Κυριακή, Νοεμβρίου 28

"Βροχή" από γκολ στο Δ.Α.Κ. Εθνοφρουρός - Εύγερος 2-6 (Εικόνες)

Με εύκολη νίκη και σκορ 6-2, ξεπέρασε το εμπόδιο του ελλιπή Εθνοφρουρού η Εύγερος, σήμερα το βράδυ στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, και συνέχισε νικηφόρα την πορεία της, μετά το διπλό της περασμένης αγωνιστικής στις Βασιλικάδες.

Η ομάδα του Θ. Βουκελάτου με με πολλά νέα πρόσωπα στο βασικό της σχήμα, θα επικρατήσει του αντιπάλου της, ο οποίος και πάλι παρατάχθηκε με «δέκα», χωρίς να προβληματιστεί ιδιαίτερα, προσθέτοντας ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της.

Έτσι, θα ανέβει στην 4η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, ισόβαθμη της Σάμης και σε επαφή με την κορυφή!

Από την άλλη, ο Εθνοφρουρός δεν μπόρεσε να προβληματίσει αγωνιστικά τους αντιπάλους του, που ήταν καλύτεροι, με αποτέλεσμα να δεχθεί την 4η συνεχόμενη ήττα του, που αναμένεται λόγω τιμωρίας από το παιχνίδι, που δεν παρουσιάστηκε στο Ληξούρι να γίνει 5η!

Τα πράγματα πλέον «ζορίζουν» για την ομάδα του Αργοστολίου και η συνέχεια θα γίνει αρκετά δύσκολη, αν δεν αλλάξει κάτι από τα αγωνιστικά προβλήματα, που εμφανίζει και σίγουρα δεν είναι σημερινά!

Τα  γκολ του αγώνα

Μόλις στο 4’ ο Πάπα με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ, από αριστερά θα στείλει απ’ ευθείας την μπάλα στην απέναντι γωνία του Μπεκατώρου και στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 19’ θα έχουμε το 0-2 για τους γηπεδούχους, μετά την σέντρα από δεξιά του Μπούκα και την καταπληκτική κεφαλιά του Ηλιόπουλου, ψηλά στην αριστερή γωνία της εστίας των γηπεδούχων.

Μια ωραία πάσα του Μόκα στα όρια της περιοχής στο 35’ στον Βαγγελάτο, δυνατό σουτ του τελευταίου, η μπάλα στα δίχτυα και το 0-3.

Νέα σέντρα του Μόκα από δεξιά στην περιοχή στο 37’ και ο Ηλιόπουλος με σουτ στην κίνηση θα πετύχει το 0-4 των φιλοξενούμενων και το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.

Με το σκορ στο 0-4 θα πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, έπεσε όπως είναι φυσιολογικό ο ρυθμός, το παιχνίδι έγινε πιο ανοικτό και οι δύο ομάδες πέτυχαν από δύο τέρματα.

Στο 63’ ο θεοδωρόπουλος θα ανατραπεί στην περιοχή από τον Μινέτο και θα υποδειχθεί το πέναλτι από τον κ. Καναλλάτο.

Εκτελεί ο ίδιος εύστοχα για το 0-5.

Οι γηπεδούχοι θα πετύχουν αρχικά να μειώσουν σε 1-5 στο 67’, με σκόρερ τον Καραντινό – Νεόφυτο, που θα εκμεταλλευθεί το λάθος του Καρβούνη.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 70’ θα μειώσουν ακόμη περισσότερο σε 2-5 με γκολ του Μακρυνώρη με κεφαλιά, μετά το πλάγιο του Καραντινού – Νεόφυτου.

Τέλος, στο 80’ μετά από έναν ωραίο συνδυασμό Ποιμενίδη – Αλαφοστέργιου, ο τελευταίος με ωραίο πλασέ θα γράψει τον επίλογο στο παιχνίδι και το τελικό 2-6

Έτσι, η Εύγερος θα ανέβει βαθμολογικά, ενώ ο Εθνοφρουρός θα παραμείνει και αυτή την αγωνιστική ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαιτητής ο κ. Ν. Καναλλάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Χατζηγεωργίου και Σπ. Χρηστάτο.

Οι συνθέσεις

Εθνοφρουρός:(--), Μπεκατώρος, Θεοτοκάτος, Μινέτος, Χοτζάι, Πετεινάτος, Μακρυνώρης, Μπονάς, Καραντινός - Νεόφυτος, Χρυσανθακόπουλος,  Γεωργόπουλος.

Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καρβούνης, Παπαδόπουλος, Πάπα, Ψάλτης, Μπούκας, Αλαφοστέργιος, Βαγγελάτος, Ηλιόπουλος, θεοδωρόπουλος, Μόκας, Σταματέλος.

Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι




































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου