους έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, σχετικά με τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία, σε μια "μάχη" που φαίνεται θα κριθεί κυρίως μεταξύ τους και του Ηρακλή Πρόννων, σύμφωνα με αυτά που έχουν δείξει μέχρι τώρα οι ομάδες, αν και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή!
Για το λόγο αυτόν, στο αυριανό παιχνίδι, όποια ομάδα κατακτήσει το τρίποντο, θα είναι από "χρυσό" και θα έχει βάλει μια παρακαταθήκη για τη συνέχεια.
Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, δεν μπορούμε να περιμένουμε ιδιαίτερα πράγματα, τις δύο ομάδες να δίνουν τη "μάχη" τους για τη νίκη, με δικαίωμα και πίστη από τις δύο για το αποτέλεσμα και τους φιλοξενούμενους ένα βήμα πιο μπροστά στις προβλέψεις μας, εφόσον επαναλαμβάνουμε δεν αλλάξει κάτι αγωνιστικά, στην πλευρά των γηπεδούχων.
         

Η βαθμολογία

Θέση

Ομάδα

Αγων.

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ.

1.

Α.Ο. Σάμης

4

3

1

0

19 - 03

10

2.

Α.Ο. Παλληξουριακός

3

3

0

0

12 - 01

09

3.

Α.Ο. Εικοσιμίας

4

3

0

1

12 - 01

09

4.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

4

2

2

0

10 - 04

08

5.

Α.Ο. Πρόννοι

4

2

2

0

11 - 03

08

6.

Π.Α.Ο. Εύγερος

4

2

1

1

09 - 06

07

7.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

4

1

1

2

06 - 11

04

8.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

3

1

0

2

05 - 06

03

9.

Α.Ο. Διλινάτα

3

0

1

2

03 - 11

01

10.

Α.Ο. Ερύσσου

3

0

0

3

01 - 15

00

11.

Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

2

0

0

2

00 - 13

00

12.

Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

4

0

0

4

03 - 17

00

         
Η επόμενη (5η) αγωνιστική
(27-28/11/2021)

α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου - Α.Ο. Παλληξουριακός
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Ερύσσου
3.
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Διλινάτα
4.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων - Α.Ο. Σάμης
5.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Εικοσιμίας
6.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός - Π.Α.Ο. Εύγερος

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου