Τρίτη, Φεβρουαρίου 21

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή ο Αστέρας Ληξουρίου

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή στο παραλιακό κέντρο «Πόρτο» του Ληξουρίου ο Αστέρας.

Ήταν μια όμορφη, ζεστή και με οικογενειακό κλίμα εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν σύσσωμο το Δ.Σ., οι προπονητές, οι αθλητές, αλλά και κάποιοι φίλοι του Συλλόγου.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Γιάννης Φραγκισκάτος.

Αμέσως μετά, η πρόεδρος της ομάδας του Ληξουρίου κ. Βάσω Τσίκλη, σε έναν  σύντομο απολογισμό - χαιρετισμό, ευχαρίστησε τους προπονητές και τους αθλητές για την προσπάθεια που καταβάλλουν, ευχόμενη καλή χρονιά με υγεία, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τη μεγάλη επιτυχία του Αστέρα με την πρόκριση του στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του τοπικού κυπέλλου.

Αμέσως μετά, παρουσίασε το νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, τον γνωστό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Χρήστο Χαρίτο, για τους Ληξουριώτες «Γερμανό», στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις γνώσεις και την εμπειρία που θα μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο «ισχυρός άνδρας» του Αστέρα κ. Ευθυμιάτος Αντώνης, ο οποίος ευχήθηκε και αυτός με τη σειρά του για μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

Επίσης, υποσχέθηκε την στήριξη εκ μέρους του, μιας υγιούς προσπάθειας που γίνεται στο Σύλλογο και ότι, ο Αστέρας στο μέλλον θα γίνει μια νέα δύναμη στο τοπικό ποδόσφαιρο με βάση τις ακαδημίες του.

Η έκπληξη της βραδιάς, ήταν η τούρτα στον πρόεδρο, που γιόρταζε εκείνη την ημέρα τα γενέθλια του, με το σκηνικό φτιαγμένο από τη σύζυγο του Μιρέλλα και όλοι μαζί του τραγούδησαν το Happy birthday to you!

Εκτός των ανθρώπων του Συλλόγου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δ.Σ. Ληξουρίου κ. Διον. Αραβαντινός και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Δημ. Μεσσάρης.

Και του χρόνου.

Το Sportsthea εύχεται στη συμπαθή ομάδα του Αστέρα Ληξουρίου Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!


Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου