Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22

Πέρασαν από τα Μακρυώτικα τα Διλινάτα 1-0 τον Πυλαριακό..... Μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με αρκετά νεύρα, αρκετές κίτρινες κάρτες (4-3) και όχι σπουδαίο θέαμα, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του τοπικού κυπέλλου, στο Δημοτικό Μακρυωτίκων, Πυλαριακός – Διλινάτα έπαιζαν πολλά για το όνειρο της συμμετοχής τους στο μεγάλο τελικό της φετινής διοργάνωσης.

Τελικά, μετά από μια δυνατή «μονομαχία» ο Α.Ο. Διλινάτων θα πάρει μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-0, γεγονός που τον χρήζει φαβορί για την πρόκριση.

Όμως, υπάρχει ακόμη ο επαναληπτικός στον οποίο οπωσδήποτε οι «κυανέρυθροι» θα παλέψουν, αποφασισμένοι για την ανατροπή και αυτό το γνωρίζουν καλά οι αντίπαλοι τους.

Σε γενικές γραμμές, στα Μακρυώτικα παρακολουθήσαμε ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετές διαμαρτυρίες και χωρίς σπουδαίο θέαμα.

Σε αυτό το χρονικό σημείο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όπως και το θέαμα, ενώ γενικότερα οι ευκαιρίες ήταν λίγες και από τις δύο πλευρές.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 7’ θα έχουμε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με τον Γ. Καλλιβωκά να κάνει το σουτ, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και τον Α. Μαγδαληνό να αποκρούει στην δεξιά του γωνία.

Στο 36’ η ομάδα του Γ. Τόγια θα πετύχει το 0-1, που έμελλε να είναι από «χρυσό», αφού αυτό έδωσε τη νίκη και το πλεονέκτημα στα Διλινάτα.

Συγκεκριμένα, ο Κουμαριώτης θα εκτελέσει το κόρνερ από αριστερά, και ο Διον. Τζωρτζάτος με ωραία καρφωτή κεφάλια, θα νικήσει τον Δημ. Καλλιβωκά και θα  στείλει τη μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Αυτό το 0-1 θα είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 72’ οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν φάουλ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και αριστερά. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γεωργόπουλος και τον τερματοφύλακα Δημ. Καλλιβωκά να αποκρούει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία.

Στο 83’ ο Πυλαριακός θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον Θωμαΐδη να κάνει το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και τον Α. Μαγδαληνό να σώνει την εστία του, αποκρούοντας εντυπωσιακά.

Έτσι, το γκολ του Διον. Τζωρτζάτου θα αποδειχθεί αρκετό για να πάρουν τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης οι φιλοξενούμενοι, αφού θα παραμείνει μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού.

Έτσι, όλα πλέον θα κριθούν στον επαναληπτικό με τους γηπεδούχους πλέον να θέλουν νίκη με διαφορά δυο τερμάτων, ώστε να πετύχουν την ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση ή τουλάχιστο ένα της διαφοράς για να πάνε τον επαναληπτικό στην παράταση!

Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκάς, Παπαδάτος, Καππάτος, Καψογιώργης, Βασιλόπουλος, Θωμαΐδης, Καλιβωκάς Γ., Σταμούλης, Σαλιάι (80' Γρηγοράτος), Μανωλάτος, Μπαλάσκας (60' Γονατάς).

Α.Ο. Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Μαγδαληνός, Γεωργόπουλος, Τζωρτζάτος Δ. (80' Μπαζάρογλου), Λουκάτος, Κοσμετάτος, Κουράνης, Κόμητας (75' Σπανός), Καλαφάτης (65' Τζωρτζάτος Φ.), Χασάι, Στεφανάτος, Κουμαριώτης.






Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου