Κυριακή, Φεβρουαρίου 19

"Καταιγιστικός" στον Άγιο Αντώνη ο Παλληξουριακός 11-0 τον Πυλαριακό!!

Δεν δυσκολεύθηκε, ούτε και περίμενε ότι είχε τέτοια άνεση, για να κερδίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης ο Παλληξουριακός με αντίπαλο τον Πυλαριακό στον Άγιο Αντώνη, αφού στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, σήμερα το απόγευμα, θα πάρει ακόμη ένα τρίποντο με σκορ 11-0!!

Η νίκη αυτή των «ερυθρόλευκων» είναι η 9η σε 11 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα και τους διατηρεί στην κορυφή αήττητους.

Αντίθετα, για τους φιλοξενούμενους είναι μεν μια φυσιολογική, αλλά πολύ βαριά ήττα, που οπωσδήποτε σε καμία περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να αλλάξει τους στόχους της ομάδας της Πυλάρου, έστω και αν η Σάμη, την έπιασε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής και αυτό το 11-0 τα λέει όλα!

Τα γκολ

24' 1-0 Μπράτι. Ωραία ατομική ενέργεια περνάει όποιον βρει μπροστά του, φτάνει στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα ψηλά στα δίχτυα.

26' 2-0 Προσπάθεια του Λεπενιώτη μέσα στην περιοχή, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και στο κατέβασμα ο Αντώνατος, ενώ ήταν πεσμένος στο χορτάρι, θα τσιμπήσει την μπάλα και θα την στείλει στα δίχτυα του Δ. Καλιβωκά.

28' 3-0 σουτ Μπράτι έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει στον Τουλάτο θα πάρει περίεργη τροχιά και θα καταλήξει στα δίχτυα για το αυτογκόλ.

31' 4-0  Ο Haxhiaj  από αριστερά θα πασάρει στον Αντώνατο, ο οποίος βρισκόταν στο ύψος της μεγάλης περιοχής, έχει τον χρόνο να σημαδέψει σωστά και με ωραίο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για 4η φορά στο παιχνίδι.

41' 5-0 ωραία ατομική ενέργεια από δεξιά του Σπυράτου θα πάρει όλη την πλευρά και θα βγάλει ωραία συρτή σέντρα στην καρδιά της περιοχής, όπου ο Λεπένιωτης θα είναι αυτός που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ 5-0 και το παιχνίδι να έχει ήδη κριθεί θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό.

Στο δεύτερο, η εικόνα δεν άλλαξε με αποτέλεσμα οι "ερυθρόλευκοι" να πετύχουν ακόμη 6 τέρματα και συνολικά 11, χωρίς να δεχθούν κάποιο.

47'- 6-0 από την ωραία πάσα του Μαλλιώρη στον Μπράτι στο τετ α τετ αποκρούει ο τερματοφύλακας και η μπάλα στην επαναφορά καταλήγει στον Αντώνατο που θα την στείλει εύκολα στα δίχτυα.

55' 7-0 Πολύ καλή σέντρα από δεξιά του Σπυράτου, ο Λεπενιώτης θα πιάσει την κεφαλιά και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για 6η φορά.

66' 8-0 Νέο τετ α τετ, ο Αντωνάτος αποκρούει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και στην επαναφορά ο Κρίστο θα είναι ο επόμενος σκόρερ της ομάδας του.

68' 9-0 Ο Κρίστο εκτελεί το κόρνερ, η μπάλα καταλήγει στον jarzebak που με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

75' 10-0 Με ωραία ντρίμπλα ο Μπράτι στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραίο συρτό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα .

79' 11-0 Μπράτι και πάλι περνάει όποιον βρει μπροστά του, μπαίνει στην περιοχή και με ωραίο σουτ στην δεξιά γωνία θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και θα πετύχει χατ τρικ.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κ. Ι. Δούλου.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Παπαδόπουλος, Πολυδωράτος (46' Μαλλιώρης), Jarzebak, Λυκούδης, Κουκοβίνος (46' Κουμπουλής), Αντωνάτος, Μπράτι, Haxhiaj (46' Λούλουδας),  Σπυράτος, Λεπενιώτης (73' Κουλούρης), Συριάτος (Κρίστο).

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκάς, Παπαδάτος, Τουλάτος (46' Αλυσανδράτος), Καψογιώργης, Βασιλόπουλος (55' Καρούσος), Θωμαΐδης (55' Καππάτος), Καλιβωκάς Γ. (46' Μανωλάτος) Σταμούλης, Μαρούλης, Σαλιάι (46' Μπαλάσκας), Rexha A..

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου