Κυριακή, Νοεμβρίου 28

Στην κορυφή ισόβαθμη του Παλληξουριακού η Εικοσιμία 3-0 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς (Εικόνες)

Μετά από ένα μέτριο και δυνατό σε γενικές γραμμές παιχνίδι, που έγινε υπό συνεχή βροχή, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ τοπικής κατηγορίας, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η Εικοσιμία θα συνεχίσει στις νίκες, επικρατώντας του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 3-0.

Στο πρώτο ημίχρονο και στα πρώτα 20' θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι κέντρου, με λίγες καλές στιγμές. 
Στη συνέχεια ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, ήταν καλύτερος, όμως όσο περνούσε ο χρόνος έδειχνε κουρασμένος και αυτό φάνηκε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, καλύτερη στο δεύτερο 45λεπτο, πήρε τα ηνία του αγώνα και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, θα δημιουργήσει αρκετές καλές στιγμές, στην εστία του Παπαελευθερίου και στο τέλος θα πάρει μια δίκαιη νίκη, με τρία πολύ όμορφα γκολ.

Μια νίκη που την κρατάει «ζωντανή» στην υπόθεση τίτλος και ισόβαθμη με τον Παλληξουριακό στην κορυφή, που όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Για τους «πράσινους», αυτή θα είναι η 3η συνεχόμενη ήττα και 4η συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα, από την αρχή της σεζόν.

Έτσι, η ομάδα του Τ. Φωή θα παραμείνει στην 9η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, συγκάτοικος του Α.Ο. Ερύσσου, με μόλις 3 βαθμούς στο ενεργητικό της!

Φάσεις και  γκολ

Με το ξεκίνημα του αγώνα, ο Walker θα κάνει το συρτό, διαγώνιο σουτ, εκτός περιοχής και δεξιά, για να πέσει και να μπλοκάρει την μπάλα ο Μαυρίδης.

Στο 13' είναι η σειρά του Καμπανού να σουτάρει από μακριά και την μπάλα να περνάει άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Παπαελευθερίου.

Νέο μακρινό σουτ στο 27' από τον Μουρελάτο, όμως και πάλι η μπάλα θα περάσει, λίγο πάνω από την εστία του Παπαελευθερίου, καταλήγοντας άουτ.

Στο 29' ο Μουρελάτος θα βρει με ωραία σέντρα στην περιοχή και αριστερά τον Χοτζάι, αυτός θα καθυστερήσει να τελειώσει τη φάση και ο Παπαελευθερίου, θα έχει τον χρόνο να παρέμβει όσο χρειάζεται, για να κοντράρει η μπάλα στο πόδι του και να καταλήξει κόρνερ.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας στο παιχνίδι, ο Μουρελάτος θα σταθεί άτυχος, αφού στο σουτ που επιχειρεί, θα δει την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων και στη συνέχεια να απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Αυτό το 0-0 θα παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση των πρώτων 45’ και θα είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο θα αλλάξει δραματικά και με την είσοδο του Ντ. Ντουκάι, η Εικοσιμία θα αναλάβει πλέον την πρωτοβουλία των κινήσεων, θα πατάει καλύτερα, στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να πετύχει τρία γκολ, και να χάσει κάποιες ευκαιρίες για περισσότερα, απέναντι στους «πράσινους», που είχαν μείνει στο πρώτο ημίχρονο και την καλή τους παρουσία.

Στο 47' ο Μουρελάτος από δεξιά, θα βρει στο β' δοκάρι τον Ντ. Ντουκάι, που δεν κάνει καλό πλασέ και απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, να προηγηθούν στο σκορ με τον Walker να βγαίνει στην κόντρα, μόνος με τον Μαυρίδη και τον τερματοφύλακα της Εικοσιμίας, να σώνει απομακρύνοντας την μπάλα με τα πόδια.

Στο 65' η επιμονή του Καμπανού και η αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων, θα φέρει το 0-1 για την Εικοσιμία, με πολύ ωραίο σουτ του νεαρού Φίλιππα.

Μετά από 2' οι φιλοξενούμενοι θα αποκτήσουν σκορ ασφαλείας πετυχαίνοντας το 0-2.

Ο Χοτζάι θα περάσει ωραία πάσα στην περιοχή για τον Μουρελάτο και ο τελευταίος με δυνατό, συρτό σουτ, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Παπαελευθερίου να αποκρούσει την μπάλα.

Στο 73' ο Walker και πάλι στην κόντρα, απέναντι από τον Μαυρίδη και τον τερματοφύλακα της Εικοσιμίας να σώνει και αυτή την φορά, αποκρούοντας την μπάλα με τα πόδια.

Στο 75' οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Μούτσα θα αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα του κ. Χατζηγεωργίου.

Στο 78' ο Παπαελευθερίου θα σώσει την εστία του, στο κοντινό σουτ του Μουρελάτου.

Στο επόμενο λεπτό, θα είναι η σειρά των φιλοξενούμενων να συνεχίσουν με δέκα και να αποκατασταθεί η αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι, αφού ο Α. Ντουκάι θα δει και αυτός την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη).

Τέλος, στο 83' σε έναν πλήρη αιφνιδιασμό των γηπεδούχων, ο Ντ. Ντουκάι θα πετύχει, με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, από πολύ πλάγια θέση και δεξιά το 0-3.

Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Γ. Στοφόρο.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Παπαελευθερίου, Πάπα, Σακκάτος, Κατσούρης, Χαραλαμπόγλου, Φωής, Μούτσα, Walker, Ντεράι, Μπάμπης (69' Σπαθής), Κορσιάνος (80' Βανδώρος).

Εικοσιμία:(Τ.  Παπαθεοδωρόπουλος), Μαυρίδης,  Μάστορας, Κουμαριώτης Κ., Πρέντζας (46' Ντ. Ντουκάι), Χοτζάι, Ντουκάι Α.,  Καμπανός (85' Κουμαριώτης Λ.), Φίλιππας (85' Μάθιου), Αραβαντινός, Αποστολάτος, Μουρελάτος.

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα















































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου