Τρίτη, Φεβρουαρίου 21

Ισάριθμες ήττες ο σημερινός απολογισμός των Μικτών Κ-14 & Κ-16 στην Ηλεία

Δύο ήττες ο σημερινός απολογισμός των μικτών μας στη Ηλεία

Δύο ήττες ήταν ο σημερινός απολογισμός, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων για τις μικτές μας με αντιπάλους τις αντίστοιχες τις Ε.Π.Σ. Ηλείας, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και την 3η αγωνιστική στον 9ο όμιλο. 

Η ομάδα της Κ-14 ηττήθηκε με σκορ 3-4, ενώ η Κ-16 με 0-2! 

Να σημειώνουμε ότι, η διάρκεια του αγώνα στην Κ-14 είναι 80' (2Χ40'), ενώ της Κ-16 κανονικά 90' (2Χ45').

        

Κ - 14

                                     

Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. Ηλείας  3-4
Τα λάθη έφεραν την ήττα της Κ-14

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε στις 11 και 15', η ομάδα της Κ-14 του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από την προηγούμενη αγωνιστική, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, τελικά δεν θα τα καταφέρει και θα γνωρίσει την ήττα με σκορ 4-3 από την αντίστοιχη της Ε.Π.Σ. Ηλείας.

Τα αμυντικά λάθη ήταν αυτά που έφεραν την ήττα και σίγουρα οι "μικροί" της Κεφαλονιάς άξιζαν κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με ρυθμό, αγωνία και 7 γκολ!

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 3' οι φιλοξενούμενοι θα αποκτήσουν το προβάδισμα. Ο Μπορδόκας θα εκμεταλλευθεί την κακή εκτίμηση της φάσης από τον Καμπίτση, θα του κλέψει την μπάλα και εύκολα θα πλασάρει για το 0-1.

Μετά από 4' ο Σωτήρας θα ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους σε 1-1 με σουτ, λίγο μέσα από την περιοχή, μετά την εξαιρετική ενέργεια και την πάσα του Ζάβαλη από δεξιά.

Εντυπωσιακή επέμβαση του Καμπίτση στο 15' στο τετ α τετ του με τον Δρακόπουλο.

Άτυχος θα σταθεί ο Ζάβαλης στο 19', όταν μέσα από την περιοχή και δεξιά θα αποφύγει την έξοδο του Παππά, με την μπάλα όμως να σταματάει στο δεξί δοκάρι και να απομακρύνεται από τους αμυντικούς.

Στο 24' οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν και πάλι 1-2 με ένα μακρινό σουτ του Ξυνή που δεν άφησε πολλά περιθώρια να αποκρούσει ο Καμπίτσης.

Η εκ νέου ισοφάριση για την ομάδα της Κεφαλονιάς, θα έρθει με τη συμπλήρωση 32' στο παιχνίδι.

Ο Δ. Αλυσανδράτος, μετά από ωραία ατομική ενέργεια στην αντίπαλη περιοχή και αριστερά, θα κάνει το σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Παππά και στην επαναφορά της, ο Σιμωτάς με κοντινό πλασέ θα πετύχει το 2-2.

Αυτό θα είναι και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.

Στο δεύτερο η εικόνα παρέμενε η ίδια και τα γκολ εναλλασσόταν με ταχύτητα.

2' μετά την έναρξη, ο Δρακόπουλος με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχήςλ θα νικήσει τον Καμπίτση και θα δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του 2-3.

Στο 65' σε μια νέα ατομική ενέργεια του Δ. Αλυσανδράτου από δεξιά, ο Ζάβαλης θα κερδίσει την κόντρα και από κοντά θα ξαναφέρει το παιχνίδι στα ίσια και στο 3-3.

Στο 67' σε μια διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Σταμένη Δρακόπουλου ο διαιτητής κ. Γκιάφης θα υποδείξει πέναλτι.

Εκτελεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και ο Καμπίτσης αποκρούει εντυπωσιακά. Στη συνέχεια ο Σπυρογιάννης θα κάνει το διαγώνιο σουτ και η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

η ομάδα του Αντ. Χρυσανθακόπουλου στο 69' θα ανακτήσει για 3η φορά στο παιχνίδι το προβάδισμα.

Ο Διαμαντόπουλος θα κάνει την σέντρα από αριστερά και ο Ξυνής αμαρκάριστος θα πλασάρει, χωρίς πρόβλημα στα δίχτυα για το τελικό 3-4.

Διαιτητής ο κ. Δ. Γκιάφης με βοηθούς τους κ.κ. Σπυρόπουλο και Κ. Θώδη από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Καμπίτσης, Πολλάτος, Αλυσανδράτος Α., Μπάλας, Πάπα, Σταμένης, Αλυσανδράτος Δ., Σωτήρας, Σιμωτάς, Σινάι, Ζάβαλης.

Πάγκος:Κρητικός, Κοκκόσης, Λούκας, Κουρκουμέλης, Κοραμπάτος, Αλεξανδράτος, Τσονίδης, Μιχαλάτος, Καραντινός.

Ε.Π.Σ. Ηλείας:(Αντ. Χρυσανθακόπουλος), Παππάς, Τζαβάρας, Παπαδόπουλος, Γκότσης, Διονυσόπουλος, Ξυνής, Λιάγκουρας, Νικολόπουλος, Δρακόπουλος, Μπορδόκας, Διαμαντόπουλος.

Πάγκος:Χριστόπουλος, Καρακατσάνης, Σπυρογιάννης, Βούλτσος, Αττικός, Γαλιατσάτος, Φιλιππής.

Αργότερα μεγάλο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

        

Η  βαθμολογία της Κ-14

Θέση

Ομάδα

Αγώνες

Βαθμοί

Τέρματα

1.

Ε.Π.Σ. Αχαΐας

2

6

13 - 01

2.

Ε.Π.Σ. Ηλείας

3

6

10 - 10

3.

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου

1

0

1 - 6

4.

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

2

0

4 - 11

        

Κ -  16
 Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. Ηλείας  0-2
Ήττα και για την Κ-16 από την Ηλεία

Αμέσως μετά και στο ίδιο γήπεδο, η Κ-16 θα έχει την ίδια τύχη με αυτή της Κ-14, αφού θα ηττηθεί με σκορ 2-0 και θα παραμείνει χωρίς βαθμό στον βαθμολογικό πίνακα του 9ου ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είδαν την μπάλα να κάνει τα..... δικά της και να σταματάει 5 φορές στα αντίπαλα δοκάρια, είχαν την υπεροχή και η νίκη τους είναι σίγουρα είναι δίκαιη.

Η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου προσπάθησε αρκετά, κυρίως αμυντικά, πλην όμως η ανωτερότητα των αντιπάλων της, δεν επέτρεπε κάτι διαφορετικό από αυτό το 0-2, αφού δεν μπόρεσε επίσης να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 7' οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 0-1.

Ο Αλτάνης μέσα από την περιοχή θα κάνει το σουτ προς την κενή εστία, η μπάλα θα χτυπήσει δύο φορές στο οριζόντιο δοκάρι του Αλυσανδράτου και στην επαναφορά  της, ο Δρακόπουλος, από κοντά θα την στείλει στα δίχτυα.

Στο 10' ο Τραμπαδώρος με ωραία κάθετη θα βρει τον Δρακόπουλο απέναντι από τον Αλυσανδράτο, όμως το ψηλοκρεμαστό πλασέ που πραγματοποιεί δεν είναι καλό και η μπάλα περνάει ψηλά από την εστία των γηπεδούχων άουτ.

Την ευκαιρία να απειλήσουν θα έχουν οι γηπεδούχοι στο 14' με το απ' ευθείας εκτελεσμένο φάουλ από καλή θέση του Δελαπόρτα, να στέλνει την μπάλα άουτ, ελάχιστα πάνω από την εστία του Μπιρμπίλη.

Σουτ του Πολυχρονόπουλου στο 22', μέσα από την περιοχή και δεξιά μπλοκάρει ο Αλυσανδράτος.

Νέο σουτ στο 35' για τους φιλοξενούμενους, από τα όρια της περιοχής του Τραμπαδώρου, δεν θα βρει στόχο, αφού η μπάλα καταλήγει άουτ.

Με το σκορ 0-1 για τους φιλοξενούμενους θα πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο μισό του αγώνα.

Στο δεύτερο και μόλις τρία λεπτά από την έναρξη του, η ομάδα της Ηλείας θα πετύχει και το 0-2.

Ο Δρακόπουλος εκτελεί το φάουλ εκτός περιοχής, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της, ο Γερασιμόπουλος εκμεταλλεύεται την αμυντική αδράνεια και την στέλνει στα δίχτυα για δεύτερη φορά, δίνοντας παράλληλα πλεονέκτημα νίκης στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι, θέλουν να απειλήσουν με ένα μακρινό σουτ του Βλάντι, όμως χωρίς δύναμη όπως είναι, μπλοκάρει εύκολα ο Μπιρμπίλης.

Στο 70' οι φιλοξενούμενοι θα σταθούν άτυχοι, μιας και θα έχουν διπλό δοκάρι σε ισάριθμα κοντινά πλασέ του Μούζη.

Το παιχνίδι τελικά ολοκληρώθηκε με δυο ακόμη καλές ευκαιρίες από πλευράς φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα αυτό το 0-2 να είναι το τελικό στο παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Διαιτητής και σε αυτό το παιχνίδι ο κ. Δ. Γκιάφης με βοηθούς τους κ.κ. Σπυρόπουλο και Κ. Θώδη από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Δ. Ζησιμάτος), Σταθάτος, Βλάντι, Πίρρα, Θεοδωράτος, Δελαπόρτας, Ζυκάι, Κότσι, Πλατανίτης, Μπούζος, Κοσμετάτος.

Πάγκος:Χαραλαμπέλης, Χοτζάι, Βασιλάτος, Μεσσάρης, Βλάχος, Μπίντα, Βουτσινάς.

Ε.Π.Σ. Ηλείας:(Αντ. Χρυσανθακόπουλος), Μπιρμπίλης, Γκότσης, Γκούβερος, Μούζης, Καραντώνης, Ζέρβας, Πολυχρονόπουλος, Γερασιμόπουλος,Τραμπαδώρος, Δρακόπουλος, Αλτάνης.

Πάγκος:Ανδρούτσος, Κουρούβανης, Σεϊδόπουλος, Γκογκάκης, Τσεκούρας, Στεργιόπουλος Β. Στεργιόπουλος Κ. 

** Τα παιχνίδια Αχαΐας - Ζακύνθου θα διεξαχθούν αύριο στην Πάτρα με Κεφαλονίτικη παρουσία μια και τοι διαιτητικό τρίο είναι από το νησί μας. Συγκεκριμένα διαιτητής είναι ο Β. Θωμάς και βοηθοί του οι Σπ. Χρηστάτος - Ίρις Δούλου.

Αργότερα μεγάλο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

        

Η βαθμολογία της Κ-16

Θέση

Ομάδα

Αγώνες

Βαθμοί

Τέρματα

1.

Ε.Π.Σ. Αχαΐας

2

6

3 - 0

2.

Ε.Π.Σ. Ηλείας

3

6

5 - 1

3.

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

2

0

0 - 4

4.

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου

1

1

0 - 3

        

Η επόμενη (4η) αγωνιστική
(22/2/2023)

α/α

Ομάδες

1.

Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. Ζακύνθου

2.

Ε.Π.Σ. Ηλείας - Ε.Π.Σ. Αχαΐας

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου