Τρίτη, Φεβρουαρίου 14

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο Κλειστό η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας Κεφαλονιάς (Φωτορεπορτάζ)

Πριν από λίγο στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», σε μια πολύ όμορφη και οικογενειακή ατμόσφαιρα, έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Ακαδημία Κεφαλονιάς.

Στο Κλειστό παραβρέθηκε πολύς κόσμος, σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου, οι προπονητές, καθώς και οι αθλητές - τριες όλων των τμημάτων.

Στην αρχή έναν σύντομο χαιρετισμό και μια μικρή αναδρομή στη χρονιά που έφυγε έκανε ο πρόεδρος Λάμπρος Νικολάου, ο οποίος παράλληλα ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, τους αθλητές – τριες για την προσπάθεια τους, αλλά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Σύλλογο.

Στη συνέχεια ο π. Ανδρέας Σβορώνος ευλόγησε την πίτα, έγινε η κοπή και μοιράστηκαν τα κομμάτια με τυχερούς της ημέρας, τους Ορέστη Πρανίστι, Ζωή Γεμενετζή, Σπ. Ντούνη και Δημ. Κανούτα, αφού σε αυτούς έτυχε το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε κάποια δώρα του Συλλόγου και των χορηγών του.

Στο τραπέζι υπήρχαν 4 πίτες.

Εκτός της κοπής υπήρξαν και κάποιες ειδικές βραβεύσεις από τον Σύλλογο στους αθλητές για τις επιδόσεις τους.

Ο τυχερός Ορέστης Γρανίστι
Στους Διον. Παπαδάτο - Γρ. Χριστόπουλο για τη συμμετοχή τους στο κλιμάκιο της Ε.Σ.Κ.Α.Η. και στον Νίκο Παπαδάτο για την επιλογή του σε Εθνικό κλιμάκιο.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Βουλευτής του Νομού κ. Παναγής Καππάτος, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Αργοστολίου κ.κ. Σπ. Σαμούρης - Διον. Μινέτος, ο Δ.Σ. Αργοστολίου κ. Γιαν. Λυκούδης και ο εκπρόσωπος μέλος της Ε.Σ.Κ.Α.Η. κ. Μιχάλης Βασιλάτος, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές.

Εμείς να ευχηθούμε μια Καλή και εποικοδομητική Χρονιά, γεμάτη υγεία στην Ακαδημία Κεφαλονιάς, στους προπονητές και τους αθλητές – τριες της!

Και του χρόνου.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τη σημερινή κοπή της Ακαδημίας Κεφαλονιάς:




















































































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου