Δευτέρα, Νοεμβρίου 22

"7σφαιρη" Εικοσιμία 7-0 τον Εθνοφρουρό σε μια εύκολη βραδιά στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Μετά την εντός έδρας ήττα, στο ντέρμπι με τον Παλληξουριακό, η Εικοσιμία σήμερα, το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, φιλοξένησε τυπικά γηπεδούχος, τον ουραγό Εθνοφρουρό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, όπως αναμενόταν, θα προσθέσει ακόμη μία νίκη, την τρίτη της στο πρωτάθλημα με σκορ 7-0 και θα σκαρφαλώσει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, συγκάτοικος του Παλληξουριακού, με τον τελευταίο όμως, να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι, σε ένα ματς αγγαρείας, πολύ καλύτεροι των αντιπάλων τους, με πολλά νέα παιδιά στο σχήμα τους, θα πάρουν εύκολα το τρίποντο και θα συνεχίσουν τη «μάχη» και το κυνήγι των πρωτοπόρων.

Για τον Εθνοφρουρό, ισχύουν τα ίδια όπως κάθε φορά, αφού δεν αλλάζει συνήθειες, παρουσιάστηκε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο με «δέκα» και δέχθηκε την δεύτερη φετινή βαριά ήττα του στη διοργάνωση.

Αυτή ήταν και η σημερινή του εικόνα, με αποτέλεσμα το αρνητικό 2Χ2, που ουσιαστικά θα γίνει 3Χ3, στο ξεκίνημα στην πρώτη του παρουσία, στο πρωτάθλημα των «μεγάλων» με αποτέλεσμα να παραμένει ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα, χωρίς βαθμό!

Τα  γκολ του αγώνα

Με τη συμπλήρωση 20' στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ.

Πατήρ και υιός Χοτζάι

Ντουκάι και Κούρτι σαν σε προπόνηση, αλλάζουν την μπάλα στην περιοχή και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ, απέναντι από τον Μπεκατώρο που έπεσε, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να αποσοβήσει το τέρμα, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το προβάδισμα και το 1-0.

Μετά από 10' ο Καραγιάννης, θα βρει με εξαιρετική κάθετη πάσα τον Χοτζάι στην πλάτη της άμυνας του Εθνοφρουρού, ο οποίος εύκολα με πλασέ, θα την στείλει στα δίχτυα για το 2-0 της ομάδας του.

Ο Χοτζάι, που είχε αντίπαλο σήμερα στον αγώνα τον πατέρα του Αλντιν, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα του Εθνοφρουρού. Μια ξεχωριστή και πολύ όμορφη στιγμή στο παιχνίδι!

Το 2-0 για τους γηπεδούχους θα είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα συνέχιζε να είναι η ίδια στον αγωνιστικό χώρο και οι τυπικά γηπεδούχοι, πιο παραγωγικοί θα πετύχουν ακόμη 5 τέρματα!

Ο Καμπανός στο 50’ με σουτ, μέσα στη περιοχή, μετά από κάθετη του Ντ. Ντουκάι, θα πετύχει το 3-0.

Πέντε λεπτά αργότερα, μετά από κάθετη του Χοτζάι, ο Καραγιάννης θα βγει τετ α τετ, θα αποκρούσει ο Μπεκατώρος και στην επαναφορά ο Καμπανός θα σκοράρει για το 4-0.

Μετά από ωραίο συνδυασμό, ο Καμπανός με συρτό σουτ στη δεξιά γωνία, θα πετύχει το 5-0 της ομάδας του και το δικό του χατ τρικ.

Στο 75’ ο Καραγιάννης θα βγάλει πάρε - βάλε σέντρα στο Ντ. Ντουκάι, ο οποίος με κεφαλιά θα διευρύνει το σκορ στο 6-0.

Και λίγα λεπτά αργότερα, συγκεκριμένα στο 85’, έπειτα από χέρι αμυντικού του Εθνοφρουρού, θα δοθεί πέναλτι για την Εικοσιμία. Ο Μάρκου με πολύ καλή εκτέλεση, στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα Μπεκατώρου, θα γράψει το τελικό 7-0.

Να αναφέρουμε ακόμη ότι, Καμπανός είχε και ένα δοκάρι λίγο πριν σημειώσει το 5-0!

Διαιτητής ο κ. Ν. Καναλάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Χατζηγεωργίου και Ε. Μενεγάτο.

Οι συνθέσεις

Εικοσιμία:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μεσολωράς, Μπουγάς,  Μάστορας, Κούρτι (71’ Μάρκου), Πρέντζας, Veizaj (46’ Μάθιους), Χοτζάι, Ντουκάι Α. (71’ Λορεντζάτος),  Καμπανός, Ντουκάι Ντ., Καραγιάννης.

Εθνοφρουρός:(--), Μπεκατώρος, Θεοτοκάτος, Μινέτος,  Πετεινάτος, Χρυσανθακόπουλος, Καραντινός - Νεόφυτος,  Μπονάς, Μακρυνώρης, Γεωργόπουλος, Χοτζάι.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου