Σάββατο, Νοεμβρίου 27

Με άνεση στην κορυφή ο Παλληξουριακός..... 6-0 τον Αστέρα στο τοπικό

Ασταμάτητος ο Παλληξουριακός, πήρε τη νίκη με σκορ 6-0, στο τοπικό τον συντοπίτη του Αστέρα Ληξουρίου, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτυο στον Άγιο Αντώνη και ήταν για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.

Οι «ερυθρόλευκοι», έφτασαν στις 4 νίκες, που ουσιαστικά είναι 5 και ανέβηκαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς, έχοντας ίδια παιχνίδια με την δεύτερο Πυλαριακό, ο οποίος ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 11.

Είναι το τρίτο φετινό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες και εκείνη του Ηλία Ζερβού, θα πετύχει το απόλυτο, με αποτέλεσμα να δηλώνει..... αφεντικό στο Ληξουριώτικο ποδόσφαιρο!

Σε ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο παιχνίδι, που έγινε κάτω από έντονη βροχόπτωση, οι τυπικά φιλοξενούμενοι, καλύτεροι των αντιπάλων τους, με καλή κυκλοφορία μπάλας, θα μπουν από την αρχή δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας την κατοχή θα δημιουργήσουν αρκετούς κινδύνους για την εστία του Β. Μαρκέτου, μεταξύ των οποίων και την επιτυχία έξι τερμάτων!

Οι φιλοξενούμενοι, παρά την φιλότιμη αγωνιστική τους παρουσία, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν, χάριν της ανωτερότητας των αντιπάλων τους.

Και φυσικά, δεν χάθηκε τίποτα για την ομάδα του Σάκη Αναλυτή, αφού μία τέτοια ήττα θεωρείται εντελώς φυσιολογική και η προσπάθεια είναι στραμμένη στα παιχνίδια που πρέπει να κερδηθούν.

Συμπερασματικά, ήταν μια δίκαιη νίκη για τους πρωτοπόρους, που και αυτή την φορά έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της δυνατής βροχής που έπεφτε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Παλληξουριακός ότι, τα τέσσερα από τα έξι γκολ που πέτυχε σήμερα, προήλθαν από στατικές φάσεις, διόλου τυχαίο γεγονός, αλλά δείγμα της δουλειάς που γίνεται από τον Ηλ. Ζερβό και τους συνεργάτες του.

Τα γκολ του αγώνα

Σέντρα από δεξιά του προωθημένου Πολυδωράτου στο 14’, ο Γασπαρής πετάγεται στη τροχιά της μπάλας, ο Μαρκετος αποκρούει προσωρινά και ο επερχόμενος Ρεμούντης την στέλνει από κοντά στα δίχτυα για το προβάδισμα και το 0-1 των τυπικά φιλοξενούμενων. 

Στο 33’ σε κόρνερ από δεξιά του Ακριστινέι, η μπάλα με δύσκολη τροχιά καταλήγει στην καρδιά της μικρής περιοχής, με τον Πολλάκη να εκμεταλλεύεται την αμυντική αδράνεια και να την στείλει στα δίχτυα για το 0-2.

Κόρνερ πάλι από δεξιά, με τον Χατζιάι εκτελεστή αυτή τη φορά στο 36’ για το 0-3.

Η μπάλα θα φτάσει στο πρώτο δοκάρι, όπου ο Γασπαρής της αλλάζει τροχιά και ο Ρεμούντης την στέλνει με ψύχραιμο πλασέ, με την μια από κοντά στα δίχτυα του Μαρκέτου.

Με αυτό το 0-3 και πλέον «κλειδωμένη» τη νίκη των «Ερυθρόλευκων», θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι του Αγίου Αντωνίου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, οι γηπεδούχοι θα βρουν δυο γρήγορα γκολ και θα τελειώσουν οριστικά με το σημερινό παιχνίδι.

Στο 46’ και πάλι με κόρνερ από αριστερά αυτή την φορά και  εκτελεστή τον Αλ. Λυκουδη, αδυναμία να απομακρύνουν οι αμυντικοί του Αστέρα και από κοντά ο Γασπαρής θα στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 0-4.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 48’, θα κλέψει μετά από pressing τη μπάλα και από θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή και δεξιά, θα «σπάσει» στον Πολλάκη, με τον τελευταίο να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι για το 0-5 και αφού η μπάλα θα αλλάξει τροχιά, σε σώμα αμυνόμενου, πριν καταλήξει στην αριστερή γωνία του Μαρκέτου.

Τέλος, στο 75’ ο  Καράι θα γράψει τον επίλογο και το τελικό 0-6 στο τοπικό, με κοντινό πλασέ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Σπ. Μαρκάτου

Μια εύκολη νίκη για την ομάδα του Ηλ. Ζερβού που πλέον και με ένα παιχνίδι λιγότερο, βρίσκεται στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, αήττητος και με το απόλυτο 4Χ4!

Αντίθετα, αυτή του Σάκη Αναλυτή θα δεχθεί μια φυσιολογική ήττα, η οποία σίγουρα δεν αλλάζει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Α’ κατηγορία, ύστερα από πολλά χρόνια στην αγωνιστική αδράνεια.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Ν. Αντωνιάδη.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος, Διονυσάτος (64’ Αναλυτής Δημ.), Γιακουμάτος, Βώρος, Κούτσης, Αραβαντινός Σιμ. (64' Δελαπόρτας), Γαβαλάς, Μπουρλώτος, Τοζάι (64’ Λιάτος), Αναλυτής Γ. (46' Μαρούλης Φ.), Μαρούλης Γ. (26' Κουρούκλης).

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Παπαδόπουλος, Σιμωτάς (64’ Μαρκάτος Σπ.), Νεστερένκο, Πολυδωράτος (64’ Μαρούλης Β.), Λούλουδας (64’ Κουμπουλής), Λυκούδης, Γασπαρής (64’ Σπυράτος), Πολλάκης, Ακριστινέι (64’ Καράι), Haxhiaj, Ρεμούντης.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου