Κυριακή, Νοεμβρίου 21

"Ερυθρόλευκη" νίκη στο Ληξούρι.... Παλληξουριακός - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 3-0

Το απόγευμα στο Δημοτικό Ληξουρίου, ο γηπεδούχος και αήττητος Παλληξουριακός, δεν θα αντιμετωπίσει, ούτε σε αυτό το παιχνίδι, πρόβλημα απέναντι στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, θα πάρει την 3η του νίκη στη σειρά με σκορ 3-0 και θα ανέβει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, συγκάτοικος της Εικοσιμίας με 9 βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» θα πέσουν στην 8η.

Βέβαια αυτό το +9, πολύ σύντομα θα αλλάξει, αφού οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την απόφαση της Π.Ε. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., ώστε να προσθέσουν ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους, από το παιχνίδι που δεν κατέβηκε ο Εθνοφρουρός.

Σε μια τέτοια περίπτωση, η ομάδα του Ηλία Ζερβού θα πιάσει ρετιρέ και μάλιστα εντελώς μοναχή της.

Σε ότι έχει να κάνει με όσα είδαμε στο «Α.Ο. Παλληξουριακός», οι γηπεδούχοι καλύτεροι, δημιουργούσαν κυρίως με Ακριστινέι – Καράι, που ήταν σε καλή ημέρα και τελικά πέτυχαν το 3Χ3, με τη δίκαιη σημερινή τους νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι, του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, προσπάθησαν για το καλύτερο, είχαν πολύ καλή παρουσία σε όλο το παιχνίδι, όμως δεν απέφυγαν την 2η ήττα τους στο πρωτάθλημα, ενώ διαμαρτυρήθηκαν για μια περίπτωση πέναλτι υπέρ τους, σε ανατροπή στην περιοχή των γηπεδούχων του νεαρού Φωή, με το σκορ στο 1-0.

Σε γενικές γραμμές το θέαμα στον αγωνιστικό χώρο ήταν αρκετά καλό.

Τα  γκολ του αγώνα

Στο 6’ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καράι.

Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Πολλάκης από τον Ντεράι.

Με αυτό το 1-0, οι ομάδες θα αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια και για το ημίχρονο στον Άγιο Αντώνη.

Πολύ νωρίς στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» θα πετύχουν το 2-0 και κάπου εκεί θα «κλειδώσουν» και τη νίκη τους.

Μετά από διαρκή κυκλοφορία μπάλας, στο 48’ σέντρα από τα αριστερά του Χατζιάι στο πρώτο δοκάρι, όπου εκεί πετάχτηκε ο Γασπαρής με τον Κατσούρη και ο αμυντικός του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς πιεζόμενος, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαλευθερίου και της ομάδας του.

Το τελικό σκορ 3-0 θα γράψει στο 89' με  διαγώνιο συρτό σουτ με το αριστερό, μέσα από την μεγάλη περιοχή ο Χατζιάι, στον οποίο έφτασε η μπάλα, ύστερα από την συνεργασία Πολλάκη – Μαρούλη - Καράι.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Ε. Κατερέλο και την κ. Ιρ. Δούλου.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Παπαδόπουλος, Νεστερένκο, Πολυδωράτος, Λυκούδης, Κουκοβίνος (79' Σπυράτος), Γασπαρής (86’ Μαρούλης), Πολλάκης, Ακριστινέι (86' Σιμωτάς), Ρεμούντης (73' Αντωνάτος Κ.), Καράι, Haxhiaj.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Παπαελευθερίου, Σακκάτος (65' Μαρινάκης), Κατσούρης, Χαραλαμπόγλου, Μούτσα, Φωής, Walker, (85' Κλωνής), Ξενίδης, Ντεράι, Χύκα, Κορσιάνος (85' Βανδώρος).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου