Τρίτη, Νοεμβρίου 16

Η Pre game της 3ης εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2021-2022 Τετάρτης 17/11

Αύριο Τετάρτη 17/11 η συνέχεια με τη..... λειψή, εμβόλιμη 3η αγωνιστική

του τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2021-2022

Συνέχεια αύριο Τετάρτη 17/11 στο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας, με τους 4 από τους 6 αγώνες του προγράμματος της 3ης αγωνιστικής, μιας και η επιτροπή πρωταθλήματος τους όρισε σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες, λόγω έλλειψης γηπέδων.

Αγωνιστικά τώρα, περιμένουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική με όλα τα παιχνίδια, τόσο για τις ομάδες της κορυφής, όσο και αυτές της ουράς, να αποτελούν ντέρμπι.

Τα παραπάνω παιχνίδια θα διεξαχθούν σε Ληξούρι - Μακρυώτικα και Αργοστόλι. 

Περιμένουμε μια αγωνιστική με πολύ σημαντικούς και ενδιαφέροντες αγώνες.

Ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι, μεταξύ  Εικοσιμίας-Παλληξουριακού στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 6 και 30 το βράδυ, υπό το φως των προβολέων!

Οι επόμενοι δύο αγώνες που θα ολοκληρώσουν και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, όπως προαναφέραμε, θα διεξαχθούν μετά από μια εβδομάδα, δηλαδή την επόμενη Τετάρτη 24/11/2021!! στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

         

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές των αγώνων:

α-α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Τετάρτη 17-11-21   ώρα:15:00

Δημ. Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Αστέρας Ληξ. – Α.Ο. Ηρακλής Πρ.

Κατερέλος

Ελευθέριος

Καναλλάτος Ν.

Δούλου Ιρ.

2.

Τετάρτη 17-11-21   ώρα 15:00

Δημοτικό Μακρυώτικων

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Πρόννοι

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Μπακάκη Ε.

Βουτσινάς Α.

3.

Τετάρτη  17-11-21   ώρα 15:30

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Σάμης

Θωμάς

Βασίλης

Καραΐσκος Α.

Χρηστάτος Σπ.

4.

Τετάρτη  17-11-21   ώρα 18:30

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Παλληξουριακός

Καραΐσκος

Απόστολος

Χρηστάτος Σπ.

Θωμάς Β.

         
Αναλυτικά η 3η Αγωνιστική
Τετάρτη 17/11

Με το παιχνίδι ανάμεσα σε Αστέρα Ληξουρίου - Ηρακλή Πρόννων, αύριο Τετάρτη 17/11, στις 3 το απόγευμα στο Δημοτικό Ληξουρίου «Α.Ο. Παλληξουριακός», θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας με την λειψή, εμβόλιμη 3η αγωνιστική.

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, μεταξύ δύο ομάδων που ψάχνουν την πρώτη νίκη και τους πρώτους τους βαθμούς στη διοργάνωση.

Μέχρι τώρα μετρούν ισάριθμες ήττες στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει, με αποτέλεσμα να «καίγονται» για βαθμούς, ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι μιας και αγωνίζονται στην έδρα τους.

Ο Αστέρας, προέρχεται από εκτός έδρας ήττα, στα Μακρυώτικα με σκορ 0-5 από τον πολύ δυνατό φέτος Πυλαριακό, ενώ οι φιλοξενούμενοι, με εντός από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 1-4 στα Τζαννάτα.

Γνωρίζουν μάλιστα πολύ καλά ότι, αυτά τα παιχνίδια και το αποτέλεσμα τους, στη συνέχεια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία ή μη του στόχου.

Επίσης και στο τοπικό κύπελλο, στη φάση των ομίλων, δεν τα πήγαν καλά, αφού αποκλείστηκαν σαν ουραγοί των ομίλων τους, χωρίς βαθμό μάλιστα, στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσαν οι γηπεδούχοι και στα τρία οι φιλοξενούμενοι (εκκρεμεί αυτό με το Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στα Τζαννάτα, που δεν έχει βέβαια βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Πλέον, το βάρος έχει πέσει στο πρωτάθλημα, εκεί που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουν το στόχο της παραμονής στην κατηγορία και αυτό το παιχνίδι έχει σπουδαίο κίνητρο, με το βλέμμα στραμμένο στη συνέχεια και το όνειρο της παραμονής.

Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες με κοινή μέχρι τώρα διαδρομή, ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα, αν και οι γηπεδούχοι βρίσκονται ένα βήμα μπροστά λόγω έδρας, αλλά και όσα έχουν δείξει μέχρι τώρα οι μεν και οι δε.

         

Την ίδια ώρα στα Μακρυώτικα, ο Πυλαριακός φιλοξενεί τους Πρόννους, σε ένα παιχνίδι που προμηνύεται πολύ ενδιαφέρον.

Οι δύο ομάδες, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα παραμένουν αήττητες, αφού στα δύο παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί μέχρι σήμερα, οι μεν γηπεδούχοι έχουν ισάριθμες νίκες και οι φιλοξενούμενοι μία νίκ μία ισοπαλία και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους.

Οι γηπεδούχοι, με επιβλητικές εμφανίσεις, τόσο στο τοπικό κύπελλο, στη φάση των ομίλων, όσο και στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος, δείχνουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, από εκείνο που ξέραμε τα προηγούμενα χρόνια και αυτό δίνει καλή ψυχολογία και πίστη στην ομάδα του Κ. Βιτωράτου, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και τη δύσκολη συνέχεια, αφού ακολουθούν και τα υπόλοιπα ντέρμπι.

Η ουσία είναι ότι είναι βλέπουμε μία καλοδουλεμένη ομάδα που παίζει όμορφο, ομαδικό ποδόσφαιρο, παλεύοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, χωρίς να επηρεάζεται από το όνομα του αντιπάλου της.

Οι φιλοξενούμενοι, με αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών τους, προσπάθησαν μέσα από τους αγώνες κυπέλλου να διορθώσουν τις όποιες ατέλειες, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στους «8».

Με την έναρξη του πρωταθλήματος και πλέον πιο μονταρισμένη η ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη, αρχίζει να παρουσιάζει καλύτερη εικόνα, και βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με μία νίκη και μία ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδια!

Στα Μακρυώτικα, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι και τις δύο ομάδες ικανές για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, τους γηπεδούχους να θέλουν να υπερασπιστούν την έδρα τους και τους φιλοξενούμενους, αν και με απουσίες, να παλεύουν για μια σημαντική νίκη.

Ας ελπίσουμε ότι θα παρακολουθήσουμε και καλό θέαμα!

         

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 3:30 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, η Εύγερος φιλοξενεί την Σάμη.

Και οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται για τη νίκη, ώστε να μη χάσουν την επαφή τους με την κορυφή και μείνουν πίσω από νωρίς, σε ένα πρωτάθλημα που σίγουρα άλλα είναι τα φαβορί και αυτές τα αουτσάϊντερ.

Οι γηπεδούχοι, μετά το ισόπαλο 2-2 στην Σκάλα με αντίπαλο τους Πρόννους, παρά την πικρία που τους έχει αφήσει περισσότερο, το πώς ήρθε αυτό το «Χ» στις καθυστερήσεις, η ψυχολογία τους είναι στα ύψη και δείχνουν έτοιμοι να «χτυπήσουν» το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όμως και οι φιλοξενούμενοι, με μια πολύ καλή και νεανική ομάδα, δείχνουν ασταμάτητοι, σε ένα εντυπωσιακό τους ξεκίνημα, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο, θα διεκδικήσουν το δεύτερο «διπλό» στη διοργάνωση και το 3Χ3, που θα τους διατηρήσει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Μέχρι τώρα και στις δύο διοργανώσεις παραμένουν αήττητοι, ενώ διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 14 τέρματα στο ενεργητικό τους και μία από τις καλύτερες άμυνες, μαζί με την Εικοσιμία με «0» παθητικό!

Και οι δύο ομάδες, έχουν δείξει ότι μπορούν να πετύχουν το κάτι παραπάνω και να αφήσουν πίσω τα προηγούμενα χρόνια, όταν κάποιες περιόδους, πάλευαν για τη σωτηρία τους!

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι, ανοικτό στην ανάπτυξη, όσο και στο τελικό αποτέλεσμα του.

Οι γηπεδούχοι με την εμπειρία τους, θέλουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους και να κερδίσουν βαθμούς που θα είναι πολύ χρήσιμοι στη συνέχεια για τους φετινούς τους στόχους.

Το ίδιο θα επιδιώξουν και οι φιλοξενούμενοι, αφού μια ακόμη νίκη θα τους δώσει τη δυνατότητα να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου με έναν καλό συνδυασμό αποτελεσμάτων στα ντέρμπι μπορεί να βρεθούν και μόνοι τους, σε αυτη.

         

Η συνέχεια και η ολοκλήρωση του προγράμματος, της 3ης αγωνιστικής, στο ίδιο γήπεδο και ώρα 18:30, με το ντέρμπι ανάμεσα σε Εικοσιμία – Παλληξουριακό.

Ένα παιχνίδι μεταξύ των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας (με δεδομένους τους +3 βαθμούς από το παιχνίδι με τον Εθνοφρουρό για τον Παλληξουριακό) και δύο εκ των καλυτέρων ομάδων του τοπικού μας ποδοσφαίρου, από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Γηπεδούχοι -  φιλοξενούμενοι, μέχρι σήμερα διατηρούν το αήττητο και στις δύο τοπικές διοργανώσεις, βρίσκονται όπως προαναφέραμε επικεφαλής στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας, ενώ θα μπουν στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για τη φάση των «8» και τα προημιτελικά του τοπικού κυπέλλου.

Είναι αυτονόητο ότι, έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στη διοργάνωση και διατηρούν το απόλυτο 2Χ2 στο ενεργητικό τους.

Οι «κυανόλευκοι», προέρχονται από μια σημαντική νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, αφού επικράτησαν στο ντέρμπι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου απέναντι στα Διλινάτα.

Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» του Ληξουρίου, έμειναν χωρίς παιχνίδι, αφού περίμεναν μάταια την κάθοδο του Εθνοφρουρού στον Άγιο Αντώνη, για το μεταξύ τους παιχνίδι και όπως είναι αναμενόμενο θα πάρουν τους τρεις βαθμούς στα «χαρτιά».

Πάντως, στο μοναδικό τους παιχνίδι και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επικράτησαν με εκείνο το εκκωφαντικό 8-1 στο ντέρμπι επί των Διλινάτων, δείχνοντας με το «καλημέρα» τη δυναμική και τις προθέσεις τους για φέτος, μετά την επιστροφή τους από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου συμμετείχαν αξιοπρεπώς την περυσινή περίοδο.

Πιστεύουμε ότι, είναι δύο πολύ ποιοτικές και καλοδουλεμένες ομάδες, οι οποίες στηρίζονται στο σύνολο, στα νιάτα και στην εμπειρία, παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και περιμένουμε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου να παρακολουθήσουμε ένα δυνατό ντέρμπι με ωραίο θέαμα και γκολ!

         

Η βαθμολογία

Θέση

Ομάδα

Αγων.

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ.

1.

Α.Ο. Σάμης

2

2

0

0

14 - 00

6

2.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

2

2

0

0

07 - 01

6

3.

Α.Ο. Εικοσιμίας

2

2

0

0

05 - 00

6

4.

Α.Ο. Πρόννοι

2

1

2

0

05 - 02

4

5.

Π.Α.Ο. Εύγερος

2

1

1

0

04 - 02

4

6.

Α.Ο. Παλληξουριακός

1

1

0

0

08 - 01

3

7.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

2

2

0

1

05 - 03

3

8.

Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

1

0

0

1

00 - 06

0

9.

Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

2

0

0

2

01 - 08

0

10.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

2

0

0

2

00 - 07

0

11.

Α.Ο. Διλινάτα

2

0

0

2

01 - 09

0

12.

Α.Ο. Ερύσσου

2

0

0

2

00 - 11

0

        

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

(20-21/11/2021)

α/α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων - Α.Ο. Πρόννοι

2.

Α.Ο. Σάμης - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

3.

Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

4.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

5.

Α.Ο. Ερύσσου - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

6.

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου