Τρίτη, Φεβρουαρίου 14

Η Pre game των αυριανών επαναληπτικών αγώνων της προημιτελικής φάσης του τοπικού κυπέλλου

Συνέχεια αύριο Τετάρτη 15/2/2023 στο τοπικό κύπελλο με τους δύο τελευταίους αγώνες για τη Β’ φάση - 1η Σειρά (προημιτελικοί).

Αγωνιστική δράση αυτή την φορά θα έχουμε στα γήπεδα Σκάλας και Αργοστολίου.

         

Τετάρτη  15/2/2023

Στο Δημοτικό Σκάλας, αύριο Τετάρτη και ώρα 15:30, χτυπάει η καρδιά του τοπικού κυπέλλου με τον πολύ ενδιαφέροντα επαναληπτικό αγώνα των ημιτελικών της σειράς και τον Α.Ο. Πρόννων να φιλοξενεί, τον δυνατό και σταθερά ανεβασμένο τον τελευταίο καιρό Πυλαριακό.

Οι γηπεδούχοι, στο πιο ενδιαφέρον ματς της σειράς, θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-1 του πρώτου αγώνα των Μακρυωτίκων και να γίνουν οι κάτοχοι του ενός εκ των δύο ακόμη "εισιτηρίων" που οδηγούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και με συνεχή θετικά αποτελέσματα, κατ' αρχήν θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν αυτό το 1-0 και στη συνέχεια, αν τους δοθεί η δυνατότητα να "χτυπήσουν" ακόμη και για τη νίκη.

Πως έφτασαν μέχρι εδώ οι δύο αντίπαλοι:

Οι γηπεδούχοι, στην πρώτη σειρά είχαν αντιμετωπίσει τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, τον οποίο νίκησαν εύκολα στη Σκάλα με σκορ 5-0, ενώ στον αδιάφορο επαναληπτικό στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, δέχθηκαν την ήττα  με σκορ 1-2!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν κατ' ευθείαν στον β' γύρο, αφού πέρασαν τον πρώτο γύρο χωρίς αγώνα!

Περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι, μια μεγάλη "μάχη" που δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, θα αφήσει τη μία ομάδα εκτός συνέχειας.

Ελπίζουμε να παρακολουθήσουμε θέαμα και γκολ από δύο πολύ καλές ομάδες και όλα να κυλήσουν ομαλά.

         

Λίγο αργότερα, την ίδια ημέρα και συγκεκριμένα στις 4 μ.μ., στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στο άλλο επαναληπτικό παιχνίδι των προημιτελικών, η Εικοσιμία με παρακαταθήκη το υπέρ της 2-1 του Αγίου Αντωνίου, θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Ληξουρίου.

Ένα παιχνίδι στο οποίο το προβάδισμα το έχουν οι γηπεδούχοι. Άλλωστε από την αρχή ήταν το φαβορί για την πρόκριση
Ωστόσο ο Αστέρας που τον τελευταίο καιρό δείχνει σημάδια ανάκαμψης και φαίνεται ανταγωνιστικός, θα κατέβει στο Αργοστόλι για να κυνηγήσει την έκπληξη.

Βέβαια μια σοβαρή Εικοσιμία, που έτσι κι αλλιώς θα έχει τον πρώτο λόγο, αφού σίγουρα είναι πιο ποιοτική ομάδα από τον αντίπαλο της, αγωνίζεται στην έδρα της και κρατάει την τύχη στα δικά της χέρια, μετά από εκείνο το 2-1 του πρώτου αγώνα!

Είπαμε όμως ότι, ο Αστέρας θα το παλέψει και θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι το τρίτο που θα συναντηθούν τη φετινή περίοδο μεταξύ τους οι δύο ομάδες.

Το πρώτο ήταν για το πρωτάθλημα, όταν οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς είχαν πάρει τη νίκη στον Άγιο Αντώνη με σκορ 2-0, ενώ η επόμενη ήταν την περασμένη Τετάρτη στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στη διοργάνωση, στον Άγιο Αντώνη με σκορ 2-1.

Πως έφτασαν μέχρι εδώ οι δύο αντίπαλοι

Οι γηπεδούχοι, πέρασαν χωρίς αγώνες στον δεύτερο γύρο όπου θα βρεθούν αντίπαλοι με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, όπου όπως προαναφέραμε στο πρώτο παιχνίδι επικράτησαν με σκορ 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι, στην πρώτη σειρά είχαν αντιμετωπίσει τον Οδυσσέα Ιθάκης με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι στον πρώτο αγώνα στο Ληξούρι με σκορ 1-1, ενώ στον επαναληπτικό στο Δημοτικό Σταυρού της Ιθάκης, είχαν πάρει νίκη - πρόκριση με σκορ 2-1.

Έτσι, πέρασαν στον προημιτελικά με μια νίκη και μια ισοπαλία!

Στον Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την Τετάρτη το απόγευμα περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες το οποίο μπορεί να προσφέρει και κάποια παραπάνω τέρματα.

Μέχρι την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ δεν είχαν ανακοινωθεί από τη διοργανώτρια οι διαιτητές των παραπάνω αγώνων.

         

Οι πρώτες ομάδες που ήδη πέρασαν στα ημιτελικά

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Διλινάτων

2.

Α.Ο. Παλληξουριακός

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου