Κυριακή, Νοεμβρίου 14

Εύκολο 8-0 της Σάμης επί του Α.Ο. Ερύσσου στον Καραβόμυλο (Εικόνες)

Συνεχίζοντας την πολύ καλή της παρουσία, η Σάμη δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα από την Έρυσσο, σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο και επιβλήθηκε του αντιπάλου της εύκολα με σκορ 8-0!

Σε γενικές γραμμέςμ παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι με την Σάμη να είναι κυρίαρχη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με την Έρυσσο που πάλεψε το παιχνίδι ωστόσο δεν απέφυγε την 2η ήττα της από έναν καλύτερο αντίπαλο.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 4’ θα έχουμε το 1-0.

Ο Περιβολάρης θα εκτελέσει φάουλ από δεξιά, ο Κ. Βιτωράτος θα κάνει την κεφάλια και θα ανοίξει το σκορ.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας στο παιχνίδι, θα έχουμε και το 2-0.

Ο Δ. Βιτωράτος με ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά, θα κάνει την σέντρα σουτ και ο Πατρίκιος στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα, θα την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του.  

Στο 35’ ο Περιβολάρης θα μπει στην περιοχή της Ερύσσου, θα ανατραπεί από τον Πατρίκιο με τον διαιτητή κ. Θωμά να καταλογίζει το πέναλτι.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Δ. Βιτωράτος και τον τερματοφύλακα Καμπανό να αποκρούει.

Στο 39´οι γηπεδούχοι θα ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ο Κυρ. Μωραΐτης θα κάνει τη σέντρα από αριστερά και ο Ι. Αμούργης με ένα εντυπωσιακό, απευθείας σουτ στον αέρα, θα στείλει την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του τερματοφύλακα της Ερύσσου Καμπανού.

Ένα πραγματικά πανέμορφο γκολ θα έχουμε στο 44’, όταν ο Δ. Βιτωράτος με ένα πολύ ωραίο συρτό σουτ, θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα για το 4-0.

Στο 45’ σε πολύ ωραία συνεργασία Περιβολάρη - Β. Δρακουλόγκωνα, ο πρώτος με ωραίο συρτό σουτ, θα πετύχει το 5-0 που θα είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στο 58’ το εκτελεσμένο από δεξιά κόρνερ του Ι. Αμούργη, βρίσκει στην περιοχή τον Κυρ. Μωραΐτη και ο τελευταίος με καρφωτή κεφάλια θα πετύχει το 6-0.

Στο 60’ ο Δ. Βιτωράτος με ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά και συρτό σουτ, θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Καμπανού για το 7-0.

Το τελικό 8-0 θα γράψει ο νεαρός Ι. Δρακουλόγκωνας με πολύ ωραίο, ευθύβολο σουτ, που θα στείλει την μπάλα να καταλήξει στο δεξιό «παραθυράκι» της εστίας του Καμπανού.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα, όπου διατηρώντας το αήττητο στη φετινή σεζόν, θα τους δώσει το δικαίωμα να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα για τους φιλοξενούμενους ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα και πρέπει να βρουν τρόπους να πάρουν αποτελέσματα και να κερδίσουν βαθμούς, αν δεν θέλουν να κινδυνέψουν στη συνέχεια.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κ. Ε. Μπακάκη και τον κ. Α. Βουτσινά.

Οι συνθέσεις

Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Καψογιώργης, Καβαλλιεράτος (60’ Παπαδημάτος), Ζησιμάτος, Βιτωράτος Κ., Περιβολάρης, (60’ Δελαπόρτας) Μωραΐτης Κ., Σοφιανός, Βιτωράτος Δ., Αμούργης Ι. (66’ Κλαουδάτος), Δρακουλόγκωνας Β. (60’ Δρακουλόγκωνας Ι.).

Έρυσσος:(Κ. Κουγιανός), Καββαδίας Ν., Κάκιας (46’ Rexha A.), Καββαδίας Γ., Πατρίκιος, Ταβάνι, Βασιλάτος, Παπαλεξάτος (70’ Καρούσος), Παππάς, Rexha Ρ. (64’ Sula), Πετρόπουλος (46’ Καραχρήστος), Ζαμπούρος (70’ Αντύπας).

Παρακάτω εικόνες από το σημερινό παιχνίδι











Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου