Κυριακή, Νοεμβρίου 28

Διακόπηκε στο 5' το παιχνίδι Πρόννων - Διλινάτων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στην περιοχή

Στο Δημοτικό της Σκάλας, οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες  με αποτέλεσμα 5’ μετά την έναρξη του, το παιχνίδι μεταξύ Α.Ο. Πρόννων – Διλινάτων, να διακοπεί οριστικά από τον διαιτητή κ. Ν. Αντωνιάδη, προκειμένου και εδώ να διαφυλαχθεί η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Την ώρα εκείνη υπήρχε έντονη επιδείνωση του καιρού και το γήπεδο είχε πλημυρίσει με αποτέλεσμα να κολλάει η μπάλα σε αρκετά σημεία, μετά τον έλεγχο από το διαιτητικό «τρίο» της συνάντησης.

Το παραπάνω παιχνίδι, όπως και αυτό των Τζαννάτων θα οριστεί σε νεότερη ημερομηνία, από την Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

Να σημειώσουμε εδώ, προς τιμή των τριών διαιτητών, ότι με το κλείσιμο του Φ.Α., ανακοίνωσαν στους παράγοντες των γηπεδούχων ότι, θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στο ίδιο παιχνίδι, όποτε και όταν οριστεί, χωρίς αμοιβή ή αν αυτό δεν γίνει εφικτό, η σημερινή τους αμοιβή θα δοθεί στους αντικαταστάτες τους, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί το γηπεδούχο Σωματείο, όπως μας ανέφερε ο κ. Αντωνιάδης, διαιτητής του αγώνα.

Αξίζουν πολλά μπράβο στους τρεις διαιτητές του συγκεκριμένου αγώνα Ν. Αντωνιάδη, Α. Βουτσινά και Ιρ. Δούλου για αυτήν τους τη χειρονομία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου