Δευτέρα, Νοεμβρίου 15

Πρεμιέρα με το "δεξί" για τον Α.Σ. Κεφαλληνιακό στην Αμαλιάδα.... Nίκη 65-64 την Ήλιδα

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Β’ Ε.Σ.Κ.Α.Η. ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός, αφού επικράτησε χθες Κυριακή 14/11 στην πρεμιέρα, της Ήλιδας στο Κλειστό Αμαλιάδας, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στον πόντο και με τελικό σκορ 64-65!

Το παιγνίδι ήταν σε όλη του τη διάρκεια πολύ δυνατό, την ομάδα μας να εκμεταλλεύεται τα πολλά λάθη στην άμυνα των γηπεδούχων και να εξασφαλίζει μια διαφορά στο σκορ που έφτασε ακόμη μέχρι και στους 15 πόντους.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός ήταν μπροστά στο σκορ.

Το ημίχρονο τελείωσε με τη διαφορά στο +10 (27-37) υπέρ της ομάδας του Π. Κωστίδη.

Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και με αλλεπάλληλα τρίποντα μείωσαν το σκορ.

Η άμυνα μας δέχτηκε αρκετή πίεση, κάτι που την ανάγκασε να υποπέσει σε αρκετά λάθη!

Το τελικό σκορ, μαρτυρά την ένταση του αγώνα στα τελευταία λεπτά και ιδιαίτερα στα 3’ και 30’’, όπου εκεί κρίθηκε το ματς και η ομάδα μας τελικά να παίρνει το πρώτο εκτός έδρας «ροζ» Φ.Α. της σεζόν, απέναντι σε μια καλή ομάδα με νίκη και σκορ 64-65.

Διαιτητές:Κουτσαντώνης - Αποστολοπουλος

Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Π. Κωστίδης), Αντωνάτος 19, Τσιμπούκης, Χρηστάτος 3 (1), Σταθάτος 14 (1), Μιχαλατος, Καλαφάτης 9, Μανέντης, Βασιλόπουλος, Τραυλός 7, Αγγελατος 7, Καραπετσας 2., Παπαδατος.

Ηλιδα:(Γ. Κωστόπουλος), Κουλούρης  7 (1) Χαλικιάς 5 (1), Αδαμόπουλος 4, Καλοπίτσης 2, Παπαδόπουλος 13, Ζαφειρόπουλος, Ηλιόπουλος 13, Παπαγεωργίου 12 (3), Τατάνης 8 (2), Νικολόπουλος, Ρέστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου