Παρασκευή, Νοεμβρίου 19

Η Pre game της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2021-2022

Το Σαββατοκύριακο 20 - 21/11 συνέχεια με την 4η αγωνιστική
στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας 2021-2022
Συνέχεια αύριο, Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή, στο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας, με τους 6 αγώνες του προγράμματος της 4ης αγωνιστικής.
Αγωνιστικά τώρα, το Σαββατοκύριακο 20-21/11/2021, θα διεξαχθούν 6 παιχνίδια.
Συγκεκριμένα 2 το Σάββατο σε Τζαννάτα - Καραβόμυλο και 4 την Κυριακή σε Βασιλικάδες - Ληξούρι και Αργοστόλι. 

Περιμένουμε μια αγωνιστική με σημαντικούς, από βαθμολογικής πλευράς αγώνες.
Ξεχωρίζει φυσικά το τοπικό ντέρμπι, μεταξύ των πρωτοπόρων Α.Ο. Σάμης - Πυλαριακού στο Δημοτικό Καραβόμυλου, το Σάββατο το μεσημέρι.
Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζουν το τοπικό των Τζαννάτων, κυρίως λόγω του χαρακτήρα του, ανάμεσα σε Ηρακλή Πρόννων - Α.Ο. Πρόννων, αλλά και αυτό των Βασιλικάδων μεταξύ Α.Ο. Ερύσσου - Ευγέρου.
Κατά τα άλλα, Διλινάτα - Παλληξουριακός και Εικοσιμία έχουν ευκολότερο έργο και είναι φαβορί για τη νίκη.
Αήττητες παραμένουν οι ομάδες των Σάμης, Πυλαριακού, Παλληξουριακού και Πρόννων.
Χωρίς νίκη μέχρι τώρα, παραμένουν οι Εθνοφρουρός, Ηρακλής Πρόννων, Διλινάτων και Ερύσσου
Την επόμενη Τετάρτη 24/11/2021, θα διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια που υπολείπονται της 3ης αγωνιστικής!
Και κάτι τελευταίο προς τους υπεύθυνους, μετά από πολλά παράπονα και καταγγελίες, παραγόντων - ποδοσφαιριστών των σωματείων και έχει σχέση με τα βραδινά παιχνίδια, τα οποία κακώς ορίζονται τέτοιες ώρες, αφού ο φωτισμός έχει υποστεί βλάβη, εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια και είναι ακατάλληλος και ανεπαρκής.
Μήπως επιτέλους πρέπει να αποκατασταθεί η ζημιά και να ρυθμιστούν οι προβολείς σε όλους τους πυλώνες; 
Παρακάτω φώτο από τον πρώτο αριστερό πυλώνα στον οποίο λειτουργούν μόνο τρεις προβολείς!!!
Φώτο από τον αγώνα Εικοσιμίας Παλληξουριακού (17/11/21)

          

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές των αγώνων:

α-α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο  20-11-21   ώρα:15:00

Δημοτικό Τζαννάτων

Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων - Α.Ο. Πρόννοι

Θωμάς

Βασίλης

Μπακάκη Ε.

Βουτσινάς Α.

2.

Σάββατο  20-11-21   ώρα 15:00

Δημοτικό Καραβόμυλου

Α.Ο. Σάμης - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Καραΐσκος

Απόστολος

Χρηστάτος Σπ..

Καναλλάτος Ν.

3.

Κυριακή  21-11-21   ώρα 15:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

Χατζηγεωργίου

Νίκος

Καραΐσκος Απ.

Καναλλάτος Ν.

4.

Κυριακή  21-11-21   ώρα 15:00

Δημοτικό Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

ΑΟ Παλληξουριακός - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Κατερέλος Ε.

Δούλου Ιρ.

5.

Κυριακή  21-11-21   ώρα 15:00

Δημοτικό Βασιλικάδων "Στ. Βασιλάτος"

Α.Ο. Ερύσσου - Π.Α.Ο. Εύγερος

Βουτσινάς

Άγγελος

Κομητόπουλος Π.

Μπακάκη Ε.

6.

Κυριακή  21-11-2021  ώρα:18:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

Καναλλάτος

Νικόλαος

Χατζηγεωργίου Ν.

Μενεγάτος Ε.

         

Αναλυτικά η 4η Αγωνιστική

Σάββατο 20/11

Με το τοπικό ντέρμπι, ανάμεσα σε Ηρακλή Πρόννων – Α.Ο. Πρόννων, συνεχίζεται το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, το οποίο αύριο Σάββατο 20/11, στις 3 το απόγευμα στο Δημοτικό Τζαννάτων, ανοίγει την αυλαία της η 4η αγωνιστικής!

Ένα παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον, κυρίως λόγω ιδιαιτερότητας και του χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι.

Οι «γείτονες», δεν ξεκίνησαν καλά την φετινή τους διαδρομή στην καινούρια σεζόν με αποτέλεσμα, οι μεν γηπεδούχοι να βρίσκονται ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, οι δε φιλοξενούμενοι, αν και παραμένουν αήττητοι, εν τούτοις έχουν χάσει σημαντικό έδαφος αφού στα ίδια παιχνίδια με τον αντίπαλο τους, έχουν στο ενεργητικό τους, μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Την περασμένη Τετάρτη, ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα στο Ληξούρι, ενώ οι Πρόννοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι στα Μακρυώτικα, του δυνατού Πυλαριακού.

Και οι δύο ομάδες θέλουν νίκη για ξεχωριστούς λόγους η κάθε μία, οι πρώτοι για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και οι δεύτεροι για να μη μείνουν περισσότερο πίσω.

Στα Τζαννάτα, περιμένουμε ένα από τα γνωστά ντέρμπι της περιοχής, με αρκετή δύναμη και πάθος για το αποτέλεσμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι ένα βήμα παραπάνω για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

         

Την ίδια ώρα στον Καραβόμυλο και στο άλλο τοπικό ντέρμπι, ο πρωτοπόρος Α.Ο. Σάμης, σε ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, φιλοξενεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα, ομάδα του Πυλαριακού.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν εντυπωσιακά την φετινή περίοδο, διατηρούν μέχρι σήμερα το αήττητο και βρίσκονται στην πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα.


Οι γηπεδούχοι με 3Χ3 στα πρώτα τους παιχνίδια, θέλουν να συνεχίσουν το εντυπωσιακό τους ρεκόρ και να το ανεβάσουν στο 4χ4, ενώ οι φιλοξενούμενοι, μετά την ισοπαλία στην έδρα τους την περασμένη αγωνιστική, με αντίπαλο τον Α.Ο. Πρόννων θέλουν τη νίκη προκειμένου να ρεφάρουν την απώλεια των δύο βαθμών και να επιστρέψουν ξανά στην κορυφή.

Στον Καραβόμυλο, το απόγευμα του Σαββάτου, περιμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι με καλό θέαμα, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές και επιθετικές, κατά βάση ομάδες, με ανοικτό το αποτέλεσμα.

Βέβαια, οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους για μια νέα νίκη, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

         

Κυριακή 21/11

Η 4η αγωνιστική μεταφέρεται για την Κυριακή, όπου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 3 το απόγευμα, τα Διλινάτα με αντίπαλο τον Αστέρα Ληξουρίου, θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στα πρώτα τους παιχνίδια και να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα για την ομάδα του «μεγάλου» χωριού, που όμοιο του, από όταν καθιερώθηκε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας δεν ξαναείδαμε!

Οι φιλοξενούμενοι, με μια νίκη στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχουν δώσει, ψάχνουν βαθμούς προκειμένου να «καθαρίσουν», όσο πιο νωρίς γίνεται την υπόθεση παραμονή και να πάνε σε έναν άνετο τερματισμό στη νέα παρουσία τους στα τοπικά δρώμενα και την Α’ κατηγορία, μετά από πολλά χρόνια.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου αναμένεται ένα καλό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες, τους γηπεδούχους να κυνηγούν μόνο τους τρεις βαθμούς, για να κάνουν και σεφτέ στις νίκες.

Σίγουρα η ομάδα του Γ. Τόγια είναι το φαβορί, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτε. Όμως θα χρειαστούν υπομονή, ψυχραιμία, σοβαρότητα και καθαρό μυαλό, ώστε η ομάδα να πάρει την πρώτη της νίκη και γρήγορα να επιστρέψει στους γνωστούς της ρυθμούς. 

         

Την ίδια ώρα, στο Δημοτικό Ληξουρίου, ο Παλληξουριακός φιλοξενεί τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι επί της Εικοσιμίας, αλλά και τις πολύ καλές του εμφανίσεις, έτοιμος να πετύχει το 3Χ3 και να συνεχίσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Ηλία Ζερβού, στις φετινές διοργανώσεις, τόσο στο κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη με το απόλυτο 5Χ5, που ουσιαστικά είναι 6Χ6, μιας και αναμένει την απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της διοργανώτριας, για την υπέρ του κατακύρωση του αγώνα με τον Εθνοφρουρό, που δεν έγινε ποτέ με υπαιτιότητα του αντιπάλου του.

Όντως, ο φετινός Παλληξουριακός δείχνει ασταμάτητος, παίζει όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο και αναμφισβήτητα είναι το μεγάλο φαβορί για τους φετινούς τίτλους.

Από την άλλη, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς γνωρίζει την δυσκολία του παιχνιδιού, τη δυναμική του αντιπάλου του, ειδικά στην έδρα του, όμως στο Ληξούρι θα παλέψει κατ’ αρχήν ώστε να είναι ανταγωνιστικός και για το καλύτερο.

Άλλωστε, κανείς σε τέτοια παιχνίδια δεν χάνει τίποτε, αντίθετα με μια αξιοπρεπή παρουσία κερδίζει τον σεβασμό των αντιπάλων του!

Οι «πράσινοι, μέχρι τώρα και στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει, βρίσκονται στην 7η θέση της κατάταξης με απολογισμό 1 νίκη και 1 ισοπαλία.

Στο Ληξούρι, περιμένουμε ένα επιθετικό παιχνίδι, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων, το οποίο  πιθανόν να δώσει αρκετά γκολ και ικανοποιητικό θέμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί και μένει να το αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο.

         

Την ίδια επίσης ώρα, στο Δημοτικό Βασιλικάδων «Στ. Βασιλάτος», σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής, η Έρυσσος υποδέχεται την Εύγερο με στόχο να διεκδικήσει την πρώτη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Κ. Κουγιανού με ένα μέτριο ξεκίνημα τη φετινή σεζόν, βρίσκεται ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ κατηγορίας και στα δύο παιχνίδια που έχει αγωνιστεί μετράει ισάριθμες ήττες.

Έτσι, το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί κομβικό χαρακτήρα, αφού μια ακόμη ήττα θα την αφήσει πολύ πίσω και η συνέχεια θα γίνει δύσκολη και αγχώδης, σε ότι έχει να κάνει με την ιστορική της παραμονή στην Α’ κατηγορία.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, με μια γενικότερα καλή παρουσία μέχρι τώρα, βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς και απολογισμό 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα. Οι γηπεδούχοι την 2η αγωνιστική και μάλιστα πολύ βαριά στο Καραβόμυλο από την Σάμη, ενώ δεν αγωνίστηκαν ακόμη για την 3η.

Οι φιλοξενούμενοι, επίσης από την Σάμη στην έδρα τους, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Στις Βασιλικάδες και σε μια δύσκολη για κάθε αντίπαλο έδρα, περιμένουμε να διεξαχθεί ένα δυνατό παιχνίδι, με αρκετή δύναμη και πάθος για την κατάκτηση των βαθμών.

Το περιμένουμε συναρπαστικό, τις δυο ομάδες ικανές για το αποτέλεσμα και τους «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων, αν δεν έχουν συγκεκριμένες απουσίες, να έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

Επαναλαμβάνουμε όμως ότι όλα είναι πιθανά!

         

Τέλος, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στις 6 το απόγευμα, υπό το φως του προβληματικού φωτισμού που υπάρχει, λόγω βλάβης και στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική, η Εικοσιμία, φιλοξενεί τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Εθνοφρουρό και είναι το φαβορί να πάρει τη νίκη και το τρίτο τρίποντο στη σεζόν.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, μετά την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τον Παλληξουριακό, έπεσαν από την κορυφή και πλέον βρίσκονται στη  3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι του Παλληξουριακού, με τον τελευταίο να έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Σίγουρα, η τελευταία ήττα «πόνεσε» αρκετά, όμως  ανήκει πλέον στο παρελθόν, έχει ξεχαστεί και όλοι είναι πανέτοιμοι στη συνέχεια να παλέψουν για να κερδίσουν το χαμένο έδαφος, παίζοντας παράλληλα καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Τώρα, για τους φιλοξενούμενους, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δύσκολα θα συμπληρώσουν και πάλι εντεκάδα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν φόβητρο, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα.

Όμως, όπως και να έχει θα παίξουν, όπως κάθε φορά για το καλύτερο και ότι προκύψει, κάνοντας κατάθεση ψυχής.

Ο Εθνοφρουρός, έχει δώσει μόλις έναν αγώνα, αφού στο Ληξούρι δεν εμφανίστηκε και φυσικά έχει γνωρίσει μια βαριά ήττα, από την Σάμη.

Βρίσκεται ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα, χωρίς βαθμό, που σε λίγες μέρες (αναμένεται η απόφαση της Π.Ε. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.), εκτός απροόπτου θα γίνουν -3!

Αγωνιστικά περιμένουμε αυτό που συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του Αργοστολίου και την Εικοσιμία να έχει το πρώτο λόγο για μια εύκολη επικράτηση.

         

Η βαθμολογία

Θέση

Ομάδα

Αγώνες

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ.

1.

Α.Ο. Σάμης

3

3

0

0

17 - 01

9

2.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

3

2

1

0

08 - 02

7

3.

Α.Ο. Παλληξουριακός

2

2

0

0

09 - 01

6

4.

Α.Ο. Εικοσιμίας

3

2

0

1

05 - 01

6

5.

Α.Ο. Πρόννοι

3

1

2

0

06 - 03

5

6.

Π.Α.Ο. Εύγερος

3

1

1

1

05 - 05

4

7.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

2

1

0

1

05 - 03

3

8.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

3

1

0

2

04 - 09

3

9.

Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

1

0

0

1

00 - 06

0

10.

Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

3

0

0

3

03 - 12

0

11.

Α.Ο. Διλινάτα

2

0

0

2

01 - 09

0

12.

Α.Ο. Ερύσσου

2

0

0

2

00 - 11

0

         
Η επόμενη (5η) αγωνιστική
(27-28/11/2021)

α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου - Α.Ο. Παλληξουριακός
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Ερύσσου
3.
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Διλινάτα
4.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων - Α.Ο. Σάμης
5.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Εικοσιμίας
6.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός - Π.Α.Ο. Εύγερος

Να αναφέρουμε εδώ ότι, ενδιάμεσα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 24//11, θα ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική με τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια του προγράμματος και στη συνέχεια θα ακολουθήσει κανονικά η 5η, όπως αναφέρεται παραπάνω.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου