Δευτέρα, Μαΐου 2

Πολύ καλή η παρουσία της Ακαδημίας Βαλένθια Κεφαλονιάς στα Καμένα Βούρλα (Εικόνες)

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Βαλένθια Κεφαλλονιάς, συμμετείχε το τετραήμερο 26 με 29 Απριλίου, στο πρώτο τουρνουά Valencia South East Europe στα Καμένα Βούρλα του Νόμου Φθιώτιδας με 70 αθλητές σε 4 Ηλικιακές κατηγορίες Κ10, Κ12, Κ14, Κ16.

Ήταν μια εκρηκτική εμπειρία, μετά την εποχή του κορονοϊού, που έδωσε την δυνατότητα στους αθλητές μας να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, να πάρουν αξέχαστες ποδοσφαιρικά εμπειρίες, αλλά και να έρθουν πιο κοντά με όλες τις ακαδημίες της Βαλένθια σε Ελλάδα και Κύπρο, υπό το βλέμμα του Vicente Roch και του Louiz Martinez προπονητή των Ακαδημιών της Valencia και Διευθυντή των ακαδημιών αντίστοιχα.

Αγωνιστικά οι ομάδες μας παρουσίασαν ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο με επιτυχίες σε όλα τα τμήματα, ειδικά η ομάδα της Κ14 έφτασε μέχρι τον Τελικό της διοργάνωσης και η Κ16 αναδείχθηκε νικήτρια στον Μικρό τελικό, χάνοντας την παρουσία της στον τελικό αήττητη στα πέναλτι και έχοντας δεχθεί σε όλο το τουρνουά ένα γκολ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Προπονητές μας Γιάννη Μινέτο, Γεράσιμο Τσιμάρα και Δήμο Παντελειό, αλλά και στους γονείς που είτε ακολούθησαν την αποστολή, είτε μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους.

AMUNT VALENCIA















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου