Σάββατο, Νοεμβρίου 20

Ο Νίκος Μοντεσάντος εκπροσώπησε την Ε.Φ.Ο.Α. στην Ημερίδα "Βελτίωση χρηστής διακυβέρνησης μέσω της ηλεκτρονικής μάθησης"

Ο Νίκος Μοντεσάντος εκπροσώπησε την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, στην Ημερίδα «Βελτίωση χρηστής διακυβέρνησης μέσω της ηλεκτρονικής μάθησης για τα Μέλη – Εθελοντές των Διοικητικών Συμβουλίων των Αθλητικών Οργανισμών».

Η συγκεκριμένη Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και στο Ξενοδοχείο "Civitel Olympic" στο Μαρούσι και ήταν υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και της Γ.Γ.Α.

Με τον υφυπουργό αθλητισμού Λ. Αυγενάκη

Ο κύριος στόχος του έργου GReFORM είναι να αυξήσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις των μελών των διοικητικών συμβουλίων σε αθλητικούς οργανισμούς, παρέχοντας διαδικτυακή και ερευνητική εκπαίδευση σχετικά με τις αρχές καλής διακυβέρνησης στον αθλητισμό.

Η εν θέματι εκπαιδευτική Πλατφόρμα έχει δημιουργηθεί με χρηματοδότηση του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+, στο οποίο συμμετέχουν ως εταίροι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Με δεδομένο ότι η χρηστή διοίκηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το σύστημα αξιολόγησης των Ομοσπονδιών «ΧΙΛΩΝ», το πρόγραμμα GReFORM μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο εκπαίδευσης για τα στελέχη των αθλητικών ομοσπονδιών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο κ. Ανδρέας Τ. Μιχαηλίδης πρόεδρος Δ.Σ. Κυπριακού Αθλητισμού (Κ.Ο.Α.), ο Γ.Γ.Α. κ. Γιώργος Μαυρωτάς και ο Γ.Γ. Ε.Ο.Α. κ. Μανώλης Κολυμπάδης.

Στο περιθώριο της Ημερίδας ο Νίκος Μοντεσάντος, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους παραπάνω και να συζητήσει θέματα που αφορούν το τένις, το οποίο και εκπροσώπησε!

Φώτο

Με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη
Με τον πρόεδρο Αθλητισμού Κύπρου κ. Α. Μιχαηλίδη

Με τον Γ.Γ.Α. κ Γ. Μαυρωτά

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου