Τρίτη, Φεβρουαρίου 28

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη σήμερα Τρίτη 28/2 το σεμινάριο Α' βοηθειών του Α.Ο. Διλινάτων από το ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη σήμερα Τρίτη 28/2 στις 18:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το σεμινάριο πρώτων βοηθειών με διοργανωτές τον Α.Ο. Διλινάτων/Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Κεφαλονιάς και το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς.

Στην αίθουσα του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το σεμινάριο παρακολούθησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο προπονητής κ. Γ. Τόγιας και ο Διευθυντής των ακαδημιών της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού κ. Απ. Κοκκόσης.

Τις πολύτιμες γνώσεις της μετέφερε, με έναν μοναδικό τρόπο, απλά και κατανοητά, εκ μέρους του ΕΚΑΒ στους παρευρισκόμενους, η κ. Βίκυ Κοκολίνη Διασώστης – πλήρωμα ασθενοφόρου Α’ βοηθειών, το ενδιαφέρον όλων ήταν μεγάλο, κάλυψε απόλυτα τις προσδοκίες τους, ενώ απέκτησαν γνώσεις και δεξιότητες που μπορούν να αποδειχθούν πολύτιμες στο μέλλον και παράλληλα να σωθούν ζωές.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο συνδύασε άψογα την απαραίτητη θεωρία με την πράξη και βοήθησε όλους να νιώσουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα, στις όποιες καταστάσεις βρεθούν αντιμέτωποι.

Πολλά συγχαρητήρια στον Α.Ο. Διλινάτων και στην τοπική σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς, αλλά και στην κ. Βίκυ Κοκολίνη από το ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς, για αυτή την καταπληκτική παρουσίαση.

Ελπίζουμε, η σημερινή εκδήλωση να γίνει παράδειγμα σε όλα τα αθλητικά Σωματεία του νησιού ώστε να διοργανωθούν και άλλα παρόμοια σεμινάρια, προκειμένου όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό να έχουν τις γνώσεις εκείνες, αν ποτέ χρειαστεί, να επέμβουν και να σώσουν μια ζωή.

Παρακάτω εικόνες από το σημερινό σεμινάριο του Α.Ο. Διλινάτων
































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου