Σάββατο, Νοεμβρίου 13

Στο "ρετιρέ" ο Πυλαριακός 5-0 τον Αστέρα Ληξουρίου

Με το παιχνίδι ανάμεσα σε Πυλαριακό – Αστέρα Ληξουρίου, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Μακρυωτίκων, άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2021-2022.

Οι γηπεδούχοι θα είναι αυτοί που θα επικρατήσουν σχετικά εύκολα με σκορ 5-0 και θα συνεχίσουν αήττητοι και με το απόλυτο 2Χ2 στη διοργάνωση.

Ένα γεγονός που τους δίνει το δικαίωμα να συνεχίσουν για μια ακόμη αγωνιστική στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στον οποίο βρίσκονται πλέον μόνοι, έχοντας όμως ένα παιχνίδι παραπάνω.

Στα Μακρυώτικα, έγινε ένα καλό παιχνίδι και τους γηπεδούχους καλύτερους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, να παίρνουν αυτό που ήθελαν, απέναντι σε μια ομάδα που το πάλεψε, όσο μπορούσε και προσπαθούσε να «χτυπήσει» στην κόντρα.

Όμως, ο φετινός Πυλαριακός είναι διαφορετικός από τις προηγούμενες σεζόν και έτοιμος να διακριθεί, πετυχαίνοντας το στόχο του, που είναι μια θέση ψηλά και ότι καλύτερο προκύψει!

Τα γκολ του αγώνα

Στο 19’ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ. 

Συγκεκριμένα ο Κλειτογιάννης θα βρει με ωραία κεφαλιά πάσα τον Γιαννάτο και αυτός, με ψύχραιμο πλασέ θα νικήσει τον Χότζα και θα πετύχει το 1-0.

Στο 33’ σε ένα πολύ ωραίο, δυνατό σουτ του Γ. Καλλιβωκά, η μπάλα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και αφού βρίσκει, ελάχιστα το αριστερό κάθετο δοκάρι, καταλήγει κόρνερ.

Στο 44’ θα έχουμε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Κλειτογιάννης από αριστερά θα κάνει παράλληλη πάσα, ο Saliaj θα πιάσει το σουτ, ο τερματοφύλακας Χότζα αποκρούει και στην επαναφορά ο Γιαννάτος, θα στείλει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα.

Αυτό θα είναι και το σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου, ο Αστέρας θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Ο Γαβαλάς, μετά από κάθετη πάσα του Αραβαντινού, θα βρεθεί μόνος με τον τερματοφύλακα Δ. Καλιβωκά, ο οποίος θα τον νικήσει και θα σώσει από το 1-2.

Στο 60’ θα έχουμε και το 3-0.

Ο Γιαννάτος, θα κάνει ένα πολύ δυνατό σουτ από πλάγια δεξιά, η μπάλα θα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι και από κοντά ο Saliaj με κοντινή προβολή θα την στείλει στα δίχτυα.

Στο 83’, ο Πυλαριακός θα πετύχει γκολ του αγώνα, της αγωνιστικής και σίγουρα ένα από τα ομορφότερα της χρονιάς, ίσως και με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από αυτό του Α. Γασπαρή την προηγούμενη αγωνιστική, ένα εντυπωσιακό, ένα πανέμορφο γκολ.

Ο Μπαλάσκας από δεξιά, θα βγάλει τη σέντρα και ο νεαρός Σπ. Αλυσανδράτος με εντυπωσιακό ανάποδο «ψαλίδι», ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους, θα στείλει τη μπάλα στο βάθος της εστίας, παίρνοντας το «ζεστό» χειροκρότημα των θεατών που παρακολουθούσαν το παιχνίδι, συμπαικτών και αντιπάλων, πετυχαίνοντας παράλληλα το 4-0.

Το τελικό 5-0 θα πετύχει ο Θωμαΐδης στο 89’ με ωραίο διαγώνιο σουτ, μετά την ωραία ψηλοκρεμαστή πάσα του Τουλάτου.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι «κυανέρυθροι» κρατούν γερά στην κορυφή, ενώ οι φιλοξενούμενοι πρέπει να ανασυνταχθούν και να ψάξουν από εδώ και πέρα για βαθμούς.

Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ.  Απ. Καραΐσκος και Α. Βουτσινά.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκας Δ., Κλειτογιάννης, Γονατάς (55’ Νικολοβιένης), Ποταμιάνος, Saliaj (73’ Αλυσανδράτος Σπ.), Θωμαΐδης, Καλιβωκάς Γ., Γιαννάτος (73’ Μπαλάσκας), Παπαδάτος, Σταμούλης, Τουλάτος Β..

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Χότζα, Διονυσάτος (50’ Βώρρος), Κοντογιαννάτος, Σινάι, Γιακουμάτος, Κούτσης, Αραβαντινός (70’ Μπουρλώτος), Δελαπόρτας (50’ Τοζάι), Γαβαλάς, Μαρούλης, Αναλυτής Γ..

Παρακάτω εικόνες από το παιχνίδι

















Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου