Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15

Ήττες για τις μικτές μας σήμερα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου από τις αντίστοιχες της Αχαΐας

Ισάριθμες ήττες ο σημερινός απολογισμός των μικτών μας με την ισχυρή Αχαΐα

Την ήττα γνώρισαν σήμερα Τετάρτη 15/2, στην πρεμιέρα τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων οι μικτές μας ομάδες, από τις αντίστοιχες τις Ε.Π.Σ. Αχαΐας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Η ομάδα της Κ-14 με σκορ 1-7, ενώ αυτή της Κ-16 με σκορ 0-2!

************************************

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι, η διάρκεια του αγώνα στην Κ-14 είναι 80' (2Χ40'), ενώ της Κ-16 κανονικά 90' (2Χ45') και συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί στην μεν Κ-14 το 2009-2010 και την Κ-16 τα έτη 2007 - 2008..

Οι αγώνες 1ης Φάσης στους ομίλους από 1 έως και 12 διεξάγονται με την μορφή 12 αγώνων για τον κάθε ένα όμιλο (διπλοί αγώνες).

Στην 2η Φάση προκρίνονται οι 13 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου και οι 3 καλύτερες δεύτερες.

Η επιλογή των τριών (3) καλύτερων δεύτερων Ομάδων που θα προκριθούν στην 2η Φάση των Πρωταθλημάτων Κ-14 & Κ-16, θα προκύψει από τους βαθμούς που θα συγκεντρώσουν οι τρείς (3) καλύτερες δεύτερες Ομάδες των δεκατριών (13) Ομίλων.

        

                                    

Κ - 14

Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης - Ε.Π.Σ. Αχαΐας  1-7

Βαριά εντός έδρας ήττα από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής το οποίο ξεκίνησε στις 11:15’ το πρωί, η ομάδα της Κ-14 του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου δεν θα τα καταφέρει απέναντι στους ανώτερους Αχαιούς και θα γνωρίσει την ήττα με σκορ 1-7!

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος, παρακολουθήσαμε ένα ωραίο παιχνίδι και την ομάδα της Αχαΐας, ιδιαίτερα μετά την επιτυχία του πρώτου της γκολ καλύτερη, να έχει την υπεροχή, την κατοχή μπάλας και τελικά να παίρνει μια εύκολη όσο και δίκαιη νίκη, πετυχαίνοντας έτσι το 2Χ2 στο πρωτάθλημα και φυσικά θα συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα στον όμιλο.

Οι γηπεδούχοι, στην δική τους πρεμιέρα, προσπάθησαν να παρουσιαστούν τουλάχιστον ανταγωνιστικοί, όμως η ανωτερότητα της Αχαΐας δεν τους το επέτρεψε και η ήττα ήρθε φυσιολογικά.

Τα γκολ

Στο 13' οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ 0-1 με αυτογκόλ του Καραντινού, όταν στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα στην παράλληλη σέντρα από αριστερά του Μπούρδου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το 0-2 θα πετύχει στο 15' ο αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή Μπούρδος με κοντινό πλασέ, μετά την σέντρα από δεξιά του Παπαλεξόπουλου στο β' δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι θα μειώσουν το σκορ στο 34' σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σταμένη.

Στην παράβαση είχε υποπέσει ο τερματοφύλακας των Αχαιών Αρβανίτης, ο οποίος ανέτρεψε στην περιοχή τον Αλυσανδράτο.

Αυτό το 1-2 είναι και το σκορ του πρώτου μισού στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη η Αχαΐα καταιγιστική, θα πετύχει ακόμη πέντε τέρματα.

Το 1-3 θα πετύχει στο 48' με ωραίο σουτ εκτός περιοχής ο Τσεκούρας.

Μετά από 2' ο Αγγελόπουλος θα βγει στην κόντρα και απέναντι από τον Καμπίτση θα πλασάρει εύστοχα για το 1-4.

Δοκάρι για την Αχαΐα στο 54' σε σουτ του Παπακωνσταντίνου.

Ο Αγγελόπουλος και πάλι σε μια ίδια φάση με αυτή του προηγούμενου γκολ θα πετύχει το 1-5.

Ο Παπαδόπουλος στο 64' θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο  1-6, μετά το σουτ του Τούφα και την κόντρα στα σώματα των αμυντικών.

Το τελικό 1-7 για τους φιλοξενούμενους θα πετύχει στο 75' με γυριστό από τη μικρή περιοχή ο Χαλιώτης, ύστερα από αμυντική αδράνεια.

Ένα αποτέλεσμα που φέρνει τους Αχαιούς αήττητους στην κορυφή και τους κάνει πρώτο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου.

Από την άλλη μια βαριά ήττα για τους "μικρούς" μας, που στη συνέχεια θα πρέπει να ανεβάσουν ρυθμούς, ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί.

Διαιτητής ο κ. N. Σταυρόπουλος με βοηθούς τον κ. Ι. Τσερφόλια και την κ. Αν. Καρώνη από την Ένωση Ηλείας (άριστοι).

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Καμπίτσης, Κρητικός, Πολλάτος, Καραντινός, Μιχαλάτος, Πάπα, Αλυσανδράτος, Σταμένης, Σινάι, Τρίφι, Ζάβαλης.

Πάγκος:Κοραμπάτος, Αλεξανδράτος, Πετεινάτος, Κουρκουμέλης, Βουτσινάς, Λούκας, Τσονίδης, Κοκκόσης, Αλυσανδράτος

Ε.Π.Σ. Αχαΐας: (Κ. Σωτηρόπουλος), Αρβανίτης, Φαρδέλας, Αγγελής, Σταθόπουλος, Χαλιώτης, Βιανέλλο, Αγγελόπουλος, Τσεκούρας, Παπαλεξόπουλος, Μπούρδος, Παπαδόπουλος.

Πάγκος:Δημακόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τσιρίνης, Γκατζούνας, Γασπαρινάτος, Τούφας, Κουλός.

        

Η  βαθμολογία της Κ-14

Θέση

Ομάδα

Αγώνες

Βαθμοί

Τέρματα

1.

Ε.Π.Σ. Αχαΐας

2

6

13 - 1

2.

Ε.Π.Σ. Ηλείας

2

3

6 - 7

3.

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου

1

0

1 - 6

4.

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

1

0

1 - 7

        

Κ -  16

Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης - Ε.Π.Σ. Αχαΐας  0-2

Με το «αριστερό» και η Κ-16 στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων

Αμέσως μετά και στο ίδιο γήπεδο, η Κ-16 του Δ. Ζησιμάτου θα έχει την ίδια τύχη με αυτή της Κ-14, αφού θα ηττηθεί με σκορ 0-2 από την αντίπαλο της επίσης Μικτή Αχαΐας.

Μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που παρουσιάστηκε καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο.

Η ομάδα της Κεφαλονιάς, το πάλεψε αρκετά,, είχε μια πολύ καλή παρουσία, έπαιξε περισσότερο αμυντικά κάτι που δεν της επέτρεπε να δημιουργήσει ευκαιρίες απέναντι σε έναν τόσο καλό αντίπαλο.

Τα γκολ

Μετά την εντυπωσιακή απόκρουση του Βλάχου στο 15', στο σουτ του Θεοφανόπουλου, ο οποίος με εντυπωσιακή επέμβαση θα πετάξει την μπάλα κόρνερ και την εκτέλεση του από τον Μαντά από αριστερά, ο Τζώρτζης θα εκμεταλλευθεί την αμυντική αδράνεια και με κοντινό τεχνικό σουτ θα πετύχει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Ένα γκολ το οποίο ο νεαρός μέσος της Αχαΐας, συγκινημένος το αφιέρωσε στον παππού του, τον οποίο έχασε πριν λίγες ημέρες.

Το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί με αυτό το 0-1.

Στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την υπεροχή και την κατοχή μπάλας, δημιούργησαν κάποιες μικροευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να μπορούν να σπάσουν την καλή αμυντική διάταξη των γηπεδούχων.

Τελικά στο 84' θα καταφέρουν να πετύχουν το 0-2 και ουσιαστικά να "κλειδώσουν" μια πολύ σημαντική νίκη.

Ο Παρασκευόπουλος, μετά την ωραία ενέργεια από δεξιά, θα δώσει παράλληλα την μπάλα, με μια πάσα πάρε - βάλε στον Β. Θεοφανόπουλο και αυτός, χωρίς την παραμικρή δυσκολία θα πλασάρει, στη σχεδόν άδεια εστία και στα δίχτυα του Βλάχου.

Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το 2Χ2 και να συνεχίζουν την πορεία τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου.

Αντίθετα, για την ομάδα των νησιών μας θα είναι μια ήττα που πάλεψε να την αποφύγει, όμως κάτι τέτοιο, όπως έδειξε και η εικόνα του παιχνιδιού, ήταν αρκετά δύσκολο, λόγω της ποιότητας των αντιπάλων της.

Διαιτητής ο κ. N. Σταυρόπουλος με βοηθούς τον κ. Ι. Τσερφόλια και την κ. Αν. Καρώνη από την Ένωση Ηλείας (άριστοι).

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Δ. Ζησιμάτος), Βλάχος, Πίρρα, Θεοδωράτος, Σταθάτος, Βλάντι, Συκάι, Χοτζάι, Πλατανίτης, Προσαλέντης, Μπούζος, Κοσμετάτος.

Πάγκος:Κότσι, Αλιβιζάτος, Παπαροδόπουλος, Αλυσανδράτος, Βασιλάτος, Βουτσινάς, Τότολος, Μπίντα.

Ε.Π.Σ. Αχαΐας: (Κ. Σωτηρόπουλος), Παπαδόπουλος, Παρασκευόπουλος, Παππάς, Ξηνταρόπουλος, Μπιρλής, Τζώρτζης, Κουτσαντώνης, Τσέρικλος, Θεοφανόπουλος, Μαντάς, Βερβίτας.

Πάγκος:Παπαδόπουλος, Παπαηλιόπουλος, Κανελλόπουλος, Τσιρίνης, Σπυρόπουλος Α., Βαγενάς Δ., Βαγενάς, Βόσκογλου, Βεντουρής.

        

Η βαθμολογία της Κ-16

Θέση

Ομάδα

Αγώνες

Βαθμοί

Τέρματα

1.

Ε.Π.Σ. Αχαΐας

2

6

3 - 0

2.

Ε.Π.Σ. Ηλείας

2

3

3 - 1

3.

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

1

0

0 - 2

4.

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου

1

1

1 - 3

        

Η επόμενη 3η αγωνιστική

α/α

Ομάδες

1.

Ε.Π.Σ. Αχαΐας - Ε.Π.Σ. Ζακύνθου

2.

Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. Ηλείας

Σε λίγο πλούσια φωτορεπορτάζ από τα δύο παιχνίδια

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου