Τρίτη, Νοεμβρίου 30

Η Pre game των εξ' αναβολής αγώνων της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας

Αύριο Τετάρτη 1/12 η συνέχεια στο τοπικό πρωτάθλημα 
της Α’ κατηγορίας με δύο αγώνες
που εκκρεμούν από την 5η αγωνιστική

Συνέχεια αύριο, Τετάρτη 1/12 στο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας, με τους 2 εξ’ αναβολής αγώνες του προγράμματος της 5ης αγωνιστικής, προκειμένου να κλείσουν και οι εκκρεμότητες που άφησε η κακοκαιρία της περασμένης Κυριακής.

Τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στα Τζαννάτα, μεταξύ Ηρακλή Πρόννων - Α.Ο. Σάμης και στη Σκάλα Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Διλινάτα.

Όπως είναι γνωστό και σας είχαμε ενημερώσει με εκτενή ρεπορτάζ, το πρώτο είχε αναβληθεί, πριν καν ξεκινήσει, αφού κρίθηκε ακατάλληλος ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Τζαννάτων, ενώ το δεύτερο είχε διακοπεί για τον ίδιο λόγο και ενώ είχαν παιχτεί μόλις 5’.

Χρόνος που και θα ξεκινήσει ο αυριανός αγώνας!

Δύο πολύ σημαντικά λοιπόν παιχνίδια και για τις τέσσερις ομάδες που θα αγωνιστούν, αφού όλες «καίγονται», φυσικά για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία, για τη νίκη και τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Ας ελπίσουμε ότι, οι καιρικές συνθήκες αυτή την φορά, να ευνοήσουν στην διεξαγωγή των αγώνων, χωρίς άλλα απρόοπτα!

          

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές των αγώνων:

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

3.

Τετάρτη  1-12-21   ώρα 15:15

Δημοτικό Σκάλας

Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Διλινάτα

Καραΐσκος

Απόστολος

Στοφόρος Γ.

Χρηστάτος Σπ.

4.

Τετάρτη   1-12-21   ώρα 15:15

Δημοτικό Τζαννάτων

ΑΟ Ηρακλής Πρόννων - Α.Ο. Σάμης

Θωμάς

Βασίλης

Δούλου Ιρ.

Καναλλάτος Ν.

         

Αναλυτικά οι εξ' αναβολής αγώνες της 5ης αγωνιστικής

Τετάρτη 1/12

Στις 3 και 15' στο Δημοτικό Τζαννάτων, ο Ηρακλής Πρόννων φιλοξενεί τον Α.Ο. Σάμης, σε ένα παιχνίδι αρκετά κομβικό για την πορεία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα και τους διαφορετικούς στόχους που έχει θέσει η κάθε μία.

Οι μεν γηπεδούχοι, για να κάνουν επιτέλους σεφτέ στις νίκες, μετά από 4 αγωνιστικές και την επιστροφή τους, ύστερα από πολλά χρόνια στην Α’ κατηγορία.

Οι δε φιλοξενούμενοι, για να διατηρήσουν το αήττητο και να επανέλθουν στη μοναχική τους θέση στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι, δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να μετρούν μόνο ήττες, μέχρι τώρα και στις δύο διοργανώσεις, ενώ στο κύπελλο, όπως είναι γνωστό έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια.

Ο απολογισμός τους στο πρωτάθλημα, είναι τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, βρίσκονται ουραγοί, μαζί με τον Εθνοφρουρό, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι με εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους, στους «8» του τοπικού κυπέλλου, διατηρούν το αήττητο και στις δύο διοργανώσεις.

Στο πρωτάθλημα και στα επίσης τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει, ο δικός τους απολογισμός είναι τρεις νίκες, μία ισοπαλία και βρίσκονται ισόβαθμοι της Ευγέρου, στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς. 

Όπως και να έχουν, κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και φέτος είναι έτοιμοι για το παραπάνω βήμα.

Στα Τζαννάτα, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, τις δύο ομάδες να θέλουν νίκη και την ομάδα του Β. Μιχαλάτου που σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια του (Πολύχρονος coach με υγεία και επιτυχίες), σαν πιο ποιοτική και καλύτερη, να έχει τον πρώτο λόγο!

          

Την ίδια ώρα, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Δημοτικό Σκάλας, οι γηπεδούχοι Πρόννοι θα φιλοξενήσουν τα Διλινάτα, με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγάλη «μάχη» για τους βαθμούς!

Οι γηπεδούχοι πιο πλήρεις, μετά από αρκετές αγωνιστικές, θα παραταχθούν με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Τρεις απαραίτητοι βαθμοί, ώστε να μη χάσουν το αήττητο στη διοργάνωση και την επαφή τους με την κορυφή, ενώ βρίσκονται στην 6η θέση της κατάταξης με 8 βαθμούς και απολογισμό 2 νίκες - 2 ισοπαλίες.

Βρίσκονται ήδη στους -4 από την κορυφή και μετά την οριστική απόφαση για το Παλληξουριακός - Εθνοφρουρός, μπορεί να φτάσει και στο -7 από την ομάδα του Ληξουρίου, γεγονός που κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη για το τρίποντο.

Οι φιλοξενούμενοι, που δεν μπορείς να πεις ότι ξεκίνησαν με τον ιδανικότερο τρόπο τη σεζόν, αφού έχουν αρκετές βαθμολογικές απώλειες, βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 4 μόλις βαθμούς, ισόβαθμοι του Αστέρα Ληξουρίου και απολογισμό 1 νίκη - 1 ισοπαλία - 2 ήττες!

Σίγουρα, χρειάζονται βαθμούς και για αυτόν το λόγο, στην Σκάλα θα αγωνιστούν με στόχο, τουλάχιστον να αποφύγουν την 3η φετινή τους ήττα.

Αρκετά δύσκολη η αποστολή τους, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που γίνεται περισσότερο δυνατή στην έδρα της.

Στη Σκάλα, περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και τις δύο ομάδες να ψάχνουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ένα αποτέλεσμα που θα τις διατηρήσει στους στόχους τους και θα δώσει καλή ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια!

Ας ελπίσουμε και οι καιρικές οι συνθήκες να είναι οι κατάλληλες και να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις σε περίπτωση νέας αναβολής.

         

Η βαθμολογία

Θέση

Ομάδα

Αγων.

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ.

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

4

4

0

0

18 - 01

12

2.

Α.Ο. Εικοσιμίας

5

4

0

1

15 - 01

12

3.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

5

3

2

0

13 - 06

11

4.

Α.Ο. Σάμης

4

3

1

0

19 - 03

10

5.

Π.Α.Ο. Εύγερος

5

3

1

1

15 - 08

10

6.

Α.Ο. Πρόννοι

4

2

2

0

11 - 03

08

7.

Α.Ο. Διλινάτα

4

1

1

2

07 - 11

04

8.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

5

1

1

3

06 - 17

04

9.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

5

1

0

4

05 - 13

03

10.

Α.Ο. Ερύσσου

5

1

0

4

06 - 20

03

11.

Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

4

0

0

4

04 - 22

00

12.

Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

4

0

0

4

03 - 17

00

        

Η επόμενη (6η) αγωνιστική
(4-5/12/2021)

α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
2.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
3.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
4.
Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Πρόννοι
5.
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου
6.
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Σάμης

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου