Κυριακή, Νοεμβρίου 14

Στις καθυστερήσεις ισοφάρισαν οι Πρόννοι την Εύγερο 2-2 στην Σκάλα (Εικόνες)

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, είχαμε σήμερα στη Σκάλα, όπου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, οι Πρόννοι έμειναν στην ισοπαλία, με αντίπαλο την Εύγερο και σκορ 2-2.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό και τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το 0-1 με γκολ από τα αποδυτήρια, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους και λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο να το ανεβάζουν στο 0-2!

Οι γηπεδούχοι μπροστά στην απειλή της πρώτης τους και μάλιστα εντός έδρας ήττας στη διοργάνωση, ανέβασαν ρυθμούς και στα τελευταία λεπτά κατάφεραν αρχικά να μειώσουν και στη συνέχεια να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις το σκορ στο 2-2, σώνοντας κάπως την κατάσταση που πήγαινε να δημιουργηθεί.

Αγωνιστικά τώρα, οι Πρόννοι είχαν την κατοχή χωρίς, ωστόσο να μπορούν να πετύχουν κάποιο γκολ τουλάχιστον μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ αστόχησαν και σε πέναλτι.

Η Εύγερος, ήταν πολύ σωστά στημένη αμυντικά και χτυπούσε επικίνδυνα στις κόντρες, στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και μπορεί να τα έχει με τη τύχη της, μιας και δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Τα  γκολ του αγώνα

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, η Εύγερος θα αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας το 0-1.

Ο θεοδωρόπουλος θα κινηθεί από αριστερά, μετά την πάσα του Λογκόνη, θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραίο πλασέ, θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Παπαβασιλείου και στα δίχτυα.

Στο 12’ οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Χασάι, μέσα στην περιοχή, από τον Βαγγελάτο.

Εκτελεί ο ίδιος ποδοσφαιριστής των Πρόννων, ο οποίος θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι του Καλαφάτη και έτσι δεν θα αλλάξει το σκορ στο παιχνίδι.

«Ψυχρολουσία» για τους γηπεδούχους στο 42’, αφού η ομάδα του Θ. Βουκελάτου θα πετύχει το 0-2 φορτώνοντας άγχος τους αντιπάλους της.

Μετά από αμυντική αδράνεια στην περιοχή, στην πάσα του Ηλιόπουλου, ο Θεοδωρόπουλος και πάλι με κοντινό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαβασιλείου και την ομάδα του μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα.

Στο 82’ οι γηπεδούχοι θα μειώσουν σε 1-2 και θα ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Ο Αλ. Κουρκουμέλης θα βγάλει μια επικίνδυνη σέντρα – σουτ από αριστερά και πολύ πλάγια, ο Λ. Καλαφάτης αιφνιδιάζεται από την πορεία της μπάλας, δεν κάνει καλή εκτίμηση της φάσης και θα καταλήξει στα δίχτυα του.

Τελικά και ενώ όλα έδειχναν ότι οι «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων θα έφευγαν με το «2» από τη Σκάλα, στις καθυστερήσεις οι Πρόννοι θα πετύχουν την ισοφάριση και το 2-2.

Ο Μοντεσάντος εκτελεί το κόρνερ από δεξιά στο πρώτο δοκάρι, όπου εκεί ο Παπαδημητρόπουλος θα πεταχτεί και με ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καλαφάτη, λυτρώνοντας κατά το ήμισυ την ομάδα του!

Πανηγύρια για τους γηπεδούχους και απογοήτευση για τους γηπεδούχους, ενώ θα ακολουθήσει το σφύριγμα της λήξης του αγώνα.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς την κ. Χρ. Μιχαλιτσιάνου και τον κ. Ε. Κατερέλο.

Οι συνθέσεις

Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου,  Κουρκουμέλης Αλ., Xhelaj, Παπαδημητρόπουλος, Γεωργόπουλος, Κουρκουμέλης Χρ., Κουρκουμέλης Σπ. (59’ Κωνσταντόπουλος), Χασάι (70’ Ντούκας), Κόμητας, Τσονακαρίδης Α., Ζαπάντης (49’ Μοντεσάντος).

Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καλαφάτης, Πολλάκης, Πάπα, Ψάλτης, Καραντινός, Ηλιόπουλος (80’ Αλαφοστέργιος), Κορσιάνος (80’ Παπαναστασάτος Ν.), Λογκόνης (49’ Μανωλάτος), Βαγγελάτος, Τσιαμπάος, Θεοδωρόπουλος.

Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι













Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου