Σάββατο, Νοεμβρίου 20

Στη 2η θέση οι Πρόννοι..... 5-0 στα Τζαννάτα τον Ηρακλή στο τοπικό (Εικόνες)

Με το τοπικό, ανάμεσα σε Ηρακλή Πρόννων – Α.Ο. Πρόννων, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Τζαννάτων, άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2021-2022.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους καλύτερους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, να προσθέτουν, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, ακόμη μία νίκη την 2η φετινή, στο ενεργητικό τους, αφού επικράτησαν στο τοπικό με σκορ 5-0, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο στη διοργάνωση, ενώ ανέβηκαν βαθμολογικά και συγκεκριμένα στην 2η θέση της κατάταξης, ισόβαθμοι του Πυλαριακού. Μια νίκη που «καθάρισαν» από τα πρώτα 45’, όταν και προηγήθηκαν 0-4!

Οι γηπεδούχοι, που είχαν την ατυχία να παίζουν από το 7’ με αριθμητικό μειονέκτημα, μιας και σε αυτό το λεπτό αποβλήθηκε με 2η κίτρινη (κόκκινη) ο Τότολος, αλλά και κάποιες σημαντικές απουσίες, ούτε αυτή την φορά τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να μετρούν 4 ήττες, σε ισάριθμα παιχνίδια και θα πρέπει να συνέλθουν, όσο είναι νωρίς για να ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση.

Τα γκολ του αγώνα

Με τη συμπλήρωση 12’ στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν στο σκορ 0-1.

Ο Xhelaj με μια σέντρα από δεξιά, κάτι σαν κόρνερ, θα βρει στην περιοχή τον αμαρκάριστο Αλ. Κουρκουμέλη και ο τελευταίος με κοντινή κεφαλιά θα νικήσει τον Σταθάτο και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά από 5’ θα πετύχουν και το 0-2, με τον Σπ. Κουρκουμέλη να βρίσκει έξυπνα στην περιοχή και δεξιά τον Μοντεσάντο, το πλασέ του οποίου θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στο 26’ μάλιστα θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδημητρόπουλου, μέσα στην περιοχή από τον Γ. Ρασσιά. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα εκτελέσει, ευστοχώντας για το 0-3 και κάπου εκεί «κλειδώνει» και τη νίκη της ομάδας του!

Δοκάρι για τους Πρόννους στο 30’, με την κεφαλιά του Κόμητα να σταματάει στο οριζόντιο, μετά τη σέντρα από δεξιά του Κ. Ζαπάντη.

Στο 41’ ο Κόμητας με ωραία σέντρα από δεξιά, θα βρει τον Παπαδημητρόπουλο αμαρκάριστο στην περιοχή και ο τελευταίος με κοντινή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, για να έχουμε έτσι το 0-4 της ομάδας του και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι!

Με αυτό το άνετο για τη συνέχεια 0-4, θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.

Στην επανάληψη, κάτι από τις πολλές αλλαγές κάτι το σκορ, δεν θα έχουμε τον ίδιο ρυθμό και το θέαμα θα πέσει αρκετά.

Ωστόσο στο 59’, μετά από μια ωραία συνεργασία από τις δύο αλλαγές του Δ. Κουρκουμέλη και συγκεκριμένα των Μικελάτου – Αναγνώστη, ο τελευταίος με πλασέ, μέσα από την περιοχή θα γράψει το 0-5 για τους Πρόννους.

Άτυχοι θα σταθούν οι γηπεδούχοι στο 65’, αφού στο δυνατό σουτ του Φούσια, μέσα από την περιοχή η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσονακαρίδη και στη συνέχεια θα απομακρύνουν οι αμυντικοί του.

Με το σκορ στο 0-5, θα ολοκληρωθεί τελικά το παιχνίδι στα Τζαννάτα, τους Πρόννους να παίρνουν μια σημαντική, δίκαιη και καθαρή νίκη και να πιάνουν την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα για τον Ηρακλή, που μετράει ένα αρνητικό 4Χ4 που πρέπει να σταματήσει άμεσα, αν θέλει να μην  χαθεί το όνειρο από πολύ νωρίς.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κ. Ε. Μπακάκη και τον κ. Α. Βουτσινά.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής Πρ.:(Γ. Ρασσιάς-Κ. Στάβερης), Σταθάτος Γ., Ρώσσης, Δημητράτος (46’ Γκιάφης),  Ρασσιάς Γ. (67’ Διαμαντάτος), Στάβερης Κ., Πρίφτι, Φούσιας, Καμπίτσης, Ριστάνης, Πούλος (67’ Τότολος Ν.), Τότολος Ι..

Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου (53’ Τσονακαρίδης),  Κουρκουμέλης Αλ., Xhelaj, Παπαδημητρόπουλος, Γεωργόπουλος, Κουρκουμέλης Κ., Κόμητας, Ζαπάντης (33’ Αναγνώστης), Μοντεσάντος (33’ Μικελάτος), Κουρκουμέλης Σπ. (33’ Ντούκας), Hxelaj A..

Παρακάτω εικόνες από το παιχνίδι












Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου