Κυριακή, Νοεμβρίου 21

Ισόπαλο το ντέρμπι.... Σε ένα μεγάλο παιχνίδι που κρίθηκε στο 90+3' Σάμη - Πυλαριακός 2-2 (Εικόνες)

Στο δεύτερο και πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Καραβόμυλου, στο άλλο τοπικό του σημερινού προγράμματος, η Σάμη υποδέχθηκε τον Πυλαριακό, στο ντέρμπι των πρωτοπόρων.

Το τελικό αποτέλεσμα, βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 2-2 και παράλληλα να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Γηπεδούχοι – φιλοξενούμενοι, κατέβηκαν με στόχο να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να αποδείξουν ότι δίκαια βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και σύμφωνα με αυτά που παρακολουθήσαμε, μπορούμε να πούμε ότι τα κατάφεραν αρκετά.

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα ντέρμπι μοιρασμένο στα δυο.

Στο πρώτο μισό, οι φιλοξενούμενοι πατούσαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έκλειναν καλά τους χώρους και σε αυτό το διάστημα προηγήθηκαν στο σκορ με 0-2, παίζοντας παράλληλα και με παίχτη παραπάνω, μετά από αποβολή του τερματοφύλακα Φλαμιάτου για επικίνδυνο παίξιμο.

Με την έναρξη του δευτέρου, αντιστράφηκαν οι ρόλοι, η Σάμη, αν και με παίκτη λιγότερο, μπήκε αποφασισμένη, πίεσε, πέτυχε γρήγορα το γκολ που έψαχνε για την ανατροπή και παλεύοντας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων, κατάφερε στην τελευταία φάση του αγώνα να ισοφαρίσει το παιχνίδι, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στην κερκίδα, που και σήμερα έδωσε βροντερό παρόν.

Φάσεις και γκολ

Στο 17’ ο Πυλαριακός θα ανοίξει το σκορ.

Συγκεκριμένα, ο Γιαννάτος με ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά, θα βρεθεί στην μεγάλη περιοχή και με ωραίο συρτό σουτ, θα στείλει την μπάλα στην κλειστή γωνία του Φλαμιάτου για το 0-1.

Στο 42’ θα έχουμε την φάση που θα αλλάξει της ισορροπίες. Ο Γιαννάτος θα βγει μόνος με τον Φλαμιάτο, όπου θα ανατραπεί έξω από την μεγάλη περιοχή, από τον τερματοφύλακα της Σάμης και τον διαιτητή κ. Καραΐσκο να καταλογίζει την παράβαση και να αποβάλει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στην αμέσως επόμενη φάση και την εκτέλεση του φάουλ, που θα αναλάβει ο Κλειτογιαννης, ο οποίος με ωραίο δυνατό σουτ, που θα κοντράρει και στο τείχος, αλλάζοντας λίγο την πορεία της μπάλας, θα πετύχει το 0-2 για την ομάδα του.

Αυτό το 0-2 θα είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, με τη Σάμη αποφασισμένη να γυρίσει το ματς, θα καταφέρει στο 50’ να πετύχει το 1-2 και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Μετά από κόρνερ από δεξιά, ο Περιβολάρης θα πηδήξει για κεφάλια με τον Saliaj, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του αμυντικού και ο διαιτητής κ. Καραΐσκος καταλογίζει το πέναλτι.

Την «εσχάτη των ποινών» θα αναλάβει ο νεαρός Δ. Βιτωράτος  και ευστοχώντας, στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Δ. Καλλιβωκά.

Στο 92’ Οι γηπεδούχοι θα μείνουν με «9» ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Κ. Βιτωρατου, με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία.

Και ενώ όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, στο 90+3’ η Σάμη θα καταφέρει να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2.

Ο Περιβολάρης θα εκτελέσει φάουλ από δεξιά, θα φέρει την μπάλα στην περιοχή του Πυλαριακού και εκεί ο Ζησιμάτος με πολύ όμορφη γυριστή κεφάλια, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Δ. Καλλιβωκά, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, τόσο στον αγωνιστικό χώρο από τους ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου, όσο και στην κερκίδα από τους αρκετούς θεατές, που παρακολούθησαν σήμερα το ντέρμπι.

Αμέσως μετά, θα έχουμε το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του αγώνα, τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς και τις εντυπώσεις, να διατηρούν το αήττητο και να συνεχίζουν στην κορυφή για ακόμη μία αγωνιστική.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Χρηστάτο και Ν. Καναλλάτο.

Οι συνθέσεις

Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Καψογιώργης, Περιβολάρης, Ζησιμάτος, Βιτωράτος Κ., Καβαλλιεράτος, Δρακουλόγκωνας Β. (46’ Παπαδημάτος), Σοφιανός, Μωραΐτης Κ., Βιτωράτος Δ., Αμούργης Ι. (11’ λ.τ. Αμούργης Α.-42’ Βαλλάτος)

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκας Δ., Τουλάτος Στ. (60’ Γονατάς), Κλειτογιάννης, Μπαλάσκας (84’ Αλυσανδράτος Σπ.), Ποταμιάνος, Saliaj, Θωμαΐδης, Καλιβωκάς Γ., Γιαννάτος (69’ Γρηγοράτος), Νικολοβιένης Κ., Σταμούλης.

Παρακάτω εικόνες από το παιχνίδι















Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου