Πέμπτη, Νοεμβρίου 18

"Μοιρασιά" στα Μακρυώτικα... Πυλαριακός - Πρόννοι 1-1

Σήμερα απόγευμα Τετάρτης 17/11, στο Δημοτικό Μακρυωτίκων και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, διεξήχθη ένα πολύ σημαντικό, από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι, ανάμεσα στο γηπεδούχο και αήττητο Πυλαριακό και τον επίσης αήττητο Α.Ο. Πρόννων.

Μετά από μια «μάχη» 90+ λεπτών, οι δύο ομάδες θα αναδειχθούν ισόπαλες, διατηρώντας για ακόμη μία αγωνιστική το αήττητο, μόνο που για τους φιλοξενούμενους «βολική» δεν μπορεί να είναι αυτή η ισοπαλία, αφού θα τους αφήσει 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Αγωνιστικά, έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να τα έχουν με την τύχη τους, μιας και είδαν την μπάλα να τους παίζει άσχημο παιχνίδι και δύο φορές τη μία σε κεφαλιά του Γ. Καλιβωκά και την άλλη στο πλασέ του Γιαννάτου, να σταματάει στα δοκάρια του Παπαβασιλείου.

Μετά από αυτή την απώλεια έπεσαν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε απόσταση δύο βαθμών από την πρωτοπόρο Σάμη.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του τέως προέδρου της ομάδας της Πυλάρου Αργύρη Καρούσου.

Τα γκολ του αγώνα

Στο πρώτο 45λεπτο δεν θα έχουμε σκορ στο παιχνίδι, αφού και τα δύο, ένα από κάθε ομάδα, θα επιτευχθούν στο δεύτερο.

Οι γηπεδούχοι του Κ. Βιτωράτου θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 στο 59’.

Ο Κ. Νικολοβιένης εκτελεί το κόρνερ από δεξιά και ο Γ. Καλιβωκάς με καταπληκτική καρφωτή κεφαλιά, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Παπαβασιλείου με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους θα έρθει στο 70’ με ένα δυνατό σουτ του Κόμητα, από τα όρια της περιοχής και την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία και στα δίχτυα του Δ. Καλιβωκά.

Να αναφέρουμε εδώ ότι, οι Πρόννοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού αποβλήθηκε σαν τελευταίος ποδοσφαιριστής, ο Χρ. Κουρκουμέλης.

Όμως, αυτό το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς και τα τέρματα.

Οι γηπεδούχοι, έχασαν την ευκαιρία να παραμείνουν και αυτή την αγωνιστική στην κορυφή, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι για δεύτερη συνεχόμενη φορά, με αποτέλεσμα να μείνουν αρκετά πίσω, από την κορυφή και στους -4 βαθμούς.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς την κ. Ε. Μπακάκη και τον κ. Α. Βουτσινά.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκας Δ., Τουλάτος Στ. (77’ Γονατάς), Κλειτογιάννης, Μπαλάσκας (63’ Αλυσανδράτος Σπ.), Ποταμιάνος, Saliaj, Θωμαΐδης, Καλιβωκάς Γ., Γιαννάτος (89’ Βασιλόπουλος), Νικολοβιένης Κ., Σταμούλης.

Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου,  Κουρκουμέλης Αλ., Xhelaj, Παπαδημητρόπουλος, Γεωργόπουλος, Κουρκουμέλης Χρ., Κόμητας, Κωνσταντόπουλος, Τσονακαρίδης Α., Ζαπάντης (60’ Κουρκουμέλης Σπ., Μοντεσάντος.

Φώτο από το σημερινό παιχνίδι












Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου